GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Само дето засада имаше... Абе както и да е. Знаех си че пак съдията ще да ви е виновен в основата...то винаги е така. Той Фъргюсън го е казал - Венгер не умее да губи. И като най-главен го предава на играчите и на всички наоколо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Само дето засада имаше... Абе както и да е. Знаех си че пак съдията ще да ви е виновен в основата...то винаги е така. Той Фъргюсън го е казал - Венгер не умее да губи. И като най-главен го предава на играчите и на всички наоколо. <{POST_SNAPBACK}> Мисля че си прав братле а също мисля че няма смисъл да обясняваш на хората имнало е или е нямало повторението ясно си доказа. Според мен поне това беше един добър мач за Юнайтед но не по добър от този със Челси просто сега имахме малко повтарям малко късмет. Не ми хареса само че така наречените 'Топчии"се спукаха да провокират и ритат лично мное мнение е че при първия гол на Арсенал Виера се облегна с две ръце на Хайнце за да вкара гола но както и да е. Иначе си мисля че Роналдо влиза в невероятна форма и тежко им на пенсионерите от Милан дано не се окажа само лош пророк също обаче мисля че страшно ни липса Руууд. Е поздравявам всички с победата. Най-накрая им натрихме носа и им го върнахме за онова 2:0 на Олд Трафорд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Мен ме е яд,че не стана Х и загубих от еврото Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 и тежко им на пенсионерите от Милан Леко с "пенсионерите" ,приятел.Нека да ти напомня че точно тези пенсионери за последните два сезона станаха шамипони на Италия,носители на купата на Италия,носители на ШЛ и Суперкупата на Европа.По -добре изчакай двата мача да свършат и тогава пиши. Колкото до мача снощи- Ман Ю наистина си заслужиха 3-те точки,но Арсенал този сезон изобщо не може да се сравнява с миналия.И ще си позволя да се върна към едни думи на сър Алекс от преди няколко месеца,а именно ,че вече не Арсенал е дразнителят,а Челси ... ,т.е. с тях трябва да си мерите пишлетета вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Фенове на Арсенал приемете действителността, а тя е, че в момента сте по-слаби от Ман Юн. Няма смисъл да псувате съдията и т.н. просто пак ще кажа, че не може да се бориш за 4 титли с 15 играча. Арсенал изпада в криза бавно но сигурно, айди със здраве...Glory Glory Man Utd Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Malko me e jad, zashtoto iskah Bojinov da igrae v Chelsea, ina4e angliiskite ma4ove sa nomer 1!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Леко с "пенсионерите" ,приятел.Нека да ти напомня че точно тези пенсионери за последните два сезона станаха шамипони на Италия,носители на купата на Италия,носители на ШЛ и Суперкупата на Европа.По -добре изчакай двата мача да свършат и тогава пиши. <{POST_SNAPBACK}> Предполагам че идята му за пенсионерите е друга. Или поне ако аз го бях казал щях да вложа друг смисъл. На Милан успехите са безспорни и никой не може да им го отнеме. Милан е много добър и общо взето добре стабилизиран отбор. Плюс това че е италиански... Но друга е идеята - освен Неста(който върхът) другите защитници на Милан(Стам, Кафу, Малдини, Панкаро и Каладзе евентуално) няма да могат да смогнат на скоростта на Роналдо. Не казвам че са слаби защитници. Просто малкият е много по-бърз и това идва къде принципно, къде от това че защитниците на Милан са "пенсионери". За друго не става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 След снощния провал на Арсенал седнах и се замислих аджеба защо съм им фен...едва ли има някой луд техен привърженик в родата ми, от който да съм го наследил... Май всичко е заради Бергкамп (мой любимец). Той ще да е главната причина, поради която симпатизирам на артилеристите. Е, вярно е, харесва ми играта им. Но пък понякога ми харесва и играта на МанЮ, на Ювентус, на Реал..а пък тях ги мразя...защо ли?!? Въобще, замислих се защо си позволявам да се ядосвам заради хора, които на седмица получават повече пари, отколкото майка ми ще заработи с къртовски труд за 20 години...wtf?!?! Няма смисъл да се ядосвам... Венгер...разочарован съм от този човек. Най-вече заради изцепките му извън терена. Айде, никой не може да го вини, че отборът не е във форма (въпреки че като се замисля, май има за какво да му се скара човек). Мислех го за джентълмен. Еми не е. Толкова от мен за Арсенал. Няма повече. Щото няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 и се наричаш фен? о бога ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ебати....айде Борееееее идвай в нащу лагир... Това направо ме застреля...но е приятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 E ne sam ot totman oba4e sam fen na angliskiq footbol i nay-ve4e na CHELSEY. SAMO CHELSEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 PSYCHOSIS я се стегни. един слаб сезон и вече се отказваш Ако си истински фен ще го обичаш тоя отбор ако ще и в 3-та дивизия да иде. Имам един комшия голям фен на Ботев (като мен ) набор е на дядо ми. Преди доста години имаше мач и Ботев паднаха с 2-3 въпреки, че играха много добре. Тоя човек плака за тая загуба. Ето това са истинските фенове а не ся локо станаха шампион айде щото са шампиони дай от тях да минем. догодина друг отбор ще е шампион и така се сменят Стягайте се може би идват тежки времена ама кво да се прави ще бъдем с тях. When you walk through a storm, hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm, there's a golden sky and the sweet silver song of a lark Walk on, with hope in your heart, and you'll never walk alone. много хубаво стихче от феновете на Ливърпул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 лудницаааааа !!!! леле снощи умрях от кеф !!!! брао !!! нема кво да коментирам тоя мач... оофф да идва мача Милан щото кво ще ги направим... ммм...да кажа нещо за мача с челси... челси са мизерници.... в първия мач за купата трябваше да има 2 дузпи за нас... една 100% във втория мач пак не ни дадоха заслужената дузпа... а при 2рия гол имаше фаул... джон тери натисна с лакът по гърба Рио и нашия немаше как да скочи... ама съдията къде ли гледаше ??? сега сигурно някой ще каже нещо за мача ни с тотнъм? обаче там имаше 1 грешка на съдията в наша полза а срещу челси имаше 3-4 грешки в полза на противника... така че нема за кво да си говорим... а бе ша дойде и техния ред аре поздраф с Eminem-Guess Who's Back ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Заради сношният мач обичам Ман. Юн.Страхотна игра и невероятна тактика от страна на Сър Алекс(той нали и затова е сър).Рууни,Роналдо и останалите бяха на много високо ниво.Само тоя див селянин Силвестър се изложи страшно много...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 When you walk through a storm,hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm, there's a golden sky and the sweet silver song of a lark Walk on, with hope in your heart, and you'll never walk alone. много хубаво стихче от феновете на Ливърпул <{POST_SNAPBACK}> ti lud li si bre ,brato.Liverpool ,kogato go izmisliat tova , az shte stana prezident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Stelnli ако се замислиш малко това беше доста добър сезон за Arsenal. Първенсвото го има от 12 години, 8 от които МанЮ са го печелили.Според мене Арсенал се представиха добре, но както стана и маналата година, така стана и тази - Арсенал бият наред и като паднаха от МанЮ ... краи с добрата им форма. А колкото до върлия фен venom 05.. изкарваш се голям фен на Чесли а незнаеш как се пише името на отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 ti lud li si bre ,brato.Liverpool ,kogato go izmisliat tova , az shte stana prezident <{POST_SNAPBACK}> Ми така се помислих, че е тяхно щото тука е сниман техния стадион http://sport.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=663489 Stelnli ако се замислиш малко това беше доста добър сезон за Arsenal. Първенсвото го има от 12 години, 8 от които МанЮ са го печелили.Според мене Арсенал се представиха добре, но както стана и маналата година, така стана и тази - Арсенал бият наред и като паднаха от МанЮ ... краи с добрата им форма. А колкото до върлия фен venom 05.. изкарваш се голям фен на Чесли а незнаеш как се пише името на отбора. <{POST_SNAPBACK}> Ако прочетеш темата ще разбереш, че именно от мачовете с манчестър ме е най-много страх. предния мач когато ни бихате с 2-0 точно от това се страхувах и за съжаление стана Другия сезон ша ви мажем бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ми така се помислих, че е тяхно щото тука е сниман техния стадион http://sport.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=663489 <{POST_SNAPBACK}> tova e ot pesenta You'll never walk alone ,koiato e himn na publikata na Pool ,samo che ne e tiaxno tvorenie - Keltski folklor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 аре поздраф с Eminem-Guess Who's Back ? <{POST_SNAPBACK}> Eto i malka chast ot pesenta na Eminem - Without me...no v izpylnenie na Sir Alex...i leko promenena v negov si varqnt : Guess who`s back...back again...Man United are back...tell a friend...guess who`s back guess who`s back guess who`s back... I've created a monster, cuz nobody wants to see arsenal no more they want Manchester I'm chopped liver well if you want United , this is what I'll give ya I just settled all my problems Fuck YOU ENEMIES! Now this looks like a job for us so everybody just follow us cuz we need a little controversy, cuz it feels so empty without MU Little hellions kids feeling rebellious embarrassed, their parents still listen to Wenger they start feeling like prisoners, helpless, 'til someone comes along on a mission and yells "bitch" Well we`re back Now this looks like a job for us so everybody just follow us cuz we need a little controversy, cuz it feels so empty without MU A tisk-it a task-it, I'll go tit for tat with anybody who's talking this and that shit. Mourinio you can get your ass kicked worse than them little l`pool bastards, and Wenger you can get stomped by Ruud You know us, you're too old let go its over, nobody watches to spurs We turned ourselfs into a symbol Though we`re the first kings of controversy We are the best thing, to win cups so selfishly So many clubs all over the world But it feels so empty without us! Now this looks like a job for us so everybody just follow us cuz we need a little controversy, cuz it feels so empty without MU [Chorus X2] (Hum dei dei la la Hum dei dei la la... la la la) [X2] "Fans" Ochakvaite skoro i albuma na Sir Alex koito za sega se pazi v DYLBOKA taina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ами браво, Lil`Slim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 tova e ot pesenta You'll never walk alone ,koiato e himn na publikata na Pool ,samo che ne e tiaxno tvorenie - Keltski folklor You'll never walk alone e уникална песен.Тя наистина не е измислена от феновете ,но повече от 30 год. се пее на Аnfield.Имах щастието да бъда на Anfield и с очите си да видя за какво става въпрос - повярвайте ми невероятно е : 40 хил. души на крака и с изпънати шалове пеят You'll never walk alone, и това продължава няколко минути,направо бях като хипнотизиран. Днес в знак на уважение и респект към феновете на Ливърпул много агитки от Европа също пеят песента,но разбира се не същото както на Anfield.Aз знам за един случай през 1989г. ,когато след трагедията на Хилзбъро ,на мач от европейските турнири феновете на Милан изразяват съпричастност пеейки You'll never walk alone.Песента ми е една от любимите въпреки че не съм фен Ливърпул.Заслужава си да си я свалите ,както оригинала ,така и в изпълнение на феновете на Ливърпул,ако сте истински фенове(и ако не мразите Л'пул) няма как да не ви хареса.Песента я има в дата.бг в доста варианти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ами браво, Lil`Slim! <{POST_SNAPBACK}> Мани мани...винаги има какво да те засрами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Мани мани...винаги има какво да те засрами... <{POST_SNAPBACK}> Txt-a rulez...kat ne te kefi ne go cheti!Aight s mir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Толкова от мен за Арсенал. Няма повече. Щото няма смисъл. <{POST_SNAPBACK}> Стига бе Борис, не се излагай. Какво толкова просто са в такъв момент. Миналия сезон беше ли ти интересно като биеха всеки мач? На мен не. Тогава ме кефеха отбори като Фулъм, Тотнъм, Уест Хям. Ама сега като гледам, че Арсенал са в криза пак ставам от тях. Трябва да свикваш да си с отбора и в победи , и в провали. E ne sam ot totman oba4e sam fen na angliskiq footbol i nay-ve4e na CHELSEY.SAMO CHELSEY <{POST_SNAPBACK}> Защо ли Реал има вече толкова малко фенове? Ми голяма част вече са от Челси. Ей това представляват половината фенове на Челси. Чули отнякъде за отбора и вече големи фенове, а не могат правилно името да напишат. В никакъв случай не искам да обидя истинските фенове на отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Имах предвид, че няма повече да пиша. Не че съм се отказал. Не съм кой знае колко върл фен, даже хич не съм върл. Ама си ми е тръпка. И ще си гледам мачовете им и ще си се радвам и ядосвам. Просто се замислих върху смисъла на цялата работа с фенството. И не мога да си я обясня тая работа...ама както и да е, днес ме скъсаха на изпита и не ми е до футбол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.