Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

DON_CHEFO said:
Мдааааа :rolleyes:

Ф430 Скудерия е едно адски красиво бижу

Най- точните думи - на най- точното място... ЕВАЛА!!! :D

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply
  VeGor said:
2007_Toyota_Tundra-CrewMax_1.jpg

Кът за мойте габарити

Тва е Big Boss! :lol: Много яка машинка...

• 3 months later...

:ph34r:

Ако имах пари за нов Мерцедес .... бих си взел старо БМВ !!! О да бе, аз имам ... Е, не е това от снимката - то е само в подкрепа на думите ми :)

16.jpg

aJ|eKc said:
:ph34r:

Ако имах пари за нов Мерцедес .... бих си взел старо БМВ !!! О да бе, аз имам ... Е, не е това от снимката - то е само в подкрепа на думите ми :)

16.jpg

Хора, хайде стига глупости. Ако имаш пари за нова кола естествено, че ще си вземеш новата.

INCINERATOR said:
Хора, хайде стига глупости. Ако имаш пари за нова кола естествено, че ще си вземеш новата.

Зависи от човека....Новото си е ново, ама Опел Астра GTC не може да я сравниш с Е30 М3. :rolleyes:

Базова цедка 200 cdi с найлони по седалките,миришеща на ново,отнасяш за 25000 евро без ДДС.За тези пари има доста по прилични оферти от други марки :D .

INCINERATOR said:
Става дума за нов Мерцедес. Кажи ми колко струва най-евтиният ;)

Стискаме ли си ръцете на НОВ Мерцедес за от пон'делник до петък и М3 за събота и неделя(пък било и дърто М3) :rolleyes:

Ако ще давам 50 бона за Мерцедес няма да ги дам за нов такъв :D .Щото за 50 хилки можеш да си купиш къде къде по-хубав Мерцедес от тая спъната цедка :) .

За мен най-хубавата кола от клас "лимузини" е Мерцедес,а от спортягите-Ferrari forever :P

Това ще е така( съботата и неделята ) докато излезе новата 8-ца.Поне за мен старата си остава най-доброто GT, конкурирано само от Бентли Континентъл и Астън ДБС.

INCINERATOR said:

може и така да е. Това бмв е над 20 000 Е като се има впредвид и че е голяма рядкост

Аз колите съм си ги разделил на 3 класа. Кола мечта, която ще изпълня 1 ден. Кола мечта, която няма да изпълня, но е по-земна. И 1 ненормална мечта, която посмъртно няма да изпълня. :lol:

1. Изпълнимата, която ще обърна света ама ще я карам: Audi S2

audi-coupe-1992.jpg

2. Неизпълнимите, но нормални мечти: Audi RS4 B7, Mercedes C63 AMG, Lexus IS-F

Audi RS4 B7:

audi-rs4-side.jpg

Mercedes C63 AMG:

mercedes_c63_amg.jpg

Lexus IS-F:

2008_Lexus_IS_F_113_(400x300).jpg

3. Нереалната мечта: Ferrari Enzo

Ferrari-Enzo-001.jpg

DON_CHEFO said:
Третата мечта е много, много добра.

Мен ми се ще да покарам малко АЕ86 или Силвия S15 (не сток) естествено :rolleyes:

Разбира се, че е добра. Това, което направиха Ferrari никой друг не може да го направи според мен. Няма по-добра екзотична кола от нея. Според мен... А, и зареже т'ва AE86! Бабешка история... :lol:

DON_CHEFO said:
Ферари, Мазерати, Пагани, Алфа, Ламбо, ФИАТ, Ланча :rolleyes: :punk

Еххх, тая Италия бе! :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...