Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

sake1 said:
Да но не в България- примерно с джанти 17 с низкопрофилна гума ходовата отива ца месеци а тези ниски брони- по нашите пътища мноооого бързо ще ги очукаш - не съм ли прав?

Аз лично съм ЗА забраната на продаване на такива коли в БГ. Видяли нашите първенюта нещо и айдееее. Както каза един колега. Не може краля на Испания да има Бугати и на няква международна сбирка ония сульо Волф да бъде до него.

Иначе за това, което каза, че някои не могат да си платят телефона ама поръчват части: ами тва е мания. До някъде ги разбирам, но аз лично не бих го направил.(финикийците са голяма пречка :(:( )

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply
  INCINERATOR said:
Не, по-добре е чисто нова кола с тунинг от фирма като hamann, kleeman, hartge, ac-schnitzer, 9ff, techart и тн.

То хубаво ама това кой може да си го позволи?При нас само мафиотите или тея които са крали от някъде карат такива.

Иначе аз предпочитам наистина колата да ми е изправна и да ме вози.Вече ако имам пари ще слагам и тунинг ама не и за сметка на собственото ми здраве.

jozo said:
То хубаво ама това кой може да си го позволи?При нас само мафиотите или тея които са крали от някъде карат такива.

Иначе аз предпочитам наистина колата да ми е изправна и да ме вози.Вече ако имам пари ще слагам и тунинг ама не и за сметка на собственото ми здраве.

Много изтъркано мислене имаш...

DON_CHEFO said:
Аз лично съм ЗА забраната на продаване на такива коли в БГ. Видяли нашите първенюта нещо и айдееее. Както каза един колега. Не може краля на Испания да има Бугати и на няква международна сбирка ония сульо Волф да бъде до него.

Иначе за това, което каза, че някои не могат да си платят телефона ама поръчват части: ами тва е мания. До някъде ги разбирам, но аз лично не бих го направил.(финикийците са голяма пречка :(:( )

Не е точно мания, зависи как го гледаш това. За мен си е робуване граничещо с болестно състояние !

Човекът си купи колата по-миналата година за 7000$ от щатите, до сега е дал още към 4 - 5000 а за 9 - 10 000$ можеше да си вземе същата с фабрични чип , турбо и разните му там други кичарий. В общи линий каквото изкара го налива в колата, и тва ако не е робуване незнам какво му се вика тогава .

gado said:
Не е точно мания, зависи как го гледаш това. За мен си е робуване граничещо с болестно състояние !

Човекът си купи колата по-миналата година за 7000$ от щатите, до сега е дал още към 4 - 5000 а за 9 - 10 000$ можеше да си вземе същата с фабрични чип , турбо и разните му там други кичарий. В общи линий каквото изкара го налива в колата, и тва ако не е робуване незнам какво му се вика тогава .

Ще ти дам един пример. Има хора даващи последната си стинка за фешън ГСМ, други за дрешки, трети ги влагат в колата. И то в ТАЗИ, която ги кефи. Правят я таква, че им гали окото и ако може да върви повече още по-голям кеф. Пловдивското Ес 2000 дето са фърлени 2 чувала с пари - ама пича не го бърка. Има и дава, за да си угоди на кефа. Аз лично бих се задоволил на Пунто ГТ с пълен стейч 2 или 3.

DON_CHEFO said:
Ще ти дам един пример. Има хора даващи последната си стинка за фешън ГСМ, други за дрешки, трети ги влагат в колата. И то в ТАЗИ, която ги кефи. Правят я таква, че им гали окото и ако може да върви повече още по-голям кеф. Пловдивското Ес 2000 дето са фърлени 2 чувала с пари - ама пича не го бърка. Има и дава, за да си угоди на кефа. Аз лично бих се задоволил на Пунто ГТ с пълен стейч 2 или 3.

Аз бих бил доволен на тва Ес 2000 дето викаш голям почитател съм на тея коли а тва специално много ме радва а техарта поршето направо не трябва да се брой за кола джип нещо спортни или квото ще да е ми за някво извънземно :D

INCINERATOR said:
Много изтъркано мислене имаш...

Ха на тебе ако ти се умира млад или парите те бият през пръстите ти е лесно.Както каза Чефо дори и 5 бона заплата да зимаш пак неможеш да си позволиш Техарт.Също така нестава да зимам 500 лв. на месец да имам семейство и да карам Гуолф 4 Тунинг.Смешно нали ;)

Ало?Кой е казал, че всеки може да ги има тия коли?!Кой?Да може и да изкарвате по 5к някой ден и пак няма да ги карате/ме.И какво?Те не ги правят за тези които не ги изкарват/ме.Това си е чиста завист дето се почна в тази тема.Нищо лошо няма да искаме да ги имаме тия коли ама такива изказвания, моля :) Кой как си е изкарал парите е лесно да се хлеби в нет-а.Доказателства има ли?Присъда има ли човека?!Какво сте го почнали?

Малко пак по темата Ауди много малко се споменават.Дано R8-ка пак да ги върне в устите на хората като спортна марка.

jozo said:
Ха на тебе ако ти се умира млад или парите те бият през пръстите ти е лесно.Както каза Чефо дори и 5 бона заплата да зимаш пак неможеш да си позволиш Техарт.Също така нестава да зимам 500 лв. на месец да имам семейство и да карам Гуолф 4 Тунинг.Смешно нали ;)

Не, тъпо е мисленето, че всички хора които карат скъпи коли се занимават с нечестен бизнес или крадат.

INCINERATOR said:
Не, тъпо е мисленето, че всички хора които карат скъпи коли се занимават с нечестен бизнес или крадат.

Тоше винаги съм те подозирал , че въртиш някакви тъмни сделки или си мутра, за да караш тия чисто нови БМВ-та !

INCINERATOR said:

Прав си но ако се замислиш в обществото в което живеем (говоря както си е а не както трябва да бъде) много малко от преоспелите хора са напълно "чисти" и се различават от тази преобладаваща маса от "съмнително забогатели"

Аз също се сещам за такива хора с чист бизнес и хубави коли, но се сещам за много повече хора с нечист. :)

Иначе да не е офтопик:

ford_mondeo2007_5.jpg

• 5 weeks later...
  fairmen said:
Една е марката коли една е марката гуми една е марката мобилни телефони.

Мерцедес мишелин нокия

Те за т'ва говорим, другото е компромисен вариант ;)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...