Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

После ще ми спорите, че сте показвали най-добрия футбол в Англия и че най-много вие заслужавате титлата.

Ами ние всъщност не спорим, че сме показвали най-добрия футбол, защото това беше така ;) И не го казваме това само ние, а всички световни тренъори, журналисти и т.н.. Сигурно според теб и те са фенове на Арсенал и има световен заговор да се говори, че Арсенал играеха най-красивия футбол в света :P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
“Не е нужно винаги да давам сигнал за изпълнението на фаул. Попитах Тиери Анри дали иска стената да бъде подредена според правилата, но той само ми каза, че няма нужда. Учтиво ме запита дали може да изпълни и аз му казах – давай”

Думите на Mr. Poll след мача... Всичко това много хубаво ама да се сети някой да иде да каже и на Чех...или той ще се усети като му вкараме? Ясно ми е че правилата не го забраняват но е грозно - разбрахме се ние там двамцата пък другите да се оправят...

Сега гледам интересно предаване по Sky Sports. Току-що имаше интервю с Греъм Пол на живо в което той каза нещо много интересно в своя защита:"Тъй като нападащия тим е ощетен с нарушение смятам че той трябва да реши дали да се изпълни веднага нарушението или да се чака всички да са готови." Трябва да призная че в това има много резон. От друга страна в момента в студиото са Алън Кърбишли и Хари Реднап, двама уважавани много от мен мениджъри, и те двамата казват че всичко това звучи много правдоподобно но все пак има нещо гнило. И това е във факта че Пол не показва с нищо че ще се изпълни фала. Те хубаво се разбраха с Анри но съдията трябва да се отдръпне поне. А в такава ситуация се извлича доста повече полза от колкото е редно въпреки че си ощетен един вид щото си спрян. Друго нещо което каза Реднап е че според него преди изобщо да се стигне до изпълнението не е имало нарушение. И ако е свирил все пак трябва да е препречване и трябва да има двоен удар така че и по този параграф според Хари има грешка. Знам че малко попредъвках темата ама ми се стори че ще ви интересно мнението на двама добри мениджъри и самият Пол.

Ами,първо редно е да кажа,че съм фен на Манчестър Ю.,макар че в момвента не са в най-добрата си форма,но смятам,че след Коледа ще наваксат-за справка-последните няколко години в които спечелиха повече точки през пролетният полусезон.Що се отнася до мача Арсенал-Челси,то мисля си,че това бе най-качественият досега.А за фаворитите за титлата,то това са Арсенал,Манчестър и Челси,макар че прекалено много хора подценяват Евъртън.

Ами,първо редно е да кажа,че съм фен на Манчестър Ю.,макар че в момвента не са в най-добрата си форма,но смятам,че след Коледа ще наваксат-за справка-последните няколко години в които спечелиха повече точки през пролетният полусезон.Що се отнася до мача Арсенал-Челси,то мисля си,че това бе най-качественият досега.А за фаворитите за титлата,то това са Арсенал,Манчестър и Челси,макар че прекалено много хора подценяват Евъртън.

Юнайтед в този момент са с най-добра форма във висшата лига - 4 поредни победи...

EDIT: Ей така се надявах на 5та поредна победа... Пукнах. 16 удара към вратата, 2 греди и много превъзходство и един гол.... Евала на Фулъм за начина по който играха но все пак ме е яд. Сега разликата с Арсенал щеше да е само 2 точки... Както и да е. Still unbeaten поне.

Арсенал са шампиони, само тряя Венгер да върне Леман на вратата :) Доколкото за фаула, тва се случва много често в Англия и въобще не е прецедент!Почти не съм пропуснал мач на Арсенал в последните години и за съдийски помощи не мога да се сетя така че тва са абсолютни глупости.

Sha mu eba maikata..BESEN SYM! Fyrlqm i chupa nared...

Kak moje takava igra prez vtoroto poluvreme...Sq `ko sym na Sir Alex na sichki po edna globa a ne da mi se ligavqt...i tiq shibani komentatori po bbt dopylnitelno me doiznerviha... :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Хахахахахах Сър Алекс да почне да ги цели с калеври може да помогне :lol: :lol:

Напълно съм разочарован от играта на Манчестър през втората част.Ми по-хубавао да се бяхме събрали махленският отбор,по-достойно щеше да бъде.Изпуснахме златен шанс да настигнем Арсенал,но силно се надявам да го направим в мачовете между Коледа и Нова година.

Знам,че тук не му е мястото на моя въпрос,но не знам къде да го постна :)

Знае ли някой къде мога да видя гола на Джерард срещу Олимпиакос?

Опитах в UEFA.COM ,но нещо не ми отваря линка към мача :angry:

Imam celiq ma4...ako darjish moga da se probvam da go klucna makar 4e e na real player formata izmislen.

:blink:

Думите на Mr. Poll след мача... Всичко това много хубаво ама да се сети някой да иде да каже и на Чех...или той ще се усети като му вкараме? Ясно ми е че правилата не го забраняват но е грозно - разбрахме се ние там двамцата пък другите да се оправят...

Prav si. Tova nai-malko e nespravedlivo. puk i az drug pat ne sam vijdal takova izpalnenie. Principno 90% ot sadiite ste povtoriat izpalnenieto na priak svobodnia udar , a drugite 10 ste dadat i karton na Henry.

Арсенал са шампиони, само тряя Венгер да върне Леман на вратата :) Доколкото за фаула, тва се случва много често в Англия и въобще не е прецедент!Почти не съм пропуснал мач на Арсенал в последните години и за съдийски помощи не мога да се сетя така че тва са абсолютни глупости.

To ne beshe to4no sadiiska pomosht, a beshe gadna greshka. Predstavete si sled gola kak se e 4ustval sadiata : sega da go otmenia li? Losho, Arsenal sa domakini. A za tova dali ste stanat shampioni mnogo ne mi se viarva. Az sam fen na Chelsea ot 22 godini i kato gi znam kak glupavo se daniat moje i da stane. V England ima edno po4ti viarno pravilo : koito e parvi v klasiraneto po koleda toi stava shampion. Taka 4e ima oshte malko vreme. :punk

Аз пък гледам от 10-12 години от които 6-7 много сериозно и съм виждал доста подобни голове. Това не ме успокоява много.

:blink:

Prav si. Tova nai-malko e nespravedlivo. puk i az drug pat ne sam vijdal takova izpalnenie. Principno 90% ot sadiite ste povtoriat izpalnenieto na priak svobodnia udar , a drugite 10 ste dadat i karton na Henry.

За фен, който от 22 години гледа футбол ми се струва доста странно, да не си виждал такива голове. Явно не гледаш много мачове :)

Напълно съм разочарован от играта на Манчестър през втората част.Ми по-хубавао да се бяхме събрали махленският отбор,по-достойно щеше да бъде.Изпуснахме златен шанс да настигнем Арсенал,но силно се надявам да го направим в мачовете между Коледа и Нова година.

Напълно те подкрепям. Трябва пак яко тропване от страна на Сър Алекс. При тази игра първото полувреме мача трябваше да е 4-5 гола аванса. Това обаче е стара слабост на Сър Алекс второто полувреме да се дърпат вместа да напълнят кошницата на противника. Освен това в края на мача Кийн особено беше явно за смяна!

Надявам се поне подобни грешки да няма за в бъдеще.

Още нищо не е решено, така че ще броим точките на пролет!

:devil :devil :devil :devil :devil :devil :devil :devil :devil :devil

Още нищо не е решено, така че ще броим точките на пролет!

:devil  :devil  :devil  :devil  :devil  :devil  :devil  :devil  :devil  :devil

Не може да се каже,че всичко е решено ,НО в състоянието, в което се намират Манчестер Юнайтед едвали ще спечелят някой торфей тази година, а особено ПРЕМИЕР ШИП.Може да не са моите фаворити АРСЕНАЛ, но няма да са и моите анти-фаворити МЮ :devil :devil

Значи като стана въпрос за фаворити за спечелване на Премиър Шип искам или Манчестър Юнайтед или Ливърпул. Понеже всички останали ги мразя адски много особено Челси и Арсенал. Обаче мойте предпочитания отпадат понеже то от класирането се вижда всичко. Иначе Liverpool 3:1 Newcastle добър мач правят мойте хора. Много се радвам за тях.За жалост не дават мача по ВВТ и гледам резултата от livescore-а. Абе тази година е ясна. Челси ще вземат първенството. А Манчо, Арсенал и Ливърпул ще ги гледаме за купите. А колкото за жребия на Челси срещу Барса за Шампионската Лига няма да прокопсат много, много. И Арсенал също. Така, че очаквам Манчестър и Ливърпул да минат 1/8 финалите и да отидат на 1/4... Вие как мислите ???

Не може да се каже,че всичко е решено ,НО в състоянието, в което се намират Манчестер Юнайтед едвали ще спечелят някой торфей тази година, а особено ПРЕМИЕР ШИП.

Man Utd в момента са отборът с най-добра форма в Premiership и не разбирам какво им е проблемното на състоянието в такъв случай. В последните 6 мача имаме 5 победи и равен който си беше чиста победа... 6 поредни победи(което си беше съвсем реално) толкова ли е зле? Разбира се не трябва да говорим какво е можело да стане а какво е станало. А то какво е? Челси мажат и ще продължават явно. Арсенал уж излизат от мини-кризата но след малко ще ги видим с Помпи. Манчестър имат лека програма и много насъбран хъс а вече и скорост от победите. Евертън мисля че ще издържат най-много до февруари после ще се смъкнат на 5-6то място но засега се държат яко. Е...да видим.

Мхммм направо съм тотално разочарован от играта на Арсенал. Просто никаква идея в нападение. Мача го спасиха вратаря и Сол Кямбъл добре, че вкара гол :rolleyes: Дано да се стягат щото лошо им се пише, с тази игра просто няма как да се борят за титлата :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...