hoodlum Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 4elsi...nqma da sa champions na Anglia...Champions shte sa MAN UTD dori i malko veroqtno da e te shte sa !!!! MUFC forever ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoodlum Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 CTAH4O napulno te podkrepqm ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Кажете ми , че не са най-калитарския отбор!!!Просто нямам думи! Такива нещастници са ... Тоя Дрогба ко ми са праи на герой!? Циганин с циганина му!!! <{POST_SNAPBACK}> И трите им гола бяха повече от случаини наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Челси дори не заслужават да бъдат обсъждани тук!! Това е супер смешен отбор! Иначе в Англия съм за Манчестър Юнайтед и Лийдс Юнайтед! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Челси дори не заслужават да бъдат обсъждани тук!! Това е супер смешен отбор! Иначе в Англия съм за Манчестър Юнайтед и Лийдс Юнайтед! <{POST_SNAPBACK}> ХаааааааааааааХааааааааааааааааааааааа Жестока комбинация си избарал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ей,тези Челси са големи нещастници........ама това ще им е......И тоя Мауриньо какво се радва....Бахти циганина..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Доста хубав мач,жалко за Ливерпул.Но автогола на Джерард е достойна конкуренция с този на Павон от вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Челси дори не заслужават да бъдат обсъждани тук!! Това е супер смешен отбор! Иначе в Англия съм за Манчестър Юнайтед и Лийдс Юнайтед! <{POST_SNAPBACK}> Ostava samo da pribavish arsenal i l`pool i kombinaciqta she e vyrha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 И City и те трябва да се наредят там някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Kvo da vi kaja v momenta v angliq ima samo edin otbor na dobro ravni6te igrae6t krasiv futbol i tva e MANCHESTER UNITED koito taq godina e 6ampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 SAmo Manchester United! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Пичове този ми пост може дори да се приеме за спам НО...повтарям го за не знам кой вече път - АКО НЯМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕТЕ ПО ТЕМАТА СМИСЛЕНО НЕ ГО КАЗВАЙТЕ. НИКОГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ПОСТОВЕ ОТ РОДА - ОТБОР Х Е ВЪРХА ИЛИ ОТБОР Х СА ЕБАНЯЦИ. Моля ви имайте уважение към всички отбори и техните фенове и ако реално се интересувате от английски футбол все ще има за какво да си говорите. Ама айде да е малко по-смислено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Челси ще мачка на ред! А онея нещасници манчестър могат да си******************* ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Kvo da vi kaja v momenta v angliq ima samo edin otbor na dobro ravni6te igrae6t krasiv futbol i tva e MANCHESTER UNITED koito taq godina e 6ampion. <{POST_SNAPBACK}> Интересно ми е вярваш ли си сам на това. SAmo Manchester United! <{POST_SNAPBACK}> Поредния пост, изпълнен с дълбоки размишления и прозрения, свързани с англииския футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Абстрахирам се от последните ви "важни" постове и искам да кажа нещо леко по-важно. Преиграването на 5тия кръг на FA Cup между Арсенал и Шефилд Юнайтед може да стане и доста по-интересно отколко очаквах. Рейес и Бергкамп бяха наказани след първия мач(съответно за удар без топка на противник и червен картон), ван Перси ще е наказан заради червения картон от мача със Саутхямптън, Пирес получи тежка контузия в същия мач, а Анри по-лека, но и той няма да играе срещу Юнайтед. С една дума казано - Арсенал - без нападатели... Става поне леко напечено като се има предвид, че всички тези играчи са от най-висока класа и бутат тима напред, а защитата, която също не е цяла, не е много стабилна. Знам, че Шефилд Юнайтед не е кой знае какъв дразнител, но пък ще са домакини и са корав отбор и според мен имат шанс срещу подобен осакатен Арсенал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ХаааааааааааааХааааааааааааааааааааааа Жестока комбинация си избарал! <{POST_SNAPBACK}> Aми дедазнам много ме кефят и двата отбора!!! И тва нищо не е...мен по едно време супер много ме кефеха и Манчестър Юнайтед и Ман. Сити!Или пък Рома и Лацио и сега са ми два от любимите отбори в Италия!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Only Cardiff ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Както и очаквах, Арсенал имаха огромни проблеми с Юнайтед. Като цяло обаче мога да кажа едно голямо "браво" на момчетата на Венгер, които като гости с този осакатен състав успяха да играят, ако не на нужното ниво, то поне така, че да бъдат доминиращият отбор. След изключителният мач, който направи Кени, дузпите не можа да ги хване, но така беше справедливо някак... Съжалявам за коравия отбор на Шефилд Юнайтед, но смятам, че бяха длъжни да вкарат поне едно от 2-3те си много добри положения при тази игра на вратаря си. Ако сега не се бяха възползвали, просто няма кога... Въпреки че феновете на отбора със сигурност не са особено горди с Арсенал, аз смятам, че точно сега те заслужават похвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Aнглийското класиране ще е следното: 1.Челси 2.Манчестер Юнайтед 3.Арсенал 4.Евертън 5.Лувърпул 6.Мидълзбро 7.Тотнъм 8.Болтън 9.Астън Вила 10.Чарлтън 11.Манчестър Сити 12.Нюкясъл 13.Портсмут 14.Бирмингам 15.Фулъм 16Блякбърн 17.Саутхямптън 18.Кристъл Палас 19.У.Б.А. 20.Норич 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Щом става дума за английски футбол се сешам само за манчестър юнайтед те са СУПЕР това мога да кажа за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Aнглийското класиране ще е следното: 1.Челси 2.Манчестер Юнайтед 3.Арсенал 4.Евертън 5.Лувърпул 6.Мидълзбро 7.Тотнъм 8.Болтън 9.Астън Вила 10.Чарлтън 11.Манчестър Сити 12.Нюкясъл 13.Портсмут 14.Бирмингам 15.Фулъм 16Блякбърн 17.Саутхямптън 18.Кристъл Палас 19.У.Б.А. 20.Норич 19 <{POST_SNAPBACK}> Дано грешиш синко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Samooo Man.United spored men tova e otbora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Уви,май няма грешка...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Dano chelsea da otpadnat. Sega sam za MAN.U. Osobeno sled kato otpadnaxa ot KE6. Sega te po4ne ma4kaneto v Angliq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Dano chelsea da otpadnat. Sega sam za MAN.U. Osobeno sled kato otpadnaxa ot KE6. Sega 6te po4ne ma4kaneto v Angliq. <{POST_SNAPBACK}> Голямо мачкане ще има за 8 кръга , при положение, че Челси има 8 точки преднина и мач по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.