DON_CHEFO Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Да но не в България- примерно с джанти 17 с низкопрофилна гума ходовата отива ца месеци а тези ниски брони- по нашите пътища мноооого бързо ще ги очукаш - не съм ли прав? Аз лично съм ЗА забраната на продаване на такива коли в БГ. Видяли нашите първенюта нещо и айдееее. Както каза един колега. Не може краля на Испания да има Бугати и на няква международна сбирка ония сульо Волф да бъде до него. Иначе за това, което каза, че някои не могат да си платят телефона ама поръчват части: ами тва е мания. До някъде ги разбирам, но аз лично не бих го направил.(финикийците са голяма пречка :( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Не, по-добре е чисто нова кола с тунинг от фирма като hamann, kleeman, hartge, ac-schnitzer, 9ff, techart и тн. То хубаво ама това кой може да си го позволи?При нас само мафиотите или тея които са крали от някъде карат такива. Иначе аз предпочитам наистина колата да ми е изправна и да ме вози.Вече ако имам пари ще слагам и тунинг ама не и за сметка на собственото ми здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 То хубаво ама това кой може да си го позволи?При нас само мафиотите или тея които са крали от някъде карат такива. Иначе аз предпочитам наистина колата да ми е изправна и да ме вози.Вече ако имам пари ще слагам и тунинг ама не и за сметка на собственото ми здраве. Много изтъркано мислене имаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Много изтъркано мислене имаш... Ми не че нещо ама дори и с 5 бона чиста ЗАПЛАТА не мога да карам Кайен на Техарт :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Аз лично съм ЗА забраната на продаване на такива коли в БГ. Видяли нашите първенюта нещо и айдееее. Както каза един колега. Не може краля на Испания да има Бугати и на няква международна сбирка ония сульо Волф да бъде до него. Иначе за това, което каза, че някои не могат да си платят телефона ама поръчват части: ами тва е мания. До някъде ги разбирам, но аз лично не бих го направил.(финикийците са голяма пречка :( ) Не е точно мания, зависи как го гледаш това. За мен си е робуване граничещо с болестно състояние ! Човекът си купи колата по-миналата година за 7000$ от щатите, до сега е дал още към 4 - 5000 а за 9 - 10 000$ можеше да си вземе същата с фабрични чип , турбо и разните му там други кичарий. В общи линий каквото изкара го налива в колата, и тва ако не е робуване незнам какво му се вика тогава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Не е точно мания, зависи как го гледаш това. За мен си е робуване граничещо с болестно състояние !Човекът си купи колата по-миналата година за 7000$ от щатите, до сега е дал още към 4 - 5000 а за 9 - 10 000$ можеше да си вземе същата с фабрични чип , турбо и разните му там други кичарий. В общи линий каквото изкара го налива в колата, и тва ако не е робуване незнам какво му се вика тогава . Ще ти дам един пример. Има хора даващи последната си стинка за фешън ГСМ, други за дрешки, трети ги влагат в колата. И то в ТАЗИ, която ги кефи. Правят я таква, че им гали окото и ако може да върви повече още по-голям кеф. Пловдивското Ес 2000 дето са фърлени 2 чувала с пари - ама пича не го бърка. Има и дава, за да си угоди на кефа. Аз лично бих се задоволил на Пунто ГТ с пълен стейч 2 или 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ще ти дам един пример. Има хора даващи последната си стинка за фешън ГСМ, други за дрешки, трети ги влагат в колата. И то в ТАЗИ, която ги кефи. Правят я таква, че им гали окото и ако може да върви повече още по-голям кеф. Пловдивското Ес 2000 дето са фърлени 2 чувала с пари - ама пича не го бърка. Има и дава, за да си угоди на кефа. Аз лично бих се задоволил на Пунто ГТ с пълен стейч 2 или 3. Аз бих бил доволен на тва Ес 2000 дето викаш голям почитател съм на тея коли а тва специално много ме радва а техарта поршето направо не трябва да се брой за кола джип нещо спортни или квото ще да е ми за някво извънземно Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Много изтъркано мислене имаш... Ха на тебе ако ти се умира млад или парите те бият през пръстите ти е лесно.Както каза Чефо дори и 5 бона заплата да зимаш пак неможеш да си позволиш Техарт.Също така нестава да зимам 500 лв. на месец да имам семейство и да карам Гуолф 4 Тунинг.Смешно нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ало?Кой е казал, че всеки може да ги има тия коли?!Кой?Да може и да изкарвате по 5к някой ден и пак няма да ги карате/ме.И какво?Те не ги правят за тези които не ги изкарват/ме.Това си е чиста завист дето се почна в тази тема.Нищо лошо няма да искаме да ги имаме тия коли ама такива изказвания, моля Кой как си е изкарал парите е лесно да се хлеби в нет-а.Доказателства има ли?Присъда има ли човека?!Какво сте го почнали? Малко пак по темата Ауди много малко се споменават.Дано R8-ка пак да ги върне в устите на хората като спортна марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ха на тебе ако ти се умира млад или парите те бият през пръстите ти е лесно.Както каза Чефо дори и 5 бона заплата да зимаш пак неможеш да си позволиш Техарт.Също така нестава да зимам 500 лв. на месец да имам семейство и да карам Гуолф 4 Тунинг.Смешно нали Не, тъпо е мисленето, че всички хора които карат скъпи коли се занимават с нечестен бизнес или крадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Не, тъпо е мисленето, че всички хора които карат скъпи коли се занимават с нечестен бизнес или крадат. Тоше винаги съм те подозирал , че въртиш някакви тъмни сделки или си мутра, за да караш тия чисто нови БМВ-та ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Не, тъпо е мисленето, че всички хора които карат скъпи коли се занимават с нечестен бизнес или крадат. Прав си но ако се замислиш в обществото в което живеем (говоря както си е а не както трябва да бъде) много малко от преоспелите хора са напълно "чисти" и се различават от тази преобладаваща маса от "съмнително забогатели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Аз се сещам за хора с чист бизнес и ГЛ-и... Не е там въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Аз също се сещам за такива хора с чист бизнес и хубави коли, но се сещам за много повече хора с нечист. Иначе да не е офтопик: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Една е марката коли една е марката гуми една е марката мобилни телефони. Мерцедес мишелин нокия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Една е марката коли една е марката гуми една е марката мобилни телефони.Мерцедес мишелин нокия Те за т'ва говорим, другото е компромисен вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Lancia Delta HPE HF 2.0 Turbo не е най великата, но става Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Честно казано Интеграле-то си е доста добра заявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignasios Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 за мен най-добрата марка от към спортни автомобили братлета е PORSCHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 mitsubishi eclipse Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 ей тия колички не са лоши Maybach Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 s8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 F E R R A R I Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 F E R R A R I Мдааааа Ф430 Скудерия е едно адски красиво бижу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.