Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

Мдааааа :rolleyes:

Ф430 Скудерия е едно адски красиво бижу

Най- точните думи - на най- точното място... ЕВАЛА!!! :D

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply
2007_Toyota_Tundra-CrewMax_1.jpg

Кът за мойте габарити

Тва е Big Boss! :lol: Много яка машинка...

• 3 months later...

:ph34r:

Ако имах пари за нов Мерцедес .... бих си взел старо БМВ !!! О да бе, аз имам ... Е, не е това от снимката - то е само в подкрепа на думите ми :)

16.jpg

:ph34r:

Ако имах пари за нов Мерцедес .... бих си взел старо БМВ !!! О да бе, аз имам ... Е, не е това от снимката - то е само в подкрепа на думите ми :)

16.jpg

Хора, хайде стига глупости. Ако имаш пари за нова кола естествено, че ще си вземеш новата.

Хора, хайде стига глупости. Ако имаш пари за нова кола естествено, че ще си вземеш новата.

Зависи от човека....Новото си е ново, ама Опел Астра GTC не може да я сравниш с Е30 М3. :rolleyes:

Базова цедка 200 cdi с найлони по седалките,миришеща на ново,отнасяш за 25000 евро без ДДС.За тези пари има доста по прилични оферти от други марки :D .

Става дума за нов Мерцедес. Кажи ми колко струва най-евтиният ;)

Стискаме ли си ръцете на НОВ Мерцедес за от пон'делник до петък и М3 за събота и неделя(пък било и дърто М3) :rolleyes:

Ако ще давам 50 бона за Мерцедес няма да ги дам за нов такъв :D .Щото за 50 хилки можеш да си купиш къде къде по-хубав Мерцедес от тая спъната цедка :) .

За мен най-хубавата кола от клас "лимузини" е Мерцедес,а от спортягите-Ferrari forever :P

Това ще е така( съботата и неделята ) докато излезе новата 8-ца.Поне за мен старата си остава най-доброто GT, конкурирано само от Бентли Континентъл и Астън ДБС.

може и така да е. Това бмв е над 20 000 Е като се има впредвид и че е голяма рядкост

Аз колите съм си ги разделил на 3 класа. Кола мечта, която ще изпълня 1 ден. Кола мечта, която няма да изпълня, но е по-земна. И 1 ненормална мечта, която посмъртно няма да изпълня. :lol:

1. Изпълнимата, която ще обърна света ама ще я карам: Audi S2

audi-coupe-1992.jpg

2. Неизпълнимите, но нормални мечти: Audi RS4 B7, Mercedes C63 AMG, Lexus IS-F

Audi RS4 B7:

audi-rs4-side.jpg

Mercedes C63 AMG:

mercedes_c63_amg.jpg

Lexus IS-F:

2008_Lexus_IS_F_113_(400x300).jpg

3. Нереалната мечта: Ferrari Enzo

Ferrari-Enzo-001.jpg

Третата мечта е много, много добра.

Мен ми се ще да покарам малко АЕ86 или Силвия S15 (не сток) естествено :rolleyes:

Разбира се, че е добра. Това, което направиха Ferrari никой друг не може да го направи според мен. Няма по-добра екзотична кола от нея. Според мен... А, и зареже т'ва AE86! Бабешка история... :lol:

Ферари, Мазерати, Пагани, Алфа, Ламбо, ФИАТ, Ланча :rolleyes: :punk

Еххх, тая Италия бе! :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...