Imago Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Mityocool нямаш идея колко съм съгласен. Много ме дразни тва в него, че труно вкарва на силни отбори във важин мачове . Слава богу има и изкюлючения но не много. Не мога да разбера що така, поне за мен той е в топ 5 на най-добрите в света. Слаба психика може би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Мда има един такъв голям недостатък Анри. Че е в Топ 5 в света, то се знае, но някакси не може да поведе отбора в решителните мачове. Показателно е и представянето му на националния отбор на Франция на големи първенства...все едно го няма. Точно и затова леко ме дразни като вземе да се муси като вкара гол. Един вид "е вие какво очаквахте, нали съм най-големия, как няма да ги направя бе, тва за мен нищо не е". Е прав е - много е голям ама като е толкова голям що се дъни във важните мачове? И защо не вкарва на по-сериозните защити като другите са му толкова лесни? Сто пъти предпочитам да скача и да писка от кеф, че е вкарал, но това пренебрежително отношение е направо грозно за противника(да не говорим, че го е правил и на мачове, които в последствие са губени от Арсенал), а и е смешно щото не може да се направи на интересен пред големите отбори. Качествата му принципните не ги обсъждам - за тях нищо не може да се каже. Относно Рой Кийн... Tuesday 15 Feb 2005Manchester United captain Roy Keane has said he may delay his retirement plans for another year. Last week the 33-year-old said he would call it a day when his current United contract expires in June 2006 but he has since had second thoughts. The manager pulled me aside on Saturday morning and said that he will be the one deciding when I'm going to be retiring. My knee and my hip feel really strong this year, whereas last year I was coming into the unknown. Яко копеле е Фърги а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Тиери Анри - некадърник! За пореден път доказа, че може да вкарва само в решени мачове. Иначе браво на Бергкамп и Рейес и въобще за играта на целия отбор. Да му мислят Байерн <{POST_SNAPBACK}> Spored men Bayern sa dosta slabi no vapreki tova 6te zatrudnqt Arsenal maximalno> Dori moje i da gi otstranqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз също съм фен на Лацио и този отбор го заобичах най-случайно около 93та година, а сега го обичам наистина много защото е един от много малкото отбори, които се опитват да играят. Колкото до италианските дербита в тях почти няма футбол, а само много мощно напрежение...поне в Италия има доста отбори големи имена та дербита има много. Разбира се, че италианският футбол не е чак толкова гаден, просто давам остър пример, за да разбереш, какво имам предвид. И все пак не може да се намаже на малкия пръст на английския. Ако това, което има да представи Италия, са дербита и напрежение...вземи мачове като Тотнъм-Арсенал, Челси-Арсенал, Манчестър Юнайтед-Нюкасъл, Манчестър Юнайтед-Лийдс, Арсенал-Юнайтед, манчестърското дерби, което ще гледаме утре, ливърпулското дерби, южняшкото дерби...и там има напрежение да се види... <{POST_SNAPBACK}> не е то4но така .Тея мачове дето ги изреждаш не прадставляват нищо в сравнение с някои и италиански дербита . Според мен ЛАЦИО - РОМА е 1но от най-големите дербита в европа ... просто друго не мога да се сетя !!!!ФОРЦА ЛАЦИО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Нямам предпочитан отбор в Англия, но тази година и Манчестър и Арсенал са на заден план. Челси играе най-добре, а Мауриньо е супер треньор. Погледнете какво стана в Порто. Докато беше там покори Европа, сега с почти същите играчи Порто не може да направи нищо и се сменят треньори един след друг. Миналия сезон Челси бяха трагични с Раниери (както сега е Валенсия), въпреки милионите на Абрамович. А днес отбора играе модерно, рационално, красиво със същите играчи и няколко нови не чак толкова скъпи нови попълнения. А звездите с огромни заплати като Верон и Креспо ги няма. Само съжелявам, че Джо Коул не може да се пребори за място в отбора, защото той е невероятен играч. Според мен Челси са недостижими този сезон, макар че напоследък Юнайтед играят много добре и ще направят всичко възможно да настигнат Челси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Нямам предпочитан отбор в Англия, но тази година и Манчестър и Арсенал са на заден план. Челси играе най-добре, а Мауриньо е супер треньор. Погледнете какво стана в Порто. Докато беше там покори Европа, сега с почти същите играчи Порто не може да направи нищо и се сменят треньори един след друг. Миналия сезон Челси бяха трагични с Раниери (както сега е Валенсия), въпреки милионите на Абрамович. А днес отбора играе модерно, рационално, красиво със същите играчи и няколко нови не чак толкова скъпи нови попълнения. А звездите с огромни заплати като Верон и Креспо ги няма. Само съжелявам, че Джо Коул не може да се пребори за място в отбора, защото той е невероятен играч. Според мен Челси са недостижими този сезон, макар че напоследък Юнайтед играят много добре и ще направят всичко възможно да настигнат Челси! <{POST_SNAPBACK}> Ne bih kazal 4e Robben, Drogba, Kezman, Paulo Fereira i Ricardo Carvalho a i Petr Cech ne sa skapi popalnenia. Ina4e za Joe Cole sam napalno syglasen. Super mnogo me kefi i Damien Duff Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Нямам предпочитан отбор в Англия, но тази година и Манчестър и Арсенал са на заден план. Челси играе най-добре, а Мауриньо е супер треньор. Погледнете какво стана в Порто. Докато беше там покори Европа, сега с почти същите играчи Порто не може да направи нищо и се сменят треньори един след друг. Миналия сезон Челси бяха трагични с Раниери (както сега е Валенсия), въпреки милионите на Абрамович. А днес отбора играе модерно, рационално, красиво със същите играчи и няколко нови не чак толкова скъпи нови попълнения. А звездите с огромни заплати като Верон и Креспо ги няма. Само съжелявам, че Джо Коул не може да се пребори за място в отбора, защото той е невероятен играч. Според мен Челси са недостижими този сезон, макар че напоследък Юнайтед играят много добре и ще направят всичко възможно да настигнат Челси! <{POST_SNAPBACK}> Миналия сезон Челси въобще не бяха трагични Може би им трябваше малко време,за да се обиграят. Мауриньо мен не ме кефи,не че не е способен,но ми се вижда 1ин такъв арогантен темерут.След няколко дена с Барса трябва да го сгазим Arsenal,Arsenal,Arsenal,Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Англия е най-якото първенство.МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД и ЛИЙДС ЮНАЙТЕД rulezzzzz.Направо плаках когато Лийдс изпаднаха.На тия отбори съм най-голям фен в Европа(както и Рома). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 I na men Mourihno mi e mnogo protiven.Izob6to nikakuv podhod kum igra4ite nqma.Bil tam nqkakuv si pomo6tnik ili prevoda4 na Boby Robson i ve4e se misli za...I vupreki 4e gadnata mu arogantnost se opravda sus spe4elvaneto na CL se nadqvam nqkoi put zdravo da se provali v nqkoi vajen ma4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 I na men Mourihno mi e mnogo protiven.Izob6to nikakuv podhod kum igra4ite nqma.Bil tam nqkakuv si pomo6tnik ili prevoda4 na Boby Robson i ve4e se misli za...I vupreki 4e gadnata mu arogantnost se opravda sus spe4elvaneto na CL se nadqvam nqkoi put zdravo da se provali v nqkoi vajen ma4 <{POST_SNAPBACK}> Тои може да не ти харесва но е един от наи-големите специалисти: първо тои спечели последователно купата на УЕФА и Шампионската лига с един отбор от средна европеиска класа а сега в ЧеЛСИ ПОКАЗВА КАК ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ЕДИН ОТБОР С ГОЛЕМИ АМБИЦИИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 4елси са много машини ама... много нерви ми вкарват дано барса им покаже .. !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosh1936 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Spored men Bayern sa dosta slabi no vapreki tova 6te zatrudnqt Arsenal maximalno> Dori moje i da gi otstranqt <{POST_SNAPBACK}> Mnogo qsno 4e 6a gi otstranqt>arsenal v Europe sa mnoo zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Az sum za Man.United makar teq 4elsi da sa mnogo silni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Миналия сезон Челси въобще не бяха трагични Може би им трябваше малко време,за да се обиграят.Мауриньо мен не ме кефи,не че не е способен,но ми се вижда 1ин такъв арогантен темерут.След няколко дена с Барса трябва да го сгазим Arsenal,Arsenal,Arsenal,Arsenal <{POST_SNAPBACK}> Виж ся и аз съм от Барса, но това не означава, че Мауриньо не е най-високо ниво. За мен не е арогантен, просто знае какво иска, как да го постигне и го прави. За мен единствения от младите треньори в Англия, които може да се му се опълчи е Дейвид Мойс. Той направи много в Евертън, но карамелите нямат финансовата възможност да спорят с големите. Не забравяй също, че Мауриньо тръгна от Барса Ne bih kazal 4e Robben, Drogba, Kezman, Paulo Fereira i Ricardo Carvalho a i Petr Cech ne sa skapi popalnenia. Ina4e za Joe Cole sam napalno syglasen. Super mnogo me kefi i Damien Duff <{POST_SNAPBACK}> Дрогба наистина взима много пари, за Кежман и Робен не знам, други не въобще не се доближават до заплатите на Верон, Креспо или Макелеле. Петер Чех сега е най-добрия вратар, а Кежман е голяма грешка. Според мен сега Матея играе по-слабо отколко през първия си сезон в ПСВ Айнтховен (тогава беше супер), а все пак в Англия защитниците са много по-добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Виж ся и аз съм от Барса, но това не означава, че Мауриньо не е най-високо ниво. За мен не е арогантен, просто знае какво иска, как да го постигне и го прави. За мен единствения от младите треньори в Англия, които може да се му се опълчи е Дейвид Мойс. Той направи много в Евертън, но карамелите нямат финансовата възможност да спорят с големите. Не забравяй също, че Мауриньо тръгна от Барса Дрогба наистина взима много пари, за Кежман и Робен не знам, други не въобще не се доближават до заплатите на Верон, Креспо или Макелеле. Петер Чех сега е най-добрия вратар, а Кежман е голяма грешка. Според мен сега Матея играе по-слабо отколко през първия си сезон в ПСВ Айнтховен (тогава беше супер), а все пак в Англия защитниците са много по-добри! <{POST_SNAPBACK}> Кежман наистина не се оказауспешна покупка. Смятам че за другия сезон Челси ще си прибере Креспо, а Кежман 6те го дадът някаде под наем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Смятам,че Челси ще бъдат остранени от Барса....Абе имам едно такова неприятно усещане,че след този кръг на Лигата няма да остане английски отбор..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Смятам,че Челси ще бъдат остранени от Барса....Абе имам едно такова неприятно усещане,че след този кръг на Лигата няма да остане английски отбор..... <{POST_SNAPBACK}> Както може да не остане нито 1 така може да продължат и четирите. Просто жсички двоики са толкова равностоини, че всичко може да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Кежман наистина не се оказауспешна покупка. Смятам че за другия сезон Челси ще си прибере Креспо, а Кежман 6те го дадът някаде под наем <{POST_SNAPBACK}> Отсега нататък Челси ще купува по-евтини играчи и такива с по-ниски заплати. Креспо ще си остане в Милан или ще му намерят друг отбор от калчото. Макелеле сигурно също ще напусне, защото новия чех играе на неговия пост. За другия сезон Челси може да хвърли много пари само за Джерард, а защо не и за Оуен, нали не иска да е резерва в Реал. Мауриньо намекна, че иска да залага на повече футболисти от острова (сигурно заради феновете), а Абрамович иска източноевропейци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Отсега нататък Челси ще купува по-евтини играчи и такива с по-ниски заплати. Креспо ще си остане в Милан или ще му намерят друг отбор от калчото. Макелеле сигурно също ще напусне, защото новия чех играе на неговия пост. За другия сезон Челси може да хвърли много пари само за Джерард, а защо не и за Оуен, нали не иска да е резерва в Реал. Мауриньо намекна, че иска да залага на повече футболисти от острова (сигурно заради феновете), а Абрамович иска източноевропейци. <{POST_SNAPBACK}> Оуен няма да напусне Реал мога да ти го гарантирам. По скоро Бекъм. А в Челси и без това има много пове4е англичани отколкото в Арсенал и Ман.ЮН. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Като си говорите за мача след седмица и за Моуриньо и аз да се намеся. Моуриньо е страхотен треньор. Нямал подход към играчите...айде бе. Затова всички и в Порто и в Челси казват, че е голям пич и че на тренировки се забавляват всички. Това е страхотен метод стига да го можеш - пък той го може. Арогантен бил...ами нека. Само че едно е да си самохвалко принципно и друго е да мачкаш който ти падне със всичките си отбори, които си водил. Кой смее да го нарича арогантен? И нека точно той да ми каже какво той е постигнал. Големите само някой толкова голям има право да ги съди. Аз лично Моуриньо много го уважавам. Това че отборите му все са ми пречка в страстите с любите отбори си е друго. Смятам, че Челси е момента е най-силният отбор в света и спокойно могат да смачкат Барса. Защо? Ами защото има уникално здрава защита с много добър вратар и много бързи и технични халфове, които няма да имат проблеми срещу една защита от типа Барса. Разбира се срещу една атака от типа Барса голове се допускат, но за жалост в съвременния футбол защитата се оказва по-важното оръжие. Нека изчакаме пък да видим. Като цяло не съм съгласен с начина на действие в Челси, но за отборът като игра и треньорски решения нищо просто не може да се каже - перфектни...много жалко а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Arsenal taq godina mnogo se izlagat no mislq 4e do 6ampionskata vsi4ki problemi 6te sa iz4isteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Казах ви,това че на мен Мауриньо на мен не ми харесва,не означава ,че не е способен Има изключителни качества и е един от най-добрите треньори в момента .Просто ме дразни,вероятно защото е в Челси Мачовете в ШЛ наистина ще се прекрасни Но все пак се надявам Барса да набият Челси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ами и аз уважавам Мауриньо, а за тва че е добър треньор говорят успехите му. Но той е такъв тип треньор като Фабио Капело например - защитна игра, победи с по 1:0, интересуват се само от победата независимо с каква игра, а аз харесвам атрактивния футбол ( Арсенал, Барса... ) и затова не мога да приема философията на гореспоменатите колоси в професията Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Могъщият собственик на Челси Роман Абрамович е капарирал звездата Карлос Тевес, съобщи вестник Mirror. Според изданието, руският олигарх е платил 12 млн. паунда за най-големия аржентински талант. В момента Тевес играе в Коринтианс, но бразилският клуб се контролира от структури, близки до Абрамович. Аржентинският нападател ще дойде в Челси през лятото на 2005 г. Тевес премина в Коринтианс в началото на годината от Бока Хуниорс срещу сумата от 8 млн. паунда. <{POST_SNAPBACK}> Съмнавам се, но Абрамович е способен на всякакви подвизи. Тевес едва ли се чувства много добре в Бразия, защото ви е ясно какво стана с феновете в Аржентина заради неговия трансфер Е, какво ще кажете за поредния "удар" на Челси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Съмнавам се, но Абрамович е способен на всякакви подвизи. Тевес едва ли се чувства много добре в Бразия, защото ви е ясно какво стана с феновете в Аржентина заради неговия трансфер Е, какво ще кажете за поредния "удар" на Челси <{POST_SNAPBACK}> i da go vzemat kakvo shte go pravqt shte saberat cal otbor napadateli ot koito polovinata shte stanat neefektivni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.