Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Абе и аз мисля, че Арсенал са най-добрия отбор в Англия на този етап, ама защо по-дяволите правят само ремита напоследък, като са толкова добри?!? Да вземат да се стягат, че доста ми се обогати речника с псувните покрай тях...

Ае ше виим в неделя!!!  :allien

Ше си гоорим !

Priqtel i az sam fan na LFC oba4e pri kontuzeni: Cisse, Baros, Garcia, Traore, Josemi kak predlagash da igrae otbora? Mislish li 4e Warnock, Mellor, Kewell i Enchoz shte sa adekvatni zamestnici na lipsvashtite. I na men mn mi se iska, no edva li. Vapreki tova shte stiskam palci da napravim nevazmojnoto.

Ливърпул-Арсенал твърдо 2. Естествено не съм безпристрастен защото съм фен на Арсенал и е наистина време да се стягат както каза PSYCHOSIS B)

M damm..mnoo kofta za liverpool...ochakva gi edin dosta tejyk sezon do kraq osobeno sled kato se znae che sise e out za okolo 6 meseca che mai che i poveche....nadqvam se v nedelq iskreno liverpool da biqt makar che gi mrazq tyi kato sym :devil ili pone edin X da spretnat...no shte im e MNOOOOGO trudno s toq osykaten otbor...makar che te po princip sa si osykateni :laughing:

Арсенал били най-силния отбор в първенството..? WFT ?!?!?!

Ако следите малко мачовете ще забележите, че Арсенал са на косъма да направяъ следващата си загуба.

Равен мач с West Bromidge ако не се лъжа, победа с 5:4 над Тотнъм, доколкото си спомням имаше подарена дузпа и едно положение, при което имаше очеизвадна засада от 2 метра, при която Анри вкара гол.

Аз още от началото на сезона мислех, че тази година шампион е Челси и все още го мисля.

Като фен на Юнайтед се надявам да се преборим евентуално по-нагоре в класацията, второто място може би ще бъде целта тази година.

Ще видим какви мачове ще ни предложи английското първенство тази седмица.

Точно заради проблемите на Арсенал, може и да измъкнем нещо от маа.Никога не съм подценявал този отбор.Макар, че го мразя АДСКИ много.Но дори и в най-голяма ти скриза са огромна заплаха.Последните кръгове сме свидетели на огромни обрати и перфектна игра от по-слабите отбори.Така че в Англия всичко е възможно.Колкото до мача, както казах по-горе искренно се надявам да измъкнем поне Х.Може би и победа.С къц отбор излизаме, но не забравяйте, че Mellor вкара 2 гола на Мидълсбро.А пък и @basten Kewell е доста добър играч недей го отписвай.Колкото до Henchoz слаба работа.той определно ще ни дъни.През целия мач.Поне така си мисля.Абе стига коментари.Айде от мен толкова.Остава да сте на точното място, по-точното време, а то е: 18:05ч. 28 Ноември 2004, Live on BBT... Приятно гледане !!!

WALK ON, WALK ON WITH HOPE AND YOU'LL NEVER WALK ALONE

Вярно е, че Арсенал в последните мачове се дънят много яко, но и предишни години са имали слаби серии заради, които Манчестър са взимали титлата в последните кръгове. Надявам се спадът на формата да е само сега и да се стягат вече момчетата на Венгер щото много Х-ове навъртяха напоследък. Колкото до Ман. Юн. може би вече навлизат във форма ако може да се съди по днешния мач с УБА. Но все пак те не са мерило затова ще трябва да се почака мач със силен отбор :)

Абе и аз мисля, че Арсенал са най-добрия отбор в Англия на този етап, ама защо по-дяволите правят само ремита напоследък, като са толкова добри?!? Да вземат да се стягат, че доста ми се обогати речника с псувните покрай тях...

Доста може да се поспори по горното. Мисля че от години има един отбор и той се казва ..... виж в ляво! :devil :devil :devil

Колкото до Ман. Юн. може би вече навлизат във форма ако може да се съди по днешния мач с УБА. Но все пак те не са мерило затова ще трябва да се почака мач със силен отбор

А Лион слаб ли беше?!Ами този който идва за купата с Арсенал. Яко не били във форма ще отнесат поне тройка!?

Черни рицарю, моля те, обръщай внимание на това, което пишат хората.Не е достатъчно само да се чете, трябва да се осмисля. Казал съм, че "Арсенал са най-добрия отбор в Англия на този етап". Не съм казал, че са най-добрия отбор по-принцип. Отрекъл ли съм, че МанЮ мачкаха наред последните 10 години? Не съм. Колкото и да ги мразя, със съвсем чиста съвест признавам, че са страхотен отбор.

И те не се представят много добре този сезон и аз лично искрено се надявам да продължат в същия дух. Челси се превърна в доста голяма заплаха за титлата, не ща и МанЮ да се намесват :)

А Лион слаб ли беше?!

Ами да не би да са силен :lol: Страшилището на Европа Лион :bgrin: За силен отбор в момента мога да ти дам за пример Барса, Челси и т.н. :) Иначе за купата ще почакаме и ще видим. Но ако Арсенал влезнат в старата си форма просто не ми се мисли какво ще става освен ако г-н съдията не подпре ман.юн отново както стана в последния мач :angry:

За стара форма най-лесно се приказва. На мен не ми се мисли какво ще стане ако и двата отбора влезнат е някаква определена стара форма която им е била звездна. Дано да стане така де че да стане мач. Пък съдията толкова подпря Юнайтед последния мач че думи нямам. Това че пичът свири кофти не значи че е ощетил Арсенал които имаха един точен и един неточен удар за цял мач(може и неточните да са 2-3 ама явно са били много неточни та не ги помня). И айде да не отваряме темата съдии и футболна асоциация защото на много хора им е ясно че отслабването на Юнайтед напоследък се дължи освен на смяната на поколенията и на преднамерено побутване в правилната посока. Ами на хората не им е интересно само един отбор да бие и по-малко гледат, цените на рекламите падат, асоциацията не ги кефи тая работа... И така...дузпа-арсеналка - това не съм го измислил нито аз нито някой в България.

Мдаааа...не стана 3:0 в никоя посока но няма нищо. Сега вече Арсенал могат да губят - каква по-добра новина. Остава и Челси да не влизат в серия както в същност става и всичко ще е наред.

Ай честито на всички фенове на Liverpool. Arsenal на колене :)

LIVERPOOL vs. ARSENAL  2 : 1

Честито на феновете на Ливтрпул и от мен. За съжаление Арсенал в последните мачове играят много слабо дано само не се издънят нещо и в Шампионската лига.

Ами така е - като сте забравили какво е да губиш сега е по-тежко. Ама то пък нека и на мен един ден така да ми е тежко...нека...

Честито на феновете на Ливтрпул и от мен. За съжаление Арсенал в последните мачове играят много слабо дано само не се издънят нещо и в Шампионската лига.

Spored Venger, Arsenal tolkova si mogat na tozi etap i priznava, 4e Liverpool sa igrali mn dobre takti4eski i prez celite 90 minuti izglejdali sqkash sega po4va ma4a...i tam izbroqva ot koi bil nedovolen i t.n. Estestveno ne propusna da kaje i nqkoq zaka4ka kato izrasi: "Kak moje da sa na tova mqsto...tam nqkade si...s tazi igra" i "Vie moje bi shte kajete, 4e imashe 3 velikolepni gola...az vidqh 2(tova go kazva zamisleno...qvno meraka mu beshe da kaje 1)...3tiq beshe plod na greshka v zashtitata ni(interesno kak ina4e stavat golovete) v poslednite sekundi.

Obshto vzeto tova e ot interview sled ma4a. Ina4e az kato fan na liverpool ne sam gi vijdal da igraqt taka otkakto bihme Alaves za UEFA i Bayern Munchen za Superkupata na evropa. Ot dqsno Nunez ne mi haresa osobeno, no puk mom4etata dadoha vsi4ko ot sebe si i zaslujavaha pobedata. Samiq fakt, 4e 1viq udar na arsenal kum vratata doide 4ak prez 2to poluvreme (gola) govori samo po sebe si za dobroto predstavqne na L'pool. Dano da produljat vse taka.

Cyberhill kato ne iskash da gubish ne igrai...dnes te dunqt Liverpool, utre arsenal, po drugi den shte sa Man UTD...

Оп съжалявам, че закаснях с поста си но имаше някой доста лоши случки последните два дена.И така мача беше страшен.Моя отбор заслужиха победата.Цял мач играха стабилно в средата на терена и в защита.Но найстина гола на Мелър 5 секунди преди края беше феноменален.Тъкмо коментаторите викаха мача е заслужен Х-кс ама ми ядат ***а.Още веднъж Рафа Бенитес доказа на света, че знае как да раководи тим.В който 3-ма титуляри липсват.Представихме се перфектно макар и с проблеми.Но определено и шанс имахме заради слабата игра на Анри Люнберг и компания.Арсенал си бяха СЛАБИ.Опа не слаби ТЕ БЯХА ОТЕГЧИТЕЛНИ.Срам и позор.Имаха една атака и си е вкараха.Но Liverpool беше къде къде по-добър сравнение с отбора на Венгер.Младока Мелър доказа, защо Бенитес го пуска.Срещу Мидълсбро 2-ва гола и сега тук един.Момчето е перфектно.Само голове да вкарва.Иначе искам да похваля с добраВа игра Карагър и Кюлъл.Абе мача беше 6+. Айде честито на всички фенове на Liverpool. С тази победа да излезнем от тази кофти криза и да започнем да мачка ме.

WALK ON, WALK ON WITH HOPE IN YOUR HEARTS AND YOU'LL NEVER WALK ALONE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...