ValioG Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Телефончето е на приятелката на майка и, няма драскотинка, оставаща гаранция до 13.01.2009г. към пловдивска фирма. Комплекта е със зарядно, кутия, книжки и диск със софт. Има БГ меню, спецификации тук , панела е черния модел. Цена: 135лв. и подлежи на коментар За заинтересовани да пишат тук, на ЛС или skype: razmirnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Нова цена: 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Нова, по-ниска оферта: 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 айде хора, телефончето си заслужава Нова промоционална цена: 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 80 левчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 Последна цена: 70 кинта Ако няма желаещи на тази цена телефона се сваля от продажба Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 За 50 ще го взема за майка ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
880522 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 davam 52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 53лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 17, 2007 Author Share Posted November 17, 2007 За 50, 52 или 53лв. мога да ви предложа гаранцията, но не и телефона. + тва никъде в заглавието на темата не пише търг... Айде ако няма сериозни купувачи на тази цена (70лв.), да не се дават излишни оферти. Ако исках да го продам за 50-55лв. щях да го пиша толкова. Имам оферта от 70лв. така, че ако някой дава повече, да дава. Съжалявам за лекия офф, останете със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
dea_4371 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Телефончето е на приятелката на майка и, няма драскотинка, оставаща гаранция до 13.01.2009г. към пловдивска фирма. Комплекта е със зарядно, кутия, книжки и диск със софт. Има БГ меню, спецификации тук , панела е черния модел.Цена: 135лв. и подлежи на коментар За заинтересовани да пишат тук, на ЛС или skype: razmirnika ЕЕЕЕ от кога чакам такава оферта!!! За телефона ти предлагам 70 лева!Нали толкова му искаш?Дано да не си се отказал да го продаваш,защото много ми харесва точно този модел-нали си има всичко камера,инфра ред и даже в гаранция!!!Супер!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 ЕЕЕЕ от кога чакам такава оферта!!! За телефона ти предлагам 70 лева!Нали толкова му искаш?Дано да не си се отказал да го продаваш,защото много ми харесва точно този модел-нали си има всичко камера,инфра ред и даже в гаранция!!!Супер!!! Ами к'во чакаш...взимай го...няма нужда да му правиш реклама - взички знаем какво има и какво не...а и много ме съмнява цялата работа...или си му приятел, или току що продавачът се е регнал с друг никнейм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dea_4371 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Ами к'во чакаш...взимай го...няма нужда да му правиш реклама - взички знаем какво има и какво не...а и много ме съмнява цялата работа...или си му приятел, или току що продавачът се е регнал с друг никнейм... Да бе........ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 ама много много нещо телефона продаден извън форума, благодаря за всички оферти моля темата да се заключи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.