Stenli Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 макар да се надявам на един весел Х с много голове... <{POST_SNAPBACK}> Ех мечтииии Въпреки, че и на мен най-вероятния резултат ми изглежда Х. Не знам защо коефициента за равенство е най-голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Sporting Bet - Arsenal v Chelsea 2.50 3.10 2.80 Sun, Dec 12, 16:05 Според мен мачът е 2ка макар да се надявам на един весел Х с много голове... <{POST_SNAPBACK}> Moito mnenie e kato tvoito... 2:0 za chelsea. Nadqvam se oba4e i az kato teb s mn kasmet arsenal da stignat do X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Утре 18:05 ще е големият мач Арсенал-Челси очаквам, вашите прогнози Аз давам твърда 1-ца <{POST_SNAPBACK}> Ами незнам . Като фен на аз съм за 1-ца, ама Арсенал нещо като дойде важен мач и се спичат та незнам. Миналата година ги биха 3 пъти и когато дойде важния мач за шампионската лига загубиха насред Хайбъри. Все пак си мисля, че ако Арсенал трябва да покажат, че ще се борят за титлата тази година са длъжни да вземат този мач! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Te че трябва да покажат, трябва. Ама дали могат...искрено се надявам, но само с надежда не става. Досега шестото ми чувство не ме е лъгало, ако става дума за мачове на Арсенал...дано този път да му е сефте да сбърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 vreme e Arsenal da izleze ot krizata i ma4a s Chelsea e idealen moment. Arsenal e otbor koito razkri potenciala si minaliq sezon nisto ne pre4i i sega da stane taka. Ako Henry ima den nisto ne e nevuzmojno pred otbora a i imam pred4uvstvie 4e Chelsea nqma da spe4eli taka 4e prognozata mi e 1, rezultat 2-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Az,kato fen na United,se nadqvam da pobedi Arsenal,ama......na X otiva rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Знам,че тук не му е мястото на моя въпрос,но не знам къде да го постна Знае ли някой къде мога да видя гола на Джерард срещу Олимпиакос? Опитах в UEFA.COM ,но нещо не ми отваря линка към мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 I az sam fan na angliiskiq futbol.Imam si liubimi otbori kato Coventry i Chelsea , no ne smqtam 4e Angliiskiq futbol e nai qk na Sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 I az sam fan na angliiskiq futbol.Imam si liubimi otbori kato Coventry i Chelsea , no ne smqtam 4e Angliiskiq futbol e nai qk na Sveta <{POST_SNAPBACK}> Да прав си.Лично на мен испанското първенство ми харесва повече,а да не говорим за южно американските първенства - там се играе уникален футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 vreme e Arsenal da izleze ot krizata i ma4a s Chelsea e idealen moment. Arsenal e otbor koito razkri potenciala si minaliq sezon nisto ne pre4i i sega da stane taka. Ako Henry ima den nisto ne e nevuzmojno pred otbora a i imam pred4uvstvie 4e Chelsea nqma da spe4eli taka 4e prognozata mi e 1, rezultat 2-1 <{POST_SNAPBACK}> Според мен Арсенал излезе от кризата доста преди този мач. И ако не бяха контузени Еду, Жилберто, Любндберг и наказания Виера, което напрактика си е цялата халфова линия на Арсенал без Пирес, щяхме да бием днес. Въпреки равенството Арсенал играха по добре. Още не могат да си върнат старата игра, няма ги извеждащите подавания, бързите котра-атаки, но това се дължи на контузените футболисти може би Абе ще почнат да мажат пак само малко време се иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Това Chelsea играха супер странно. Имах чувството че като им се прииска и почват да играят и мажат яко. И почти сигурно вкарват гол ей така щото им е кеф. Обаче това го направиха 3-4 пъти в мача. Другото време мизерстваха и се мотаеха. Аз съм доволен де ама не е там работата. Красьо не се жалвай за контузени - ако не можете да осигурите резерви проблемът си е в селекцията. На други отбори им се случват къде къде по-лоши неща и пак не се оплакват. Ааа сега се сетих само да кажа за веселата страна че бяха сложили единия чисто арсеналски съдия. Мистър Пол не един път е казвал че е фен на Арсенал но те продължават да го пускат да им свири мачове и обикновено свири така наречените "дузпи-арсеналки". Тоя път мина само с тънък номер за втория гол на Анри. От едната камера ясно се вижда как той показва че трябва да има сигнал преди изпълнението на фала. След това Анри почва да му обяснява нещо и докато всички знаят че ще има първо сигнал бай Греъм посочва вратата на Анри и той вкарва. Това беше повече от нагласено. Най-странното е че съдиите хич не подкрепят Челси а това го смятах за сигурно преди началото на сезона... Арсенал все още са любимци на FA. И все пак доволно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Жоре мисля резервите се представиха доста добре. Като се има предвид, че Солер сигурно е по малък от нас, не можем да очакваме чудеса. Просто казах, че ако си бяха играли титулярите мачът щеше да е доста по равностоен, и най-верятно щяхме да бием. Колкото до съдията да не казвам кой-свири всеки мач дузпи за Ман. Юнайтед Edit: puk kude si trugnal da se jalvash za sudiisko podpirane kum Arsenal sled parodiata na Old Traford predi 2 meseca ? и миналия сезон пак на Old Traford когато Нистелрой изпусна дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Това Chelsea играха супер странно. Имах чувството че като им се прииска и почват да играят и мажат яко. И почти сигурно вкарват гол ей така щото им е кеф. Обаче това го направиха 3-4 пъти в мача. Другото време мизерстваха и се мотаеха. Аз съм доволен де ама не е там работата. Красьо не се жалвай за контузени - ако не можете да осигурите резерви проблемът си е в селекцията. На други отбори им се случват къде къде по-лоши неща и пак не се оплакват. Ааа сега се сетих само да кажа за веселата страна че бяха сложили единия чисто арсеналски съдия. Мистър Пол не един път е казвал че е фен на Арсенал но те продължават да го пускат да им свири мачове и обикновено свири така наречените "дузпи-арсеналки". Тоя път мина само с тънък номер за втория гол на Анри. От едната камера ясно се вижда как той показва че трябва да има сигнал преди изпълнението на фала. След това Анри почва да му обяснява нещо и докато всички знаят че ще има първо сигнал бай Греъм посочва вратата на Анри и той вкарва. Това беше повече от нагласено. Най-странното е че съдиите хич не подкрепят Челси а това го смятах за сигурно преди началото на сезона... Арсенал все още са любимци на FA. И все пак доволно... <{POST_SNAPBACK}> Dragia Mr.Paul ne dade chista duzpa za Arsenal.Ti puk kude si trugnal da se jalvash za sudiisko podpirane kum Arsenal sled parodiata na Old Traford predi 2 meseca ? P.S. Ot drugata kamera puk se vidia kak Paul vsushtnost rukomaxa (dva ili tri puti) sus svirka v rukata,sled tova Henry go pita neshto (ochevidno dali moje da bie) i togava toi mu razreshava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Искам да кажа, (въпреки, че съм от Манчестър и не ми харесва Арсенал), тия пичове надиграха Челси, и според мене отборите които ще се борят за титлата, ще бъдат точно Арсенал и Манчестър, като това не означава, че Челси няма да се борят. Просто няма да е спечелят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Dragia Mr.Paul ne dade chista duzpa za Arsenal.Ti puk kude si trugnal da se jalvash za sudiisko podpirane kum Arsenal sled parodiata na Old Traford predi 2 meseca ? P.S. Ot drugata kamera puk se vidia kak Paul vsushtnost rukomaxa (dva ili tri puti) sus svirka v rukata,sled tova Henry go pita neshto (ochevidno dali moje da bie) i togava toi mu razreshava. <{POST_SNAPBACK}> A da si spomnim kolko ma4a,minaliq sezon Arsenal spe4eli s izmisleni duspi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Искам да кажа, (въпреки, че съм от Манчестър и не ми харесва Арсенал), тия пичове надиграха Челси, и според мене отборите които ще се борят за титлата, ще бъдат точно Арсенал и Манчестър, като това не означава, че Челси няма да се борят. Просто няма да е спечелят. <{POST_SNAPBACK}> Hei pichaga o6te e mnogo rano da se kaje koi koga i kak. Ne zabravqi 4e ima i proleten dql na parvenstvoto!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Dragia Mr.Paul ne dade chista duzpa za Arsenal.Ti puk kude si trugnal da se jalvash za sudiisko podpirane kum Arsenal sled parodiata na Old Traford predi 2 meseca ? P.S. Ot drugata kamera puk se vidia kak Paul vsushtnost rukomaxa (dva ili tri puti) sus svirka v rukata,sled tova Henry go pita neshto (ochevidno dali moje da bie) i togava toi mu razreshava. <{POST_SNAPBACK}> Отговарям само на P.S. щото другото е безмислено. Точно това имах предвид. Първо показва че ще свири обаче после си се разбират там с Анри и ето ти гол. Това съвсем наред ли ти се струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Kak tochno pokaza ,che shte sviri ? Az go vidiax da rukomaxa s rukata, v koiato durjeshe svirkata.Ne sum go vidial da ia lapa ,s koeto da iska da pokaje ,che triabva da chakat signala my. Ti vidia li go ? Ako si go vidial prosti me , prav si.V dobavka - Henry vkara dva edentichni gola minalia sezon - pak imashe spekulacii i se stigna do izvoda ,che tova na praktika e pozvoleno. Produljavam da ne vijdam neshto neredno ... Koe e bezmislenoto - tova che imashe duzpa ili tova ,che Riley se chupi da vi podpira ? Alf ,davai ,neka da si spomnim - koi machove vizirash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Аз лично го видях да сочи свирката което е нормалната практика макар че това винаги ме е очудвало...та тия не могат ли с думи да си го кажат...за зрителите мислят явно. Аз продължавам да виждам нередно в такива изпълнения независимо кой отбор ги изпълнява. Рууни се пробва преди мач-два да направи така и го псувах после до края на мача. Не е в английския дух а той е едно от най-важните неща в английския футбол. Райли не се е чупил да ни подпира. Свири фалшива дузпа и после на свири истинската. С това един вид само ви накара да се пробвате да играете нещо в мача по-рано. Иначе разлика няма. И все пак не е редно. Другото е че спести картони и на двата отбора. Братята Невил се разминаха само с по един жълт а можеха да си заминат и двамата, а от другата страна Виера имаше груби фалове за два жълти още до 25тата минута но получи само жълт. Ашли Коул пък и жълт не получи доколкото помня. Съдийството беше много слабо и двата отбора могат да се оплакват. Само дето след като ние бием не ни пука а на вас това ви остава...извинение... Колкото за дузпа днес срещу Челси...не помня такава ситуация. Приемам че е имало. Пък в такъв случай ако е било преди това може и това с фала на Анри да е някаква безумна компенсация...знам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Само дето след като ние бием не ни пука а на вас това ви остава...извинение... <{POST_SNAPBACK}> nikoga ne sum tursil izvineniata ,govoria samo tova,koeto viarvam. Аз продължавам да виждам нередно в такива изпълнения независимо кой отбор ги изпълнява. Рууни се пробва преди мач-два да направи така и го псувах после до края на мача. na men sushto ne mi haresvat ,no ne zashtoto razvaliali sportsmenskia duh ,a zashtoto futbolut e prosta i iasna igra s elementarni pravila , a tova e niakakav POZVOLEN nachin ,pravilata da se zaobikaliat... I vse pak ,dokuto ne vpishat v pravilnika ,che sudiata niama pravo da razreshava na futbolistite da izpulniavat p-svobodni udari bez sudiiska svirka ,ne vijdam koe pravi gola neredoven i zashto tova da e sudiisko podpomagane.. Колкото за дузпа днес срещу Челси...не помня такава ситуация. Flamini poluchi topkata v nakazatelnoto ,tia beshe v krakata mu i niakoi ,ne pomnia koi , se zabi v nego otzad i go butna - kum 85min stana. Пък в такъв случай ако е било преди това може и това с фала на Анри да е някаква безумна компенсация...знам ли... a tva ne go razbrax ,izviniavai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 A da si spomnim kolko ma4a,minaliq sezon Arsenal spe4eli s izmisleni duspi <{POST_SNAPBACK}> Аз лично не си спомням нито един, но може би ти ще ни припомниш :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Яд ме е...яд ме е, че се ядосвам за глупости. Какво от това, че завършиха 2:2? Какво от това, че Анри пропусна 100% гол? Защо по дяволите да се ядосвам? Няма смисъл... И въпреки това се ядосвам. Не съм доволен от играта на Арсенал. С кое сме ги превъзхождали? Колко пъти Робен направи защитата ни да прилича на заблудени овце, гонещи мухите около главите си? Как може, по дяволите и въобще по всички гадни демонични изчадия, как може Анри да направи такъв пропуск?!? Прояви добра ориентация при първия гол, имаше късмет с рикушет при втория гол...и така охлювски да ....аааааа....ядосвам се....отивам да спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Не е точно тука мястото, но да не отварям друга тема. Някой видя ли голя на Стилян Петров вчера? Беше нещо уникално. Странична ножица на границата на наказателното поле . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Един час се ровя вече, но не мога да го намеря из нета този гол. Довечера от 1830 по Евроспорт ще дават Евроголове, може там да го дадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хахахаха, вие изкарахте всички съдий анти-арсеналци, което напрвао е смешно. И друг път сме ставали свидетели на подобни изпълнения като втория гол на Henry, само че в повечето случаи съдията веднага свири и прекия свободен се повтаря... Съдията супер супер изрично показа свирката, демек че ще свири за изпълнението, след това играчите на Челси(Гудйонсен беше най-близо май) се отдръпнаха от топката. След това Henry си казаха две думи със съдията и прас гол. Челси даже и не разбраха какво стана... Тва за вас футбол ли е бе...ае оправяйте се... Аз не съм видял някой друг отбор да вкарва толкова често по този начин головете си... После ще ми спорите, че сте показвали най-добрия футбол в Англия и че най-много вие заслужавате титлата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.