Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

Айде някой да разказва какво стана на мача понеже цяла вечер нямах ток и сега ми го пуснаха :angry1 Как играха мойто любими Арсеналчета :love

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Касъл може и да са смешници обаче Арсенал пак ги подпряха. Съвсем нормално беше да бият защото са много по-силни ама защо трябваше да не свири Бенет очевидната дузпа за Нюкасъл? Те после Арсенал щяха да обърнат...е уплаши се че може и да не обърнат... Въпреки че съдейки по играта на Арсенал до този момент това трябваше да стане. В началните минути няколко много добри контри на Касъл и много як натиск с доста положения за Арсенал. Хубав мач се получи. Второто Арсенал излезнаха да запазят резултата и го направиха. Доста скучно полувреме щото Касъл нямат сили да се надиграват с Арсенал определено.

Лошо,лошо така както се е почнало май няма да има размествания доста дълго време.

Лошо,лошо така както се е почнало май няма да има размествания доста дълго време.

Другия кръг Челси играят срещу Ливърпул. Надявам се Ливърпул да бият и Арсенал и Ман. Юн да настигнат Челси :bgrin:

Ние гостуваме на Боро. Ние винаги гостуваме на Боро около Коледа или НГ и винаги губим точки. Много лоша работа е тая програма... Тъкмо насъбрахме лека програма и сега ще ни удари поличбата. На Пуул много не мога да залагам но защо да не се надяваме?

В момента съм супер ядосан,защото Арсенал са най-подпирания отбор от страна на съдиите на острова.Този факт се доказа и с мача м/у Ню Касъл и Арсенал.Не може съдята през цялото 1во полувреме да толерира Арсенал като им дава непрекъснато фалове и да не даде най-очевидната дуспа за игра с ръка на Ашли Кол и после да очакваме Ню Касъл да победи :angry1  :angry1  :angry1

hodi se skrii! Neotsudenite duzpi biaxa 1 na 1 ,zashtoto predi tova sudiata ne otsudi duzpa ,sled kato bernar izbi toplata s ruka malko pred gol liniata.Taka che nedei se jalva ,shtoto ako beshe sviril duzpata ,za Newcastle stavashe dva puti po zle - duzpa + cherven karton.

Смехувка...абе няма какво да се спори, Арсенал си ги подпират, и Манчестър ги подпират, но какво да кажа Арсенал са в спад и такива подаръци им праявят мечешки услуги, аз лично искам Арсенал или Ман да са шампиони, само да не е Челси.

Смехувка...абе няма какво да се спори, Арсенал си ги подпират, и Манчестър ги подпират, но какво да кажа Арсенал са в спад и такива подаръци им праявят мечешки услуги, аз лично искам Арсенал или Ман да са шампиони, само да не е Челси.

Az sum ''anti Chelsea'' otkakto doide oniq ... i nalq kintite ! ! !

Protiv otbora nqmam ni6to no gadniq rusnak me prinujdava da gi nenavijdam :angry1

Тази новина не е никак лоша, защото Рууни е много добър нападател, а пък аз мразя МЮ и съм много доволен, че той няма да играе за "червените дяволи"  :devil

Ами с риск Георги да ми се ядоса ще каже, че Рууни за мен не е толкова добър колкото го изкарват. На световното игра, но има едно нещо дето му се вика късмет. Виждаме, че срещу силните отбори в Англия просто все едно го няма на терена. Лично мое мнение си е, но за мен той не е това, което го изкарват медийте :)

Ами с риск Георги да ми се ядоса ще каже, че Рууни за мен не е толкова добър колкото го изкарват. На световното игра, но има едно нещо дето му се вика късмет. Виждаме, че срещу силните отбори в Англия просто все едно го няма на терена. Лично мое мнение си е, но за мен той не е това, което го изкарват медийте :)

И аз съм на това мнение въпреки,че съм фен на Ман.Юн.

Мисля,че Божинов е доста по-талантлив от дебелака Руни(лично мнение).Ще видим как ще се развият и 2мата :P

Що да ти се ядосвам бе? Аз Руун никога не съм го харесвал особено. Главно щото е бичме пък аз предпочитам по-интелигентни играчи. Колкото до наказанието - то си беше ясно и беше задължително. Пак чест му прави на говедцето че си призна и сам пожела 3 мача наказание. Това предполагам Фъргюсън го е накарал де ама пак бива.

Мисля,че Божинов е доста по-талантлив от дебелака Руни(лично мнение).Ще видим как ще се развият и 2мата :P

Валерката е същото говедце. Ама едно към едно са. И двамата са добри макар да не са моят тип нападател. И двамата са много малки. Руун обаче ще се учи при голям майстор и щом Алекс Фъргюсън го смята да голям значи е голям. Дано и Божинов да попадне на някой добър тренер който да го научи на дисциплина а и малко акълец да му влейне.

Тази новина не е никак лоша, защото Рууни е много добър нападател, а пък аз мразя МЮ и съм много доволен, че той няма да играе за "червените дяволи"  :devil

Woohooo i az gi mraza dqvol4etata i sum super radosten dano da izgubqt nqkoq i druga to4ica ...

I ako me pitate koi klub mrazq nai mnogo ot Anglia- Liverpool. Ne znam zashto ama e taka...

Мухаххаха Сашко и аз така, но днес бях за тях :bgrin: btw пиши на кирлица, че тая шлъокавица не ти отива на аватара :laughing: Арсеналчетата пак взеха да ме радват :) Ся дано ман. юн. да направят един Х и всичко заспива. Яд ме е, че Челси биха бях почти сигурен, че ще изгубят точки, но изкараха късмет :angry1

Абе Красьо, ти ся нещо с мен ли се заяждаш? Знам че си от Арсенал, все пак 4 години заедно в даскало бяха достатъчни да го разбера:)) Но я кажи между другото къде се изгуби?И щом толкова искаш ще ти пиша на кирилица ( одеве ме мързеше:)

МанЮ пак взеха леко мач. Направо ми пълнят душичката как играят тия хора. Малко нямаме нападатели ама карай. Само ме притеснява това че първото полувреме просто смазват противника и вкарват все само по един гол. Второто логично чуждия тренер внася нужните промени и работата с поизравнява. И тогава победата става съмнителна. Радвам се много за първия гол на Флетчър. Да му е честит. А Гигси пак показа че има нужда от по-хубав договор от този дето му го предлагат. Просто е невероятен.

Man Utd в момента са отборът с най-добра форма в Premiership и не разбирам какво им е проблемното на състоянието в такъв случай. В последните 6 мача имаме 5 победи и равен който си беше чиста победа... 6 поредни победи(което си беше съвсем реално) толкова ли е зле? Разбира се не трябва да говорим какво е можело да стане а какво е станало. А то какво е? Челси мажат и ще продължават явно. Арсенал уж излизат от мини-кризата но след малко ще ги видим с Помпи. Манчестър имат лека програма и много насъбран хъс а вече и скорост от победите. Евертън мисля че ще издържат най-много до февруари после ще се смъкнат на 5-6то място но засега се държат яко. Е...да видим.

V momenta s ste v golqma kriza za6toto prakti4eski nqmate napadateli ! Runi nqma da igrae 3 ma4a zaradi nakazanieto a drugite sa kontuzeni ! Taka 4e moje da se kaje 4e ste v kriza

Като говорим за контузени - виж Ливърпул :cry

Cisse,Baros,Kewell,Alonso,Kirkland - все титуляри!! :excl:

Пък отгоре на сичкото съдия ни ощети... добре , че днес си зехме мача иначе лошо..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...