Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

СПОКО, винаги щом въпроса е на живот и смърт арсенал бият. не знам дали си спомняте, но миналата година арсенал отнесаха интер с 5 на 1(май де..) като ГОСТИ в последния мач от групите. като домакини смятам, че това не подлежи на съмнение, въпреки многото кадрови проблеми и временната лоша форма на тима. като гости тази година арсенал направиха 1 на 1 с розенборг, след като водеха в резултата. за съжеление точно в това е най-големия проблем на отбора в момента - защитата и особено отпускането след повеждане в резултата. въпреки всичко арсенал трябва да бият, пардон те ЩЕ бият!!! :punk  :punk  :punk

Suglasen sum

Samo Arsenal ! :punk

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Вече веднъж ги изпуснаха едва ли ще стане пак така. Но от друга страна - веднъж е станало що да не стане пак? Ще бъде голям смях щото големият евробоец както им викат тук да отпадне в група с Панатинайкос, Розенборг и ПСВ...само един сериозен отбор който обаче не е постигал нищо в последните 30тина години...

незнам само който е казал на Арсенал евробоец щото от както се помня незнам Арсенал в шампионската лига да е стигал повече от 1/4 финал

а спомням си беше стигнал до финал на УЕФА само че май пак загуби от Галатасарай от дузпи :)

иначе Арсенал сами симпатичен отбор но напоследък не играят така както предишния сезон :(

Аз го казах това за евробоеца подигравателно. Щото са точно като нашите отбори - всяка година вече ще правят нещо в Шампионската лига, ще стигнат далеч и накрая ядец. Иначе отборът е наистина добър и Венгер си знае работата.

za6to da niama opcia arsenal da se oaka s/u rosenborg?? tova e futbol-da ne ste go gledali ve4e tozi ma4???ne moga da razbera takyv tip izkazvania.ina4e po-nazad pro4etox i ne4ie mnenie,4e"milionerite ne sa nikakyv otbor"-aide be?triabva da si kiorav ili s 4erveni tcaisi da gi razpravia6 tia raboti.SAMO CHELSEA

А аз мисля че няма да успеете... Въпреки че работата на Бенитес почна да дава плодове твърде бързо мисля че гърците пак ще ви объркат сметките. Най-много трудна победа ви давам.

Арсенал мисля, че до 2-3 кръга ще започнат да влизат във форма и ще мачкат пак. Даже си мисля, че ще се започне от мача с Манчестър, но да почакаме до сряда и ще разберем  :D

Цитирам себе си за да покажа, че това което очаквах да се случи вече е факт. Арсенал мисля отново започват да мачкат и да се надяваме да започнат отново да правят рекорди. Вярно е, че последните 2 мача играем срещу слаби отбори, но до преди и срещу тях не можехме да се справим. Мачът от събота

FT Arsenal 3 - 0 Birmingham C. и днешния мач

FT Arsenal 5 - 1 Rosenborg честито на всички фенове на Арсенал и дано да продължават все така :D

Edit: Всъщност като се замисля миналта година пак в решаващ мач биха Интер пак с 5-1 :lol: Показват характер момчетата :P

Цитирам себе си за да покажа, че това което очаквах да се случи вече е факт. Арсенал мисля отново започват да мачкат и да се надяваме да започнат отново да правят рекорди. Вярно е, че последните 2 мача играем срещу слаби отбори, но до преди и срещу тях не можехме да се справим. Мачът от събота

FT Arsenal 3 - 0 Birmingham C. и днешния мач

FT Arsenal 5 - 1 Rosenborg честито на всички фенове на Арсенал и дано да продължават все така :D

Edit: Всъщност като се замисля миналта година пак в решаващ мач биха Интер пак с 5-1 :lol: Показват характер момчетата :P

Ами да отнесат и Челси тогава!

СПОКО, винаги щом въпроса е на живот и смърт арсенал бият. не знам дали си спомняте, но миналата година арсенал отнесаха интер с 5 на 1(май де..) като ГОСТИ в последния мач от групите. като домакини смятам, че това не подлежи на съмнение, въпреки многото кадрови проблеми и временната лоша форма на тима. като гости тази година арсенал направиха 1 на 1 с розенборг, след като водеха в резултата. за съжеление точно в това е най-големия проблем на отбора в момента - защитата и особено отпускането след повеждане в резултата. въпреки всичко арсенал трябва да бият, пардон те ЩЕ бият!!! :punk  :punk  :punk

с риск да се повторя - в този мач не можеше да се очаква никаква изненада. обаче мача с челси е нещо съвсем друго. за жалост те започват все повече да се обиграват и вкарват поне 3 гола на мач(за сравнение в начаото на сезона повечето им мачове завършваха 0:0 или 1:0). при арсенал се получи точно обратното - доста голям спад в нападение, а защитата си остава все още най-големия проблем. исрено се надявам арсеннал да бият, но ако тряа да съм напълно безпристрастен мача е чист ххххх. както всички видяхте на арсенал им трябва просто малко желание и пак стават познатити ни МАШИНИ ЗА ГОЛОВЕ!!! :punk :punk :punk

обаче мача с челси е нещо съвсем друго. за жалост те започват все повече да се обиграват и вкарват поне 3 гола на мач(за сравнение в начаото на сезона повечето им мачове завършваха 0:0 или 1:0).

Ми вчера паднаха с 2-1 от посредствения Порто. Челси не са толкова силни колкото си мислите. Имат пари да, имат и добри играчи да, но все още не са отбор. Повече трябва да ни е страх от Ман. Юн. отколкото от Челси. Почти винаги след мач срещу тях ако Арсенал не победят има някакъв психически срив, който лично аз не мога да си обясня. Радвам се, че тоя мач вече мина и явно момчетата започват да играят пак старата си игра :punk А за мача с Челси ще поживеем и ще видим :D

Ми вчера паднаха с 2-1 от посредствения Порто. Челси не са толкова силни колкото си мислите. Имат пари да, имат и добри играчи да, но все още не са отбор. Повече трябва да ни е страх от Ман. Юн. отколкото от Челси. Почти винаги след мач срещу тях ако Арсенал не победят има някакъв психически срив, който лично аз не мога да си обясня. Радвам се, че тоя мач вече мина и явно момчетата започват да играят пак старата си игра :punk А за мача с Челси ще поживеем и ще видим :D

А ако мачовете са 2 и 2-та загубени кво става тогава. Дяволите са в страхотна форма, а Скоулс е познатата машина за голове. В момента помитат всичко!

:devil :devil :devil :devil :devil

А ако мачовете са 2 и 2-та загубени кво става тогава. Дяволите са в страхотна форма, а Скоулс е познатата машина за голове. В момента помитат всичко!

:devil  :devil  :devil 

devil  :devil

Не не, не казвам, че Ман. Юн са по силни от Челси или по принцип са силни. Просто в мачовете с Арсенал играят много добре, и психически играчите на Арсенал не могат да издържат. Затова обяснявам, че повече ме е страх от мачове с Манчестър от колкото с Челси. Абе Сър Алекс Фъргюсън си знае работата. Признал съм го за най-големия тренъор в Англия. Знае как да играе и на терена и извън него :bgrin:

В момента Челси е най-добрият отбор в Англия. Просто защитата държи здраво с Тери и Карвальо които са според мен 2ма от 5те примерно най-добри защитници в света. Другите са Фърдинанд, Неста, Канаваро примерно. От друга страна Франки Лампард играе много точно дефанзивно и като тръгне напред все вземе че вкара. За крилата няма какво да говоря - и двамата къртят мивки. И в центъра ония черняк играе добре а Гудьонсен винаги е играел добре в Челси(а за национала е дупка което за нас е добре). Да не забравяме и за Петр Чех който не го смятах за кой знае какво но в няколкото мача които му гледам напоследък просто хваща всичко. Изключвам вчерашния мач но там може и да има други причини...нали Порто трябваше да се класира... На всичкото отгоре този отбор с такава класа сега е и в много добра форма а има и качествени резерви като някои от тях са бъдещето на националния отбор на Англия - Коул, Паркър, Джонсън... От другата страна седят Арсенал които бяха властелини на миналия шампионат. Само че това от миналия сезон не може да се повтори според мен. И ако да не кажа никога то поне не в близките няколко години. Просто всичките им основни играчи се отърваха от дълги контузии което пък помогна да няма истински спад в играта им целия сезон което си е феноменално. Този сезон обаче спад вече има а веднъж стане ли ще стане пак. От друга страна при някоя дълга контузия на Анри или Пирес или Коул примерно направо не знам как ще се оправят. Резервите на Арсенал са играчи на бъдещето което е прекрасно но те наистина са на бъдещето - много малка част от тях са готови да играят на най-високо равнище отсега. Изключение прави Фабрегас който е лудница...17-годишният пикльо играе с лекота и скоро ще става много дума за него. Мачът между двата отбора наближава. Според мен Челси са фаворити но всичко може да се случи. Колкото да шампионата...съвсем нищо не се знае. Юнайтед набират скорост, контузиите постихват, Скоулс почна да вкарва, Рууни започва да се оправя все по-добре, Фърдинанд се върна... И наистина сър Алекс Фъргюсън най-добре знае как се играе в Англия...и извън терена...

Moje li nqkoj (predpolagam shte e fan na liverpool) da uploadne ili da mi kaje ako znae kade gi ima golovete ot v4era. Prosto tazi ve4er praznuvah praznik i kolkoto i da ne mi se iska propusnah tozi qvno velik ma4 na moite lubimci...Ta shte mi se da navaksam propusnatoto...

V slu4ai, 4e e po silite na nqkoi...

Ще бъда оптимист - победа за Арсенал! :)

Някой може ли да провери какви са коефициентите за мача? Не само на Еврофутбол, а и на големите европейски...хм, каква е думата...бюро за залози? :)

Ще бъда оптимист - победа за Арсенал! :)

Някой може ли да провери какви са коефициентите за мача? Не само на Еврофутбол, а и на големите европейски...хм, каква е думата...бюро за залози? :)

Ето коефициентите на William Hill. Arsenal v Chelsea 2.30 3.00 2.80

Edit: Мисля, че им викат заложни къщи ама не съм 100% сигурен :unsure:

Sporting Bet - Arsenal v Chelsea 2.50 3.10 2.80

Sun, Dec 12, 16:05

Според мен мачът е 2ка макар да се надявам на един весел Х с много голове...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...