Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

а и между друго т.нар. кризи при английските отбори са много относителни. аз от 91-92 следя английските отбори (е, "ерата улие" беше на път да ме пречупи ....) и т'ва ми е правило винаги впечатление.

Е това е съвсем естествено , Челси е напълно преобразен отбор и там сега се работи по един изцяло нов и новаторски за отбора начин.Ти си канар ,сигурно знаеш за какво говоря! Никога в историята си мисля ,не ,не мисля ,сигурен съм ,челси не е практикувал толкова защитен футбол ,няма как да не са постоянни! Само че ,точно това ще им изяде главата на Челси в мачовете срещу барса - колкото и да е здрава защитата им не виждам как ще издържат 180 минути без да допуснат гол от барса , а и не виждам и как ще им вкарат - нападението им е под всякаква критика! в последните си 3 мача имат само 1 гол ,и то измъчен гол! От както робен се контузи ,положението при тях в офанзивен план е плачевно и май май барса ще е твърде голяма лъжица за тях...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

След като преди около половин час изтеглиха жребия за 6тия кръг на FA Cup, нека да направя кратък коментар.

Newcastle United v Tottenham H or Nottingham F

При положение, че Тотнъм няма толкова проблеми с Форест като домакин, смятам, че това е най-интересната двойка. Въпреки резултатите от 5тия кръг (Нюкасъл победи Челси, а Тотнъм дори не можа да бие Нотингам) мисля, че Спърс са в много по-добра форма. Като цяло погледнати съставите им са близки по качества, но представянето на Спърс е много по-убедително. Залагам на първи полуфиналист Тотнъм.

Southampton or Brentford v Manchester United

Тук - същият номер - не вярвам светците да имат проблеми с отборът с най-ниска дивизия стигнал до това ниво - Брентфорд. Това се очертава като втори сблъсък на ниво Премиершип. Предполагам, че след победа като гост на Евертън Юнайтед едва ли ще имат проблем да направят победа като гост и на Саутхямптън особено както предполагам ще има излекувани контузии... Втори полуфиналист - Манчестър Юнайтед.

Bolton Wanderers v Arsenal or Sheffield United

След като удържаха хикс на Арсенал на Хайбъри, човек вече почва да се съмнява, дали с помощта на публиката Юнайтед няма да могат да вземат нещо и от преиграването...не ми изглежда реално. Верно е, че Арсенал има известни проблеми с контузии, но са много силен отбор и няма да си позволят повторен резил. Обикновено при такива ситуации със мизерии на големите отбори, ако малкият отбор не вземе първия мач, то до втори резил не се стига и големият бие в преиграването. След това предстои обаче гостуване на много коравия отбор на Биг Сам. Трети пореден мач на ниво Премиершип. Тук не бих се наел с прогноза реална, но много ми намирисва на преиграване с победа на Арсенал. Трети полуфиналист - Арсенал

Burnley or Blackburn Rovers v Leicester City

Ако ще има изненадващ полуфиналист, то той ще дойде от този мач от 6тия кръг. Често казано не мисля, че Бърнли имат силата чак да победят Блекбърн, макар че всичко става... Според мен все пак Блекбърн ще преминат 6тия кръг, но после ще имат същите проблеми с домакинството си с Лестър. Прогнозата ми е преиграване и победа на Лестър. Колкото и да обичам Марк Хюз, отборът му просто е наистина много способен да сгафи и да пусне поне един отбор от по-долна дивизия до полуфиналите...за цвят. Последен полуфиналист - Лестър.

Как мислите, кои ще спечели утре финала за купата на лигата, Челси или Ливърпул?  Естествено аз съм на страната на Ливърпул

Estestveno 4e liverpool shte spe4elqt vobshte se 4yda kak se samnqvash v tova chealsy tva otbor li e vobshte :devil

А бе тия Евертън не са нормални просто. Продават си добрите играчи и въпреки това продължават да печелят :confused

Почвам да се притеснявам за четвъртото място :angry:

Ако и днес Челси загубят Мауриньо ще се побърка :D И при вас ли има проблем с картината и звука на Д+?

ха, ами ако сте наясно как стоят нещата м/у евроком и диема .... ;)

за мен т'ва не е случайно .... и както винаги евроком не са виновни :D

позната картинка :angry:

Аз съм фен на Q.P.R. от както за пръв път разбрах за този невероятен отбор.И докато в училище всички се потяха над триъгълниците АВС ,то моите винаги бяха начертавани като QPR !

Късметът за пореден път ни пренебрегна :( Все пак трябва да се гордеем с отбора си и с Рафа Бенитез. Тои е точния човек. А шансовете ни в шампионската лига не са лоши. :) Другият сезон сме шампиони :punk :punk :punk на Англия

tva sha im ostane na tupite 4elsi !!! nqma da vdignat pove4e kupi !!!! MANCHESTER UNITED FOREVER !!!

Да, бе, да :bgrin: Челси ще вземе титлата на Англия със сигурност :cry Според мен и ще елиминира Барселона(очаква се Робен да се завърне за мача) Надявам се обаче някои да ги спре все пак ;)

Кажете ми , че не са най-калитарския отбор!!!

Просто нямам думи! Такива нещастници са ...

Тоя Дрогба ко ми са праи на герой!? Циганин с циганина му!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...