Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

w00x, за подпиранията имах предвид главно Висшата Лига където не са едно и две, но върха беше мача с Арсенал, в който съдийството беше направо престъпно! И точно от тоя мач се обърна всичко! А сега дойде и това...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Аре стига сте дъвкали мача с Арсенал. Колко пъти да ви повтарям че съдията се направи на идиот като ощети и двата отбора. Просто едните победиха и си казаха "карай" а другите загубиха и си намериха оправдание.

В последните 3-4 мача Роналдо започва да ме дразни страшно много.И преди и сега за мен си остава посредствен футболист,който има добра техника и нищо повече.Не подава,не се връща назад и не вкарва.

da be mnogo mu se 4udq na toq Ronaldo.Minaliq sezon igra,vkarva,ti4a nalqvo na dqsno,prave6e gi ludi.Puk toq-ne moje edin posredstven(ako ima takiva v Angliq)da izluje kato horata.Qvno Sur-a e bil prav 4e Evroto i olimpiadata 6a mu doidat v pove4ko

Cristiano Ronaldo ще направи по-добра втора част. Както и миналата година всъщност. Много е малък още а много му се вдигна самочувствието. Трябва да го смачка малко Фъргюсън пък той това го може. Вижте само какво направи от един подобен играч...Гигс...

Кристиано е добър футболист, но наистина много му се вдигна самочувствието шото само след 2-3 мача в Англия и вече чувах от фенове на Юнайтед, че 'това е истинският Роналдо' :)

• 2 weeks later...

Програмата за уикенда:

Събота 15 януари

--------------------------------------------------------------------------------

14:30 / Ливърпул - Манчестър Юнайтед /

--------------------------------------------------------------------------------

17:00 / Астън Вила - Норич Сити /

17:00 / Чарлтън Атлетик - Бърмингам Сити /

17:00 / Манчестър Сити - Кристъл Палас /

17:00 / Нюкасъл Юнайтед - Саутхемптън /

17:00 / Портсмът - Блекбърн Роувърс /

17:00 / Тотнъм Хотспърс - Челси /

19:15 / Болтън Уондърърс - Арсенал /

Неделя 16 януари

16:00 / Мидълзбро - Евертън /

18:05 / Фулъм - Уест Бромич Албион /

Манчестър май ще губят точки днес. Но като гледам съперника на Арсенал много вероятно е и те да изгубят точки :cry offtopic еми аз вече не спя до 2-3 часа :D

Манчестър май ще губят точки днес. Но като гледам съперника на Арсенал много вероятно е и те да изгубят точки :cry offtopic еми аз вече не спя до 2-3 часа :D

Челси е новият шампион... Няма спор. За арсенал съм по навит :) :)

Мачът на Anfield ще е много оспорван като всички мачове между двата отбора. Много е вероятно да се загубят точки но аз съм оптимист. Гигси ще се завърне след само 2 седмици а му определяха 6 за оправяне, Саа е готов да играе пак, Рууни му мина наказанието, а Рио и Кийн си почиваха през седмицата... Ще видим. Точки могат да изгубят в този кръг и трите отбора. Челси гостува на един ужасно прогресиращ Tottenham който няма загуба от 7-8 мача. Издържа на Old Trafford че даже можеше и да победи а сега какво остава на White Hart Lane... И Bolton също са копелета особено на Reebok но напоследък са в никаква форма така че на Arsenal ще им е най-лесно. Но да видим...

Nadiavam se Liverpool da skasa Man.Utd. Na Anfield nema mardane! :wacko:

Дам! Това ще е много хубаво и искам новата придобивка на Ливърпул Мориентес да вкара гол! До колкото разбрах той щял да играе с 19-ти номер и да играе в това дерби ! :devil

Ще има разгрооооом!!!! Друго не мога да кажа! 2:0 е мача.

Барош и Мориентес  :beer:

Мхм дано. Иначе Манчестър ще се доближат до Арсенал и до Челси , а това е лошо ! Някой знае ли по коя програма ще го дават този мач ??? ББТ ? :confused

Едит : Дам вече разбрах по коя е мача ! :D

Едит2 : Мача за сега (през първото половреме) е доста интересничак, но за съжеление М.Ю водат :(

Мхм дано. Иначе Манчестър ще се доближат до Арсенал и до Челси , а това е лошо ! Някой знае ли по коя програма ще го дават този мач ??? ББТ ? :confused

ЕДИТ : Дам вече разбрах по коя е мача!

ЕДИТ2 : Емй мача през първото половреме е интересен, обаче жалкото е , че Манчестър водят :( ! А вече разбрах защо Мориентес е неуценен, след това първо половреме :D

Dovolen sym ot pyrvoto poluvreme...ama shteh da sym po - dovolen ako gredata na Keane ne beshe greda ami ako se beshe sprql udara vyv mrejata...Ronaldo im chupi krystovete na nqkolko pyti...l`pool syshto igraqt dobre no sled 45 minz she razberem sys sigurnost koi e po dobriq! :D

Glory Glory Man United!And the reds go marching on on on ! ! !

:devil :devil :devil :devil :devil :devil :devil

Бахти... нямам думи направо... толкова ми е тъпо,че чак дося не ми е било толкова!!! Пфф ... 2рото полувреме тия Юнайтед нямаха нито една атака ве,да му е** майката!!! тоя Керъл извади голям късмет! За съжаление имахме малко удари обаче... Мориентес не се е приспособил още ... както и Пелегриньо... а бе не знам! Чист късмет,квото и да си говорим... Дудек е нещастник... вече предпочитам Пол Харисън да пази даже...

................

Бахти... нямам думи направо... толкова ми е тъпо,че чак дося не ми е било толкова!!! Пфф ... 2рото полувреме тия Юнайтед нямаха нито една атака ве,да му е** майката!!! тоя Керъл извади голям късмет! За съжаление имахме малко удари обаче... Мориентес не се е приспособил още ... както и Пелегриньо... а бе не знам! Чист късмет,квото и да си говорим... Дудек е нещастник... вече предпочитам Пол Харисън да пази даже...

................

Точ пич дудек е с 2 леви ръце бе. Колко мачове е подарил и срещу Манчестър, и Арсенал просто не е истина :bgrin:

................

Izvinqvai,ama ti kak iska6 da imat ataka kato im izgoniha Brown.Toi verno si be6e vinoven,ama toq sudiq e super kasapin...Abe vajnoto e 4e pobedihme

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...