Alex Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Spoko Kain shte jivee(to vapirite sa murtavci deto ne sa razbrali 4e sa murvi,ama aide karaite).Raziel shte izvadi sur4eto na Kain.Oba4e Kain e qko kopele i ponqkakuv na4in pak ojivqva.A za Raziel moje da se kaje,4e shte ostane jiv,pone dushata mu,kato zatvornik na REAVER-a.Jalko P.S.Infoto ne e sigurno 4el sam go ot edno FAQ na igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 abe nishto nqma da svurshi taka... horata nqma da zarovqt taq mina za zlato ei taka ... sh ekopat do posledno .. she izmislat neshto da produljat ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 Ozi boga,ot koito bqga Raziel ne umira.Kain samo go progonva.Taka 4e bash tva shte e kraq na igrata.Ama tova mai shte e kraqt na Raziel.Celtamu beshe da otmusti na Kain.Ama ve4e go nqma.Sorry fenove na Raziel i na men mi beshe kofti kato razbrah.Toq beshe dobro vampir4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 3, 2004 Author Share Posted January 3, 2004 Edin moment mi se gubi. Da vi pitam Kain e bil 4ovek v Blood Omen i go prevry6tat taka li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 kain si beshe pi4 kato mene i tebe ... ama go convert-naha na vampir .. i sea si e jiv murtvec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 No ne se podlugvai.Nemoje da igraesh s Kain kato 4ovek.Vij na disk 1 ima manual.tam pishe na 2 ili 3 stranica istoriq ta na Nasgoth i suotvetno na Kain i Raziel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 Alex i az sum fen na Raziel , ma e po-dobre da umre .Istoriite s dobyr krai sa tupi ,nai-xybavo e kogato ima muka . E ,ne v istinskiq jivot de,tam ne bix preporu4al na nikogo da umira ,no za igra e qko ! ,taka 4uvstvata se zadulbo4avat:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted January 3, 2004 Share Posted January 3, 2004 Ne sum suglasen.Az sam fen na istoriqta ne na igrata.A tova e edna ot malkoto igri,koito me karat da simpatiziram na geroite.Taka 4e toi ne e umrql,po-losho.Toi e ve4en rob na Reaver-a.Ei za tova mi e jal za nego.Ne e napravil nishto samo e izvadil 4ift krilca i onq pedal s 4ikiikata mu kusa krilzata i go prashta da se mu4i v onaq qma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Znachi stignah do edno nivo i veche 2 dena se vurtia kato nenormalen.....naprova me hvanahe nervite! .......Znachi s Raziel sum stignah do edin deto mi govori pri edin vampirski grob v koito ima niakuv si tam...ima mnogo sveshti i.t.n. znachi triabva da nemeria niakva vrata na niakva biblioteka do kolkoto,razbiram English....ta taia vaprosnata vrata se umorih da ia tursia!Moje li niakoi da mo pomogne,che mnogo se izmuchih!......davam oshte malko poiasnenia za nivoto triabva da zabia 3 kopia v edni statui ot koito teche kruv dvete sum gi zabil,vzeh i vodnia mech,ama obikolih vsichko daje se vrushtah na prednoto nivo......napravo se vidiah v chudo! 10x na vsichki otzovali se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Да, обясненията ти са страшни, ама се стих. След като вземеш водния Reaver, иди при оная врата, при която ти казва че зад нея е Vorador. Там има един черен кристал от който си зареждаш Reaver-а. Включваш на огън, зареждаш меча и използваш специалното умение на огнения Reaver. Така ще запалиш всички делви и Raziel ще ти каже че си запалил прекалено много. След това вклчваш на водния Reaver и гасиш всички огньове под които има воден знак. Когато останат запалени само делвите върху огнения знак, вратата ще се отвори. Само че ако не ги разбираш какво си говорят тя играта си почти си губи смисъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=20&hl=defiance Are ve4e zemete da search-vate Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Да, обясненията ти са страшни, ама се стих Ami az tazi vrata ia otvorih......toi kovchega s sveshtite e vutre.........vuprosa e posle kakvo da pravia??? ........vutre si govorih s edin i toi mi dade neshto,s koeto triabva da otvoria druga vrata,ama vuprosa e kude e tia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=20&hl=defianceAre ve4e zemete da search-vate Ami SEARCh-val sum!!!Prosto pomislih,che na starata tema,ako pisha edva li niakoi shte oburne tolkova vnimanie,a polojenieto e kofti igrae mi se,a samo obiakliam,kato lud! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Na men taq igra pri zapisvaneto mi dava gre6ka to4no v kraq.Dva pati q svalqm ve4e i pak sa6toto.Pri vas kak e?Nali ste q svalili ot warez-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Na men taq igra pri zapisvaneto mi dava gre6ka to4no v kraq.Dva pati q svalqm ve4e i pak sa6toto.Pri vas kak e?Nali ste q svalili ot warez-a? Da ot Warez-a sum ia svalial raboti perfektno!Pri teb e problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 zna4i i az tuka mno se vyrtqx ama otgovora e lesen vry6a6 se obratno tam ot kydeto si zel pyrvoto kopie i tam zad statuqta ima edna vrata....kato q otvori6 te pita dali iska6 da trygne6 kym grada da tysi6 syrceto na vampirskiq geroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Аве хора и аз имам един проблем, значи почваш да играеш с Кайн и после те прехварля на Разиел-свърших и с него за момента и пак ме варна на Кайн в едно подземие с вода и едни сенки ме нападат и зимам някакав артефакт в формата на птица и има 2 олтара и няма изход... Въртя камерата навсякъде ,но не виждам изход КО да правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 blowcow obry6a6 se s gryb kym vodata i tam ima napukana stena...4upi6 q i prodyljava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 zna4i i az tuka mno se vyrtqx ama otgovora e lesen vry6a6 se obratno tam ot kydeto si zel pyrvoto kopie i tam zad statuqta ima edna vrata....kato q otvori6 te pita dali iska6 da trygne6 kym grada da tysi6 syrceto na vampirskiq geroj Abe namerih edna vrata,ama za neia niamam mech da ia otvoria!Kato natisna "F" gore mi pishe:"Depart for Avernus",a pod nego neshto ot sorta:"Use seal to unlock the library door"?......gadna rabota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 mi da de ...tazi vrata trqbva da nameri6 i kato te pita za depart natiska6 yes i otiva6 da zeme6 syrceto na janos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 mi da de ...tazi vrata trqbva da nameri6 i kato te pita za depart natiska6 yes i otiva6 da zeme6 syrceto na janos Problema e che tazi vrata ne se otvaria t.e. za neia niamam mech!!!Triabva da otvoria "library door"....,ama neznam kude e...........kakvo znachi:"Use the seal to inlochk the library door".......az sum zabil samo dve ot kopiata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Problema e che tazi vrata ne se otvaria t.e. za neia niamam mech!!!Triabva da otvoria "library door"....,ama neznam kude e...........kakvo znachi:"Use the seal to inlochk the library door".......az sum zabil samo dve ot kopiata!!! Znachi minah go tova nivo,nemerih i surceto,ama go niamam toia "Earth REAVER".......niakoi moje li da pomogne i da kaje ot kude da go vzema?10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Prevurtiah ia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 bravo bravo use6aneto e mnogo gotino kato go vidi6 kain kakva seriika vkarva na mobias nakraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 bravo bravo use6aneto e mnogo gotino kato go vidi6 kain kakva seriika vkarva na mobias nakraq Kofti mi e,che svurshi ............,ama si beshe iaka rabota osobeno bitkite s onia izrodi s golemite mechove.......napravo gi potroshih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.