Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

Дядо го взел ново, баща ми и той, ти закво си фен на някоя друга марка?Както изрично е написано в темата става въпрос за (Лично мнение) За мен хората се делят на такива, които имат БМВ-та и такива, които им се иска ама няма пари..Имаш кинти караш кола,нямаш кинти караш Голф.Всеки притежател на някоя от най-масовите коли може да си сложи аватар "мъчно ти е за село? искаш при дядо.. " и да смени една картинка... е та кво? Който обвързва BMW със селенията просто не е наясно колко пари се искат, за да имаш BMW...пак казвам става въпрос за лични мнения и не за мерене на полови органи, а за изказването на мнения.Моето е че БМВ е най-великата марка,а най-големият модел е 535xd, и все пак..само акциза на едно ново бмв струва повече от половината коли по нашите пътища..

БМВ-тата са за комплексари които немогат да си купят Мерцедес.

Поздрави...

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

В тази тема има толкова велики мисли за колите колкото коли нямаме по пътищата факта че има различни марки и модели за различните хора прави коментари от рода: Те голфаджийте еди кво се;Те тея с баварците еди що си и тем подобни...

еххххх - няма никога да стана роб на една кола - да си харчиш всичко за автомобила си не е за мен - да ме закара от точка a до б и да изглежда добре и да е здрава - това търся в една кола

а за тръпка и адреналин в кръвта - има мотори

БМВ-тата са за комплексари които немогат да си купят Мерцедес.

Поздрави...

Ха-ха , тва някой болен мозък го е измислил. Звучи ми като някой от ония чичковци , които карат Мерцедес 190 и казват , че колите се делят на Мерцедес и всички останали. :lol:

Едно голямо красиво американско дърво.Красиви са,спор няма,обаче доста негативни неща съм чел за тях.

Tочно така , тва са абсолютни боклуци и се чудат само как да ги рекламират, но американеца не е прос , той отива и си взима японска кола, която е много по добра.

А най интересното на статията е че на два пъти се опитват да го сравняват този боклук с BMW, просто жалки келеши :bgrin:

Дизайнът е убииствен. Единственият недостатък е, че гори 15(поне) без да я напъваш кой знае колко. Нещо не ми се вярва на тези 7.1 л, пък дори и дизел да е.

То проблемът на твоя приятел не е марката кола, ами начинът на каране. Мен защо не ме спират?

сигурно ползваш марширутка (от онези дето като влезеш и те удря миризмата на чорапи при отварянето на вратата още) :lol:

сигурно ползваш марширутка (от онези дето като влезеш и те удря миризмата на чорапи при отварянето на вратата още) :lol:

Това какво карам си е мой проблем :lol:

А ти какво караш? :D

P.S. Ако искаш разгледай подписа ми и може да разбереш какво карам.

Маршрутка номер 1 и 3 :lol:

ляля и ся някой още по-препатил като host например дето е 88 ще си излее душата и толковааааааааа,няма най,има симпатии и харесване,а кой какво си мисли за мен в тоя форум е последното нещо, което ме интересува.Всеки си има най според нуждите, мечтите или възможностите си.Те колите да не са един клас..къде закачихте зондата дето са 400 в целия свят и бмв? Важното е да ти харесва това, което имаш .. (бръм-бръм)

Шнупи, 88 е прекрасен набор и за вина дори.Ти "бърм-бръм"( количка мач-бокс? ) като караш не знам какъв ти е опита.Аз съм карал 2 коли с предно и 3 със задно!?Имам си впечатления.И едно бусче мерцедес ми влиза на сметката.Наистина не е важен опита, всичко е субективно.Със здраве и без аварийни километри.

Най-велика марака и модел - МакЛарън, МакЛарън Ф1.Определено има доста челно място.

еххххх - няма никога да стана роб на една кола - да си харчиш всичко за автомобила си не е за мен - да ме закара от точка a до б и да изглежда добре и да е здрава - това търся в една кола

а за тръпка и адреналин в кръвта - има мотори

Т'ва им разправям и аз брато ! ;) :punk

Т'ва им разправям и аз брато ! ;) :punk

Всеки си има различно отношение към колата. Ако някой слънчев ден ми се усмихне късмета да имам дори 348 тс обещавам да не го оставям мръсно и за миг ;).

Всеки си има различно отношение към колата. Ако някой слънчев ден ми се усмихне късмета да имам дори 348 тс обещавам да не го оставям мръсно и за миг ;).

Виж ся!! Едно е човек да е мърляч, друго е да става роб на колата си ! Познавам хора които трудно си плащат сметките за телефона, обаче си поръчват турбо от щатите щото искали да качат още 20 - 30 коня. И разни фарове и стопове с черни рефлектори щото било гъзария ! Ти на това как му казваш ? ;)

Виж ся!! Едно е човек да е мърляч, друго е да става роб на колата си ! Познавам хора които трудно си плащат сметките за телефона, обаче си поръчват турбо от щатите щото искали да качат още 20 - 30 коня. И разни фарове и стопове с черни рефлектори щото било гъзария ! Ти на това как му казваш ? ;)

Мания :lol:

Ми аз също искам такива работи, но няма да го направя към тоя етап. Защоти за всичко се иска пари, а аз цигански работи няма да правя.

Не е ли по добре колата да ти е нетунингована но изправна- с хубави гуми, чиста,със здрава ходова и двигател макар и нетунингована,но да си сигурен в нея че няма да те остави на път. Има и друго нещо - познавам много хора които си дават парите за разни джунжурийки- спортни волани метални накладки за педалите разни брони които се пукат при дори и най-лекото натискане !! кичат яко - а тво че и четирите амортисьора са изпуснали и ходовата им тропа цялата и че скоро мотора е за основен ремонт от постоянното юркане - хич не им пука.

Не е ли по добре колата да ти е нетунингована но изправна- с хубави гуми, чиста,със здрава ходова и двигател макар и нетунингована,но да си сигурен в нея че няма да те остави на път. Има и друго нещо - познавам много хора които си дават парите за разни джунжурийки- спортни волани метални накладки за педалите разни брони които се пукат при дори и най-лекото натискане !! кичат яко - а тво че и четирите амортисьора са изпуснали и ходовата им тропа цялата и че скоро мотора е за основен ремонт от постоянното юркане - хич не им пука.

Не, по-добре е чисто нова кола с тунинг от фирма като hamann, kleeman, hartge, ac-schnitzer, 9ff, techart и тн.

Не, по-добре е чисто нова кола с тунинг от фирма като hamann, kleeman, hartge, ac-schnitzer, 9ff, techart и тн.

Да но не в България- примерно с джанти 17 с низкопрофилна гума ходовата отива ца месеци а тези ниски брони- по нашите пътища мноооого бързо ще ги очукаш - не съм ли прав?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...