Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

Ще дадете ли линк към песента на феновете на Ливърпул.....Благодаря ви предварително....А що се отнася до първенството-все още нищо не е решено...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Просто се замислих върху смисъла на цялата работа с фенството. И не мога да си я обясня тая работа...

Ти сам си отговори на въпроса :)

Ама си ми е тръпка. И ще си гледам мачовете им и ще си се радвам и ядосвам.

Правим го заради тръпката, емоцийте и т.н. :rolleyes:

"Приятелю" Pepe Lopez съжалявам не че бях наблизо за да ти оговоря преди GerogiK. Съжалявам че не си ме разбрал а може би и аз не се изразих правилно. НИКОГА не съм си и помислял да обиждам отбора на Милан. Аз съм футболен фен и уважавам всеки отбор дори и да не го харесвам. Просото имах предвид че средната възраст на защитата на МИлан е ако не се лъжа около 33-34 години. Най-стабилния им защитник в момент а Яп Стам моля те спомни си къде той стана толкова стабилен. И моля те погледни двете крила на Юнайтед Гигси и Роналдо и ми кажи дали дълбоко уважаваните от мен Малдини и Кафу биха могли да ги стигнат на бягане и на тази прекрасна игра на висока скорост със порой от финтове. Лично мое мнение: Съмнявам се! Но футбола не е само бягане разбира се. Нищо не се знае все пак това е топка. Пак се извинявам за неточността ми. Айде със здраве!!! :devil :devil :devil И НЕКА ПО ДОБРИЯ ПОБЕДИ

"Приятелю" Pepe Lopez съжалявам не че бях наблизо за да ти оговоря преди GerogiK. Съжалявам че не си ме разбрал а може би  и аз не се изразих правилно. НИКОГА не съм си и помислял да обиждам отбора на Милан. Аз съм футболен фен и уважавам всеки отбор дори и да не го харесвам. Просото имах предвид че средната възраст на защитата на МИлан е ако не се лъжа около 33-34 години. Най-стабилния им защитник в момент а Яп Стам моля те спомни си къде той стана толкова стабилен. И моля те погледни двете крила на Юнайтед Гигси и Роналдо и ми кажи дали дълбоко уважаваните от мен Малдини и Кафу биха могли да ги стигнат на бягане и на тази прекрасна игра на висока скорост със порой от финтове. Лично мое мнение: Съмнявам се! Но футбола не е само бягане разбира се. Нищо не се знае все пак това е топка. Пак се извинявам за неточността ми. Айде със здраве!!! :devil  :devil  :devil  И НЕКА ПО ДОБРИЯ ПОБЕДИ

Мдаа,нека по-добрия да победи.Вярно за средната възразст на защитниците ,но това не им пречи да са втората най-добра защита след Юве в калчото и пак втората най-добра в ШЛ от изиграните досега мачове(и пак след Юве),не е зле като за старчета ,хаха :D .А Яп Стам не го харесвам особено и според мен не е най-стабилния ,но това си е мое мнение.Колкото до Гигс и Роналдо ,значи втория не го харесвам много ,но Гигс ...той е вече друго нещо - никога няма да забравя един негов гол срещу Арсенал на един полу-финал за ФА Къп преди години в последната минута на второто продължение,направи за смях цялата защита на Арсенал плюс Сиймън,жалко че вече по рядко прави такива изпълнения.Добре че има такива като него(и като Кака разбира се :D ).Съгласен съм и за бързината ,ноо...аз не мисля че Милан ще позволи на Юнайтед да наложат техния стил, поне ще се опитат де :D ще видим на 22.02. вечерта.Надявам се Кака да е във форма,тогава ще стане супер мач.Дано...

Ще дадете ли линк към песента на феновете на Ливърпул

Ето ,заповядай : първото е вариант на оригиналната песен ,а второто е запис от Anfield.

You'll never walk alone(vocals)

You'll never walk alone(fans live)

В дата.бг има още доста варианти,ако не си доволен от тези.

Мдаа,нека по-добрия да победи.Вярно за средната възразст на защитниците ,но това не им пречи да са втората най-добра защита след Юве в калчото и пак втората най-добра в ШЛ от изиграните досега мачове(и пак след Юве),не е зле като за старчета ,хаха :D .А Яп Стам не го харесвам особено и според мен не е най-стабилния ,но това си е мое мнение.Колкото до Гигс и Роналдо ,значи втория не го харесвам много ,но Гигс ...той е вече друго нещо - никога няма да забравя един негов гол срещу Арсенал на един полу-финал за ФА Къп преди години в последната минута на второто продължение,направи за смях цялата защита на Арсенал плюс Сиймън,жалко че вече по рядко прави такива изпълнения.Добре че има такива като него(и като Кака разбира се  :D ).Съгласен съм и за бързината ,ноо...аз не мисля че Милан ще позволи на Юнайтед да наложат техния стил, поне ще се опитат де  :D ще видим на 22.02. вечерта.Надявам се Кака да е във форма,тогава ще стане супер мач.Дано...

Ne sym mnogo syglasen za Ronaldo no vseki si ima mnenie :P

Stam si e stabilqga kakvoto i da si govorim...a goal-a na Giggs beshe obqven za Goal-a na stoletieto v Angliq...ako ne me lyje pametta daje mai i smotanite komentatori ot bbt go kazaha onaq vecher na macha sreshtu arsenal...a pyk Seamen koi li ne go e pravil za smqh :laughing:

A kolkoto do macha s Milan...az tqh nai - mnogo gi haresvam ot italy...kakto i sled Man Utd tqh haresvam nai - mnogo no SAMO 1 otbor mi e na syrceto...Man United One Love!I dano pobedim!May the force be with us! :devil :devil :devil :devil

Арсенал ме отчайват :(

Абсолютно си прав ! Аз също съм за тях , обаче с показаната игра в последните мачове не демонстрират класата , която е притежават ! Ето онзи ден срещу М.Ю , водеха 2:1 , а после паднаха 4:2 :angry1 . Просто трябва да оправят играта си , ако искат да спечелят нещо :)

Рутинна победа за Арсенал, от тези които бяхме свикнали да гледаме миналия сезон. Дано да продължат така и до мачовете с Байерн...

Не можах да гледам мача, но съдейки по-резултата наистина Арсенал направи мач какъвто правеше миналата година. 3 бързи гола и се доиграва. Дано наистина Арсене Венгер да се е стегнал след загубата от Манчестър и да продължава все така :beerchug

Първа издънка на лидера от доста време. Има нещо гнило в Ман Сити да знаете. Това е май единственият отбор срещу който Моуриньо няма победа. Или поне е първият отбор в Англия който не допуска гол срещу Челси. Имам предвид само отборите които са играли поне два пъти срещу сините. 9те точки разлика между Челси и Юнайтед са напълно преодолими но не и при формата на отбора на Абрамович. И все пак при една победа в директен двубой и евентуален добър резултат на Арсенал срещу Челси работата може и да стане реална...нещо което не бих го повярвал в началото на сезона а и сега имайки предвид двата отбора, количеството контузии и всичко. Въпреки че сега има възможност Робен да не играе до края на сезона...

Робен беше най-силният играч на Челси в последно време и отсъствието му със сигурност ше се отрази на играта. Дано да се получи няква мини криза :D

Както изглежда няма да е толкова сериозна контузията. Официално излезе информация за 6 седмици но като имам предвид какъв тип играч е Робен може да се върне и по-рано. За 6 седмици се говореше и за контузията на Гигси но се върна след 2... От друга страна пък за Нистелроой казаха че контузията е лека и се оправя за 3-4 седмици максимум а ще му се съберат 2-3 месеца да не играе. Каквото и да става няма да е до края на сезона. И все пак и така да е Челси има достатъчно много играчи за да не е проблем...

Мисля,че наистина се очертава много интересно първенство.Разликата се стопява,Юнитед играят все по-добре,а Челси,според мен,са изпаднали в една мини-криза,която не се отнася до резултаите,а до играта;започват и мачовете от Лигата,където двата отбора имат трудни съперници...Пък и да не забравяме,че челси водят война на 4-ри фронта,а Манчестър са доста опитен боец във всяко едно отношение,чиято специалност е да отмъкват титлата в посленият момент....

NEWCASTLE FOREVER!!!!!!!!!!

Емй добре, като ви харесват отбори поне кажете една смислена причина :D

Рой Кийн се отказва

Футболистът на М Ю ще се откаже след 18 месеца :lol: Той е един от най-добрите футболисти на М Ю , а без него те ще се представят зле , което ме радва ;) :P

Тая работа хич не е сигурна, защото в официално изявление към фенклуба два дена по-рано каза че ще игра още колкото може. Което може да е и по-малко всъщност де... Но засега се чувства все още много добре а и не дава признаци да не се справя толкова добре като преди. Просто засега няма смисъл да се отказва. До края на другия сезон време има де и много неща могат да станат, но не го отписвайте отсега. Мое лично мнение е че ще преподпише за още една година и тогава ще се откаже.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...