Jump to content
BulForum.com

Най-великата марка и модел автомобил (лични мнения)

RaptoR

Recommended Posts

Понеже много често леки искри прерастват в огромни и дълги спорове относно кои автомобили са най-добрите, кои от кои са по-добри, коя марка е по-реномирана и успешна, кой концерн фалира и кой не и още какви ли не други предлагам да си спорите на воля в тази обща тема.

Само ще помоля да запазите правилата на елементарната логика при оценките и сравненията. Все пак имайте предвид какъв е автомобила, какъв му е двигателя и с каква цел е произведен преди да се втурнете да спорите.

И разбира се:

DON'T DRINK AND DRIVE

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply
  Grosmaster said:
Те хората са го казали, че марките са две, Мерцедес и всички останали :woot

А според мен някой комплексар го е казал. ;)

За момента ЗА МЕН най-добрата марка е БМВ.

Причини - динамиката която ми доставя, прецизността в управлението, спортното държание на пътя, екстрите които предлага, гаранционната поддръжка която предлагат и много други неща.

INCINERATOR said:
А според мен някой комплексар го е казал. ;)

За момента ЗА МЕН най-добрата марка е БМВ.

Причини - динамиката която ми доставя, прецизността в управлението, спортното държание на пътя, екстрите които предлага, гаранционната поддръжка която предлагат и много други неща.

Разбирам че си имаш мнение и че харесваш BMW, ама последните два реда са пълни глупости :lol:

Може би ще споделиш твоя опит с гаранционно BMW ;)

P.S. То за това защото са динамични, мощтни и с много екстри, при тестовете М6 лази в крата на SL55 AMG :punk

Имам мнение за БМВ.

Но не ме разбра, няма НАЙ-ДОБРА марка като цяло. Всички марки, модели си имат плюсове и минуси.

И да, наистина изказването ти е комплексарско.

Може би ще споделиш твоя опит с гаранционно BMW

Питай по-конкретно.

http://forums.mbworld.org/forums/showthread.php?t=190568 :P

Както казваше даскала ми по геогрфия "да кажеш коя кола е по хубава е същото като да кажеш коя тениска е по хубава зелената или червената' всичко си е въпрос на вкус така ,че според мен спора е малко глупав(нищо лично към направилия темата).Вярно е ,че наистина някои коли са по добри от други по редица показатели но и сред по добрите отново има конкуренция и пак се наблудава същото нещо- зелената или червената тениска.Също така коя е доминираща марка е мнение което се изгражда до известан степен в децките години щото тати е ммал мерцедес или сме гледали няква лъскава изложба на БМВ.В тоя ред и аз давам точка за Мерцедеса щото баща ми е нямал Мерсал ,ама се кат видехме някав по як и ми викаше "гледаи тва е наи добрата кола ала бала".Е и най-вече нещата зависят от платежоспособността.Моля да не бъда нападан заради коментара ми от заядливи форумъри че ми е писнало от такива(отново нищо лично прсто съм забелязал че има такава тенденция на заяждане)просто изразявам мнение.

PEO said:
Както казваше даскала ми по геогрфия "да кажеш коя кола е по хубава е същото като да кажеш коя тениска е по хубава зелената или червената' всичко си е въпрос на вкус така ,че според мен спора е малко глупав(нищо лично към направилия темата).Вярно е ,че наистина някои коли са по добри от други по редица показатели но и сред по добрите отново има конкуренция и пак се наблудава същото нещо- зелената или червената тениска.Също така коя е доминираща марка е мнение което се изгражда до известан степен в децките години щото тати е ммал мерцедес или сме гледали няква лъскава изложба на БМВ.В тоя ред и аз давам точка за Мерцедеса щото баща ми е нямал Мерсал ,ама се кат видехме някав по як и ми викаше "гледаи тва е наи добрата кола ала бала".Е и най-вече нещата зависят от платежоспособността.Моля да не бъда нападан заради коментара ми от заядливи форумъри че ми е писнало от такива(отново нищо лично прсто съм забелязал че има такава тенденция на заяждане)просто изразявам мнение.

Споко пич, никой няма да те напада, за това е форум, всеки да си изказва мнението.

Аз, като човек който съм имал доста коли и богата база за сравнение, си казах мнението.

А това мнение, дали според някой е комплесарско, слабо ме вълнува ;)

Grosmaster said:
Споко пич, никой няма да те напада, за това е форум, всеки да си изказва мнението.

Аз, като човек който съм имал доста коли и богата база за сравнение, си казах мнението.

А това мнение, дали според някой е комплесарско, слабо ме вълнува ;)

И мен Bmw си ме кефат най - много ...... ама мергелите напоследък вадат много зли коли ...

Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза .......

http://seriouswheels.com/cars/top-2007-AC-...W-6--Series.htm

Даже си имаме такова в града...

http://seriouswheels.com/cars/top-2008-Mer...nz-CL65-AMG.htm

Такова си нямаме... Ама Raptor ще си купи... :)

http://seriouswheels.com/cars/2008/top-200...d-Rover-LR2.htm

И такова си имаме от вчера...

Psihara^^ said:
http://seriouswheels.com/cars/top-2007-AC-...W-6--Series.htm

Даже си имаме такова в града...

Няма такова. Има една 3ка (е36) която много наподобява ;) - http://www.tuning.bg/forum/files/17102007097_resize_112.jpg

Аз точно това се оптивам да обясня на колегата гросмайстор, че няма най-добра кола като ЦЯЛО, а има най-добра кола за някой според нуждите му.

А моите нужди БМВ ги задоволява напълно.

P.S. В Пловдив има CL63 AMG и CL65 AMG - става дума за новите.

Има такова... Мога да си сложа главата в торбата за тая работа... Не е същия, грозен цвят. Чисто черно и си има и отзад лимитед едишъна, и всичко... :)

ЕДИТ: За амг-то може да греша... Но това, което показвам аз, го няма според мен...

ЕДИТ: Това, което ти показваш ... го кара съседа на жената.. Не е нищо особено. Говоря ти за Шнитцер... АЦ ШНИТЦЕР..

Ти май си падаш малко дървен философ, а? :) Нищо лично... :)

Да, може да има Ac-Schnitzer Tension ако някой селски бек си е лепнал лепенка на 6цата. ;)

А за ЦЛ65, добре щом казваш, жалко, че имам снимка само на 63-то.

Има двама, бръмчат заедно (не ги знам с какво се занимават, знам само, че са сътрудници) - единия кара CL63, a другия CL65 AMG.

ОЩЕ СПАМ:Не казвам за ЦЛ65 по принцип.. А за този, който съм показал аз. :) Има 1 с по - малък двигател... Може и аз да се бъркам.

А за Шнитцера - не е селски бек. Беше на гости на Славито скоро... И определено не е си е сложил лепенка. :) Има пари - купува. Аз нямам пари - гледам. :)

Psihara^^ said:
ОЩЕ СПАМ:Не казвам за ЦЛ65 по принцип.. А за този, който съм показал аз. :) Има 1 с по - малък двигател... Може и аз да се бъркам.

А за Шнитцера - не е селски бек. Беше на гости на Славито скоро... И определено не е си е сложил лепенка. :) Има пари - купува. Аз нямам пари - гледам. :)

ЕДИТ: Това, което ти показваш ... го кара съседа на жената.. Не е нищо особено. Говоря ти за Шнитцер... АЦ ШНИТЦЕР..

Ти май си падаш малко дървен философ, а? xmas.gif Нищо лично... xmas.gif

Не си падам дървен филосов, просто знам г/д кви коли има в Пловдив.

А като гледам ти май си нямаш много понятие... нищо лично.

Sorry за офтопика.

За малко повече инфо може да следиш следните теми:

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1383083&start=1320

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=51142

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=73810

Psihara^^ said:
Има такова... Мога да си сложа главата в торбата за тая работа... Не е същия, грозен цвят. Чисто черно и си има и отзад лимитед едишъна, и всичко... :)

ЕДИТ: За амг-то може да греша... Но това, което показвам аз, го няма според мен...

Ти май си падаш малко дървен философ, а? :) Нищо лично... :)

Я кажи за Шницера. Да не е една жълто-черна реплика. Щото до колкото знам купето е на е36 и колата е правена 11 месеца с много старание.

Иване AMG-то го има ;) разглеждал съм го , един пич си го взе щото си беше поръчал S-класата, но нали се напълни града и го сменил с това , найстина е яко , но и цената му е яка :lol:

сега гледам вече не само той има такова, има едно с чужди номера и още едно ако не се лъжа :unsure:

PiTT BuLL said:
Иване AMG-то го има ;) разглеждал съм го , един пич си го взе щото си беше поръчал S-класата, но нали се напълни града и го сменил с това , найстина е яко , но и цената му е яка :lol:

сега гледам вече не само той има такова, има едно с чужди номера и още едно ако не се лъжа :unsure:

Ето два пловдивски CL63 които лично аз съм снимал - за жалост CL65-цата не беше с тях тогава.

http://img265.imageshack.us/img265/4313/24102007159yi3.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/2218/24102007158kd3.jpg

един с чужда регистрация + този със софииската + този с транзитките(PB 7777 7A ?) и сигурно има още...

DON_CHEFO said:
Я кажи за Шницера. Да не е една жълто-черна реплика. Щото до колкото знам купето е на е36 и колата е правена 11 месеца с много старание.

Прочети това и ще ти стане ясно "Чисто черно и си има и отзад лимитед едишъна"

Няма сериино БМВ или такова излезло от някоя тунинг фирма като Шницер, което да има надпис "лимитед едишън" :D

Grosmaster said:
Те хората са го казали, че марките са две, Мерцедес и всички останали :woot

Друга подобна на тази приказка е, че който се е качил на мерцедес друга кола не е карал след това. В повечето случай съм забелязал, че точно тези два лафа излизат от устата на някой квартален чичка дето кара някой мерцедес 190 (в повечето случай бял) - с тазове , отзад без ел стъкла , с ръчни скорости и над 300 000 км , то това ако е мерцедес здраве му кажи

INCINERATOR said:
Ето два пловдивски CL63 които лично аз съм снимал - за жалост CL65-цата не беше с тях тогава.

един с чужда регистрация + този със софииската + този с транзитките(PB 7777 7A ?) и сигурно има още...

точно този със седмиците разглеждах , всичко е никел и хром много лъскава работа , много респект вдъхва тази машина :pirate

Те такъв филм най-велика марка няма!Всичко е въпрос на вкус за един една е най-великата за друг е друга.Още повече че за бедняка едно Кадетче може да е най-великата кола защото това може да си позволи а за богаташа Трабанта щото му липсва в колекцията и има хубави спомени от преди.Всичко е въпрос на вкус.

Винаги аз съм харесвал много БМВ.В последствие се роди любовта ми към Френските автомобили.

err0r^ said:
Друга подобна на тази приказка е, че който се е качил на мерцедес друга кола не е карал след това. В повечето случай съм забелязал, че точно тези два лафа излизат от устата на някой квартален чичка дето кара някой мерцедес 190 (в повечето случай бял) - с тазове , отзад без ел стъкла , с ръчни скорости и над 300 000 км , то това ако е мерцедес здраве му кажи

Карай сега, има и селски пръчки не може без такива ;)

• 2 weeks later...

Днеска снимах Шнитцера... Грешката е моя. Няма нищо общо с модела, който съм показал. После като мога, ще кача снимки.

Иииии... Мда.. За "всезнайкото" Инцинераатор - има си Drivers collection отзад...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...