Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

за да си фен на бмв трябва :

1. да имаш 5гб с картинки на коли

2. 4,99 да са на бмв

3. да си ходил на някоя селска гонка - митница, калояново

4. да си гледал поне 238 реклами с бмв

5. да знаеш кои е първия пилот във формула 1 на бмв

6. да си виждал на картинка в списание м3 м5 и другите "яки машини"

7. да си поне от трилистник

;)

аз съм заклет фен на БМВ , дядо ми има,баща ми има аз ще имам след още 98к километра..за мен по-голяма кола няма,нито мергелите нито нищо...никой от хората,които пишат тук не вярвам да може да си позволи най-новото от бмв или от бенц...и после да говорим..кво ми сравнявате коли на по 10-15 години и коя е по голяма..другото е кво сме чели по сайтовете и коя мутра или приятел/познат имал и колко вървяла..като сме способни да си купим последната М-ка и последната Ц класа надъхана от АМГ и ги извадим от гаража и ги премерим,караме ги по 200 000 км и видим на кое кво му куца,тогава ще има смисъл от такива теми...ся татко ти като е карал само фордове и опели няма как да си фен на бмв,докъто дъртия няма пари за газ/метан..."много коли са ми минали през ръцете" ти кола виждал ли си нова?Да им сипеш 60 хилки и да я извадиш от салона...ми НЕ, не си..кво означава минали са ми през ръцете..кво ме е"е мен старият собственик как се е държал с твоята "чисто нова придобивка" ? Може да е бил най-грижовният, може да е бил супер мърляч..като се вдигне стандартът на живот..като можем да си купуваме колите нови,без да са на самоубийствен лизинг и без да перем пари тогава ще има патили и препатили от кусурите на някоя марка или влюбени в качествата на друга..до тогава си четем форума и всеки го вади голям пък се радва на новата му 12 годишна кола...къде отиваме?

Айде сега приятелю, обясни ни на нас неуките ти защо си фен на BMW ! Навъртял си на такова 200к Км, сипал си 60 хилки, сменил си десетина автомобила или защото дядо и тати карат 10 - 12 годишни БМВта ?? :tongue

От кога трябва да има обективни, общовалидни, причини за да симпатизираш на някого или нещо?Не може ли просто да си го харесваш, защото така си си решил?

за да си фен на бмв трябва :

1. да имаш 5гб с картинки на коли

2. 4,99 да са на бмв

3. да си ходил на някоя селска гонка - митница, калояново

4. да си гледал поне 238 реклами с бмв

5. да знаеш кои е първия пилот във формула 1 на бмв

6. да си виждал на картинка в списание м3 м5 и другите "яки машини"

7. да си поне от трилистник

;)

Мисля, че покриваш и 7те фактора.

Айде сега приятелю, обясни ни на нас неуките ти защо си фен на BMW ! Навъртял си на такова 200к Км, сипал си 60 хилки, сменил си десетина автомобила или защото дядо и тати карат 10 - 12 годишни БМВта ?? :tongue

Дядо го взел ново, баща ми и той, ти закво си фен на някоя друга марка?Както изрично е написано в темата става въпрос за (Лично мнение) За мен хората се делят на такива, които имат БМВ-та и такива, които им се иска ама няма пари..Имаш кинти караш кола,нямаш кинти караш Голф.Всеки притежател на някоя от най-масовите коли може да си сложи аватар "мъчно ти е за село? искаш при дядо.. " и да смени една картинка... е та кво? Който обвързва BMW със селенията просто не е наясно колко пари се искат, за да имаш BMW...пак казвам става въпрос за лични мнения и не за мерене на полови органи, а за изказването на мнения.Моето е че БМВ е най-великата марка,а най-големият модел е M5 Touring, и все пак..само акциза на едно ново бмв струва повече от половината коли по нашите пътища..

Ся, за да няма още 100 мнения от сорта а у смях смени си модела и т.н. да смених го, някой нещо друго да го интересува?

Момче не знам какво да ти кажа...леко си в грешната лента на мислене ама здраве да е всички сме били малки, някои още сме.

860-ката въпреки, че не е фабричен си остава за мен най-доброто излизало.

Иначе като марка, да не издребняваме до модели...ами много ми се нрави в крайна сметка BMW.Още не са направили някоя огромна изцепка, която да оставя неприятно чувство в съзнанието ми.

Едит: Като искате - необяснимо за мен - да обиждате на селянин и селско поведение се научете, че се пише селЯния ;)

Момче не знам какво да ти кажа...леко си в грешната лента на мислене ама здраве да е всички сме били малки, някои още сме.

860-ката въпреки, че не е фабричен си остава за мен най-доброто излизало.

Иначе като марка, да не издребняваме до модели...ами много ми се нрави в крайна сметка BMW.Още не са направили някоя огромна изцепка, която да оставя неприятно чувство в съзнанието ми.

Едит: Като искате - необяснимо за мен - да обиждате на селянин и селско поведение се научете, че се пише селЯния ;)

Грешно,като понятие за мислене не може да се каже, тва е се едно грешно лично мнение...и сериозно се съмнявам да си помирисвал осмак освен ония дето спира на края на стария град,ударения,НО става въпрос за мнение сега на какво си си го изградил си е лично твоя работа.Грешно мнение няма.

Ти кола купил ли си си?Изкарал ли си пари?!И какво си тръгнал да въртиш и сучеш само да се ядеш?!Ако тоя живот се мереше само в пари щеше да е твърде просто и твърде скучно.И не виждам какво не му е грешното на твоето мислене, че всичко се мери в мирис на осмаци, пари и това кой си е купил кола за 50+k.Пък това, че грешно мнение няма, че всички са равни, че няма губещи...шшш, не на мене...хабиш се.

Ти кола купил ли си си?Изкарал ли си пари?!И какво си тръгнал да въртиш и сучеш само да се ядеш?!Ако тоя живот се мереше само в пари щеше да е твърде просто и твърде скучно.И не виждам какво не му е грешното на твоето мислене, че всичко се мери в мирис на осмаци, пари и това кой си е купил кола за 50+k.Пък това, че грешно мнение няма, че всички са равни, че няма губещи...шшш, не на мене...хабиш се.

Влезни в Тя и Той и напиши в темата какво/кого мразите - един от форума и заспи спокойно..ако имаш друго да ми казваш има лични съобщения..

Дядо го взел ново, баща ми и той, ти закво си фен на някоя друга марка?Както изрично е написано в темата става въпрос за (Лично мнение) За мен хората се делят на такива, които имат БМВ-та и такива, които им се иска ама няма пари..Имаш кинти караш кола,нямаш кинти караш Голф.Всеки притежател на някоя от най-масовите коли може да си сложи аватар "мъчно ти е за село? искаш при дядо.. " и да смени една картинка... е та кво? Който обвързва BMW със селенията просто не е наясно колко пари се искат, за да имаш BMW...пак казвам става въпрос за лични мнения и не за мерене на полови органи, а за изказването на мнения.Моето е че БМВ е най-великата марка,а най-големият модел е 535xd, и все пак..само акциза на едно ново бмв струва повече от половината коли по нашите пътища..

Пич ако ще говорим за велики модели, то интегралето, ес1 на ауди, 288гто, Дино, тестароса, 959 на порше, 911 ruf rt12 и т.н и т.н До утре можем да изброяваме и тук не пиша всички модели на Ферари ;). Ами Диабло, Миура, Зонда,.........ево-тата..... Тия БМВ само Е30 .........

Пич ако ще говорим за велики модели, то интегралето, ес1 на ауди, 288гто, Дино, тестароса, 959 на порше, 911 ruf rt12 и т.н и т.н До утре можем да изброяваме и тук не пиша всички модели на Ферари ;). Ами Диабло, Миура, Зонда,.........ево-тата..... Тия БМВ само Е30 .........

Ей ви един човек, и адаш, дето да пише в тоя подфорум и да има представа закво става въпрос..по-добре да обърнем темата на добавете велик модел и да видим накрая до колко ще стигнем :D

На мен пък ми е странно да боготворя една марка и на това основание да мразя всички други.Е такова животно няма.Или става като в селските кръчми.А това,което снуп дог го написа за двата типа хора-тези които имали бмв и тези които искали да имат-еми култовото си е култово,няма да го коментирам.Да кажеш-повечето от автомобилите на еди коя си марка ми допадат защото отговарят на потребностите ми,харесват ми,надеждни са и прочие и прочие.Ама да кажеш еди кои са най великите и няма нищо друго е доста каруцарско и смешно. И тук се сещам за 1 мисъл на Кларксън-за феновете на БМВ е достатъчно да има емблема с надпис на него,и ще го купят"- и това го казва докато държи снимка на лайно с емблемата на бмв.Ако бмв са най големите(100 пъти съм писал,за мен най-големи няма),къде остават пагани.ферари,ламбо,конигсег,мазерати,астън мартин-на боклука,много се съмнявам!!Също се и съмнявам че ако гоооорд собственик на БМВ м5 или м3 го набуташ във ферари 599 например,ще го убедиш да се върне обратно в богопомазаното бмв.Ми няма нищо НАЙ на тоя свят.Прекрасни коли са,спор няма,но далеч не са НАЙ.

Абе вижте му набора в профила и стига сте се оставяли да ви заяжда тва лапе :lol: Тати да му купи едно бмв като навърши годините и да радва на най-великата марка :)

Стига с тия мерцедеси и бмв-та бе хора, имам един приятел беше му писнало всеки 2ри катаджия да го спира и да иска да кихне нещо и беше спрял да ги кара тези и щъкаше из града и околностите с една тойота и беше повече от щастлив.

За мен най-добрата кола е мойта си именно защото е моя - ламборджини диабло скоро няма да си купя пък и да си го взема трудно ще го изкарам от гаража с тия улици в нашия квартал...

Стига с тия мерцедеси и бмв-та бе хора, имам един приятел беше му писнало всеки 2ри катаджия да го спира и да иска да кихне нещо и беше спрял да ги кара тези и щъкаше из града и околностите с една тойота и беше повече от щастлив.

За мен най-добрата кола е мойта си именно защото е моя - ламборджини диабло скоро няма да си купя пък и да си го взема трудно ще го изкарам от гаража с тия улици в нашия квартал...

То проблемът на твоя приятел не е марката кола, ами начинът на каране. Мен защо не ме спират?

Ама аз не отричам всички други марки.Просто малко повече харесвам БМВ, мисля, че и другите в темата имат по-скоро това предвид.А пък никои до сега не споменава Порш?Те също са си доста сериозен производите...модела им http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_917 заслужава внимание( както и цялата Le Mans програма ).Въобще доста марки по-света има за какво да се уважават, но някои просто си ги харесваме малко повече, ей така.

спирайте да пишете в темата. Право да пише имат само хората който са си купили нови коли над 50к. Снупе, като прочетох колко глупости си написал само дето не се задавих с кафето от....хм от смях май. Обясни ни на нас колко купища пари се искат да имаш бмв ? Мини през аджисан маала и виж как всеки 2ри мангал кара 318. Бвм може да кара почти всеки, а на дядо ти недей му се радва толкова, щото сигурно пропилял цялото наследството на баща ти и от там твоето. Винаги съм се кефел на хора, който живеят заради автомобила си, инвестират всеки цент в него, а доста често карат пълни морги. Айде ако не е тайна сподели какво точно БМВ караш...да видиш, разбираш ли, колко всъщност имаш право да се изказваш кой автомобил е по по най.

Порше ГТ!

За мен хората се делят на такива, които имат БМВ-та и такива, които им се иска ама няма пари..Имаш кинти караш кола,нямаш кинти караш Голф.Всеки притежател на някоя от най-масовите коли може да си сложи аватар "мъчно ти е за село? искаш при дядо.. "

mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifpalec.gif

мога да получа наказание ама откровено мога да заявя пред всички че ти си абсолютен тъпак :angry1

Евала :punk :punk :punk :punk

Това че не сме всички с БМВ-та незначи че неможем да си го позволим.Всеки търси в дадена кола нещо.Аз харесвам БМВ-тата също ама не съм съгласен че всички трябва да караме само тази марка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...