Jump to content
BulForum.com

[Слята]Legacy of Kain Defiance

Crazy_Hamster

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
igrata e stra6na dve dumi nqma ;)

sq sym se xvanal da vyrtq si4ki igri ot taq poredica :)

imam blood omen 1 blood omen 2 i soul reaver 2 ....samo ostava soul reaver 1 da si svalq i sym 6  :punk

Az sega svaliam BOM2,ama neznam dali shte mi e interesna sled,kato sum igral purvo Defiance-a :( ...............e nadiavam se da mi haresa.......shte mi se pak da gi razmazvam izrodite i da im surbam kruchicata! :evil

• 2 weeks later...

Ммм, хора кажете какво става. Има ли я играта качена.

Като се опитам да отворя линка и не ще. :angry:

Ммм, сега проверих. И установих че от търсачката не могат да се отварят линковете. Поне при мен е така. Иначе играта си се сваля нормално.

Такаам .. най-накрая и аз се навих да играя играта на мойта видеокартичка и имам един въпрос.Но първо се чувствам длъжен да уточня че от поредицата Legacy of Kain, това е най-глупавата част и то само заради нелогичните загадки ..

Та - На 4 чаптър съм с Разиел и трябва да отворя една порта(към пиларите), до която има две топки - едната със знака на светлината и другата на тъмнината. Освен това намерих два храма които имат знаците на топките, но дори Разиел си признава че са прекалено нависоко за него :) Кажете как да ги стигна, моля ви :( Луд фен съм на играта, макар и играл само Blood Omen 2(между другото много по-як контрол на камерата и по-логични загадки).

zna4i.....otiva6 tam kadeto sa vamire hunters okolo edin ogyn...zad tqx ima vrata

Kato gi utrepe6 oneq gadinki minava6 prez vratata i se ka4va6 nagore...ima pyt do dark ili do light reaver....sled tova s edin ot dvata zeti se otkliu4va pyt do drugiq....taka de v toq chapter trqbva da zeme6 dark i light reaver za da otvori6 vratata kym pilarite :)

Imame edno predlojenie...idva6 do nas s bootable diskovete za da ne sku4aq dokato se preisntalva wina a posle idvam do vas da ti go mina :punk

Такамм ама нещо вратата неще да се отваря. Разиелчо се опитва да мушне меча вътре, ама се едно го удря ток(явно няква древна защита) и отскача леко назад. ;)

Та .. май си открих грешката ама пак не мога да го мина :) Малко по-назад, точно където сменям световете, има една врата която я гледат две гаргойли и я затварят като се доближа. Та въпроса ми е как да ги изработя че ми писна да мисля тука :)

:) ne sum siguren shtoto ve4e ne pomnq mnogo ama

mislq 4e beshe taka.

Namirash edin portal posle tam trqbva da vzemesh edin lilav me4 i se vurshtash obratno pri tiq gargoili predi tqh trqbva da ima nqkakva postavka s edno lilavo top4e otivash tam s noviq ti me4 i davash atack i toi bi trqbvalo da te napravi nevidim i preminavash prez vratata

Грррр тая игричка си търси дел-а ;) Постоянно забивам на някакви идиотски места. Сега взех рийвъра, направих черни топките и не мога да се върна горе .. явно пак с хубавата камера не мога да се огледам ..

:D da tova s kamerata e super skapano tolkova psuvni po mai4in adres sum i teglil na oniq na blood omen 2 kamerata beshe po dobra na Legacy of kain sa q precakali mnogo zdravo i tova drazni shtoto ne moje da se igrae normalno osobenno v bitkite kato po4ne da si q vurti i az ne moga da vijdam protivnicite si i te mi pravqt glavata meka :wacko:

Izpolzvash umenieto na "Dark" Reavera da stavash nevidim,kato go zaredish na kristala posle zadurjash...mmm ne pomnia koi botun tochno beshe :confused ....i taka stavash nevidim...otivash pri gargite i si minavash,kato pich..........ama oshte dosta hlebec imash da iziadesh dokato ia vrutnesh.........igrata e super iaka a s kamerata v posledstvie se svikva i daje v bitkite e mnogo got spored men s tazi kamera!Uspeh! ;)

Ма аз ся съм запънал, като взема рийвъра да се кача пак горе ?! просто не виждам откъде ..

П.С. За битките камерата си е наистина идеална ама за пъзелите/загадките е ужас.

Вчера видях тука че я хвалите тая игра много и си я свалих! Днес я пуснах и се убедих че наистина е много яка. До сега само GTA и Max Payne1,2 са ме задържали по толкова пред компютъра. Обаче стигнах до 2-рия chapter и зациклих на едно място :( . Значи има една мисия във която пише че трябва да се стигне до върха на "chamber" и една вода ли е кво е се качва на горе. 1-вите 2-3 скока всичко беше наред обаче след това стигнах до едно място където просто не виждам на къде да скоча за да продължа на горе. Някой ако има идея какво трябва да се направи ще съм му много благодарен.

И ако може да ми напишете всичките части на тая игрица подред щото много се зарибих :) . Благодаря ви предварително!

:D Mi po princip bqgash qkata i ska4ash dokato stignesh nai gore tam se vijda neshto kato skala i ska4ash tam moje da ti se stori 4e shte padnesh ama togava ti puska film4e i ti dava kak se hvashta za neq s edna ruka i minavash ponatatuka pone az taka go pomnq

Mnogo zor vidqh dokato go mina onova mqsto pojelavam ti uspeh :D

• 4 months later...
  • 4 months later...

знам че темата е стара ама моля помогнете хора!стигнал съм до едно място и не знам от там кво начи таман взех водния риивър дето замразяваш вода с него и сега кво?намирам се в къщата с разиел

знам че темата е стара ама моля помогнете хора!стигнал съм до едно място и не знам от там кво начи таман взех водния риивър дето замразяваш вода с него и сега кво?намирам се в къщата с разиел

napravi screenshot 4e ne moga da se seta to4no pomna ky6tata ama to4no koe mqtso.

ами то и да напрая едва ли ше е от полза нали като влезеш в къщата и накрая намираш там 3 гаргойла дето ги бодеш с копия и те ти отварят 1 портал във водата като цамбурнеш всимаш водния риивар и после са връщаш в къщата ей там съм и си нямам идея накъде :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...