KyPo Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 МОля кажете ми къде има че аз незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Е, ако не е точно на Опел, няма да ти свършат работа ли? Или държиш да ти резнат главата качествено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Е, ако не е точно на Опел, няма да ти свършат работа ли? Или държиш да ти резнат главата качествено? Държа да ми резнат главата качествено и да ми оправят колата качествено ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Стефанов - Васил Априлов след хранителновкусовия в дясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Опел Стефанов на голямо конарско като излизаш на пътя за София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Благодаря ви много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Благодаря ви много Какво толкова ще ти правят по колата, че държиш да е в сервиз на ОПЕЛ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Да беше някаква рядка марка, тогава да и търсиш специализиран сервиз, ама точно пък опел, дето е най-често срещаната кола по сервизите - не знам дали има място в Пловдив, където няма да могат да ти го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Въпросният сервиз, който са посочили всички дотук е наистина правилното място за целта. Това можех и аз да го напиша в по-горния си пост. Само не забравяй, че качественото оскубване няма нищо общо с качествения ремонт! Ама нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Да беше някаква рядка марка, тогава да и търсиш специализиран сервиз, ама точно пък опел, дето е най-често срещаната кола по сервизите - не знам дали има място в Пловдив, където няма да могат да ти го оправят. Не съм съгласен с теб. Много зависи от годината на производство. За старите модели си прав. Лично аз съм доволен от Стефанов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Много съм доволен от Стефанов и много мизерна цена ми зеха за кръпките ако мога така да се изразя ... та даже си смених и гумите при тях и ми зеха мноо тънкана за зимна гума ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Кърпенето колко ти излезна и какво си кърпил ако може да споделиш. И за зимните гуми цена да кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Мда. И модела да спомене. А Марвин е много прав. И винаги е прав, затова го слушайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Здравейте искам да питам някой имали идея как мога да намеря един сервиз Намира се до СПС-а зад бензиностанция ШЕЛ. Много ще сам ви благодарен да ми дадете тел за Връзка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Здравейте искам да питам някой имали идея как мога да намеря един сервизНамира се до СПС-а зад бензиностанция ШЕЛ. Много ще сам ви благодарен да ми дадете тел за Връзка! Ми то там има няколко, покрай шела в локалното има няколко работилници - гуми, вулканизатор, магазинче за части, сигурно и някое сервизче има, а по-нататък до надлеза от другата страна също има два сервиза - БОШ-а и още един до него, където постоянно има опели (но не е някакъв специализиран). Най-добре тръгни по локалното и се оглеждай вдясно, ако не го намериш обръщаш на колелото и първия вдясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ми то там има няколко, покрай шела в локалното има няколко работилници - гуми, вулканизатор, магазинче за части, сигурно и някое сервизче има, а по-нататък до надлеза от другата страна също има два сервиза - БОШ-а и още един до него, където постоянно има опели (но не е някакъв специализиран). Най-добре тръгни по локалното и се оглеждай вдясно, ако не го намериш обръщаш на колелото и първия вдясно. Благодаря за отговора, но явно не ме разбра. Знам че там има доста неща но има и 1 по голям сервиз но нямам кординати за нещастие бачкам в софия, но сам от Пловдив, просто ми трябва някакви телефони и там разни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Благодаря за отговора, но явно не ме разбра. Знам че там има доста неща но има и 1 по голям сервизно нямам кординати за нещастие бачкам в софия, но сам от Пловдив, просто ми трябва някакви телефони и там разни! mission impossible Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Кърпенето колко ти излезна и какво си кърпил ако може да споделиш. И за зимните гуми цена да кажеш. малко късно виждам че сте писали иначе .. гумите ги взех 96лева парчето (уж с безплатен монтаж колко и е бил безплатен незнам) BFGoodtouch нищо не съм кърпел трябваше да се види ангренажния ремък че нещо с ташкън майстори не ми се занимаваше да вида от кво циври ..... в крайна сметка разбрах .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Бързо ли се минава при Стефанов, че все много коли струпани и като цяло какъв е реда там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 Бързо ли се минава при Стефанов, че все много коли струпани и като цяло какъв е реда там? Реда там е както си го изберат те .. аз до колкото съм забелязал ..... иначе три пъти съм ги посещавал и на следващия ден звънят и те питат тва и тва тря се опрай примерно желаеш ли да ти го оправят .. и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.