KnoppiX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ааааайдеееее подкарахме меренето не пишки... <{POST_SNAPBACK}> Прочети ми сичките постове ако искаш да видиш че и аз съм мирен и кротък и искам по интелигентния начин да обсъждаме нещата ама то просто писва..събрали се тук почти само фенове на Арсенал и взеха да го изкарват най-добрия отбор на света. Дразнещо е.. Morientes e na transferniq pazar , taka 4e skoro nqkoi shte go prilapa... <{POST_SNAPBACK}> До колкото разбрах от Англия имат апетит към него, обаче кой точно може да бъде потенциалният купувач не знам. От друга страна той вкара 2та гола с които изпрати Реал в Шампионската лига, така че треньора може и да реши да го остави в отбора тази година..а пък ако не върви пак ще го дадат под наем на някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Миналата година кой на кой нашльока канчето ? и кой на кой измъкна титлата без да го очаква кой миналата година си блъска главата в стената че изтърва уж отдавна спечелената купа ? Друг въпрос : Кой е печелил най-много пъти премиершипа от създаването му кой има повече европейски отличия ? <{POST_SNAPBACK}> ем явно изобщо не гледаш футол щото минаиля сезон шампион беше Арсенал и никой не успя да ги победи целия сезон!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 ем явно изобщо не гледаш футол щото минаиля сезон шампион беше Арсенал и никой не успя да ги победи целия сезон!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ако беше прочел по-внимателно щеше да разбереш че става въпрос за Charity Shield от миналата година . Едит : Бтв наистина не гледам Футол (бъзикам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ако беше прочел по-внимателно щеше да разбереш че става въпрос за Charity Shield от миналата година . Едит : Бтв наистина не гледам Футол (бъзикам се <{POST_SNAPBACK}> Q koi gi razbiral futbolnite havi. Ne e "Charity Shield" a Community Shield. Real napraviha super dalavera zeha za 8 mils owen koito struva mi se samo shte dopulva titulqrite v otbora..neshto kato solskqr za man u. Morientes ne e na transfernia pazar i shte si ostane v real zashtoto imeno zaradi nego real specheli poslednite se dva ma4a poslednia v CL i predi tova biha novak v primerata s gol pak na fernando. Kogato bqha na turne f asia tam syshto imashe popadenia...tyi che se prigotvete morientes da nakazva s baletna stypka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Знам Knoppix знам... Просто не се давай. Трай си. Мориентес е голям играч и още преди време когато бяха тандем с Раул не можех да разбера защо всички слагат Гонсалес Бланко пред него. Според мен в една такава двойка нападатели трябва да има равнопоставеност. Така или иначе една контузия за по-дълго съвсем го умря. Сега той от любов към родния клуб се натиска пак да играе и го прави много добре. Реал обаче са тъпи и няма да се очудя да го продадат въпреки че може би това пак ще им бъде най-добрият реализатор ако не най-добрият напдател изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Q koi gi razbiral futbolnite havi. Ne e "Charity Shield" a Community Shield. <{POST_SNAPBACK}> От 1898 до 2001 година, се нарича FA Charity Shield, а последните 3 са FA Community Shield. P.S.Само Арсенал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Сега гледах пародията на футболен отбор Ливърпул. Е, любим английски отбор са ми, но в момента Ливърпул е сбирщина от бездарници и антифутболисти. Примери колкото щеш - Синама-понголе, Рийзе, Кюъл(нищо общо с играча от Лийдс, тоя е некав абсолютен идиот). Няма какво да говорим и за "страхотния" треньор, който в 60 минута вади двамата нападатели, които играха добре, а резултата беше само 1:0 за Ливърпул. Е, резултата беше, че т.нар. играчи, които влязоха, така и не стреляха към вратата(единствен удар, който помня беше на Карагър - защитник), а някои единици станаха и за смях(печката Синама). Евала им прайм, дано догодина правят компания на Нотингам в Кока-Кола чемпиъншип или поне да не влязат в евротурнир - само ще срамят англия с тоталния си антифутбол. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Сега гледах пародията на футболен отбор Ливърпул. Е, любим английски отбор са ми, но в момента Ливърпул е сбирщина от бездарници и антифутболисти. Примери колкото щеш - Синама-понголе, Рийзе, Кюъл(нищо общо с играча от Лийдс, тоя е некав абсолютен идиот). Няма какво да говорим и за "страхотния" треньор, който в 60 минута вади двамата нападатели, които играха добре, а резултата беше само 1:0 за Ливърпул. Е, резултата беше, че т.нар. играчи, които влязоха, така и не стреляха към вратата(единствен удар, който помня беше на Карагър - защитник), а някои единици станаха и за смях(печката Синама). Евала им прайм, дано догодина правят компания на Нотингам в Кока-Кола чемпиъншип или поне да не влязат в евротурнир - само ще срамят англия с тоталния си антифутбол. Благодаря за вниманието. <{POST_SNAPBACK}> XAXA ,veseo ,jestok broi postove - 1886 ina4e spoko ,taq godina shte se predstavite dalie4 po dobre ot kolkoto si mislish Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Да и аз смятам че един мач не е показателен. И то точно Рафа Бенитез е ключа колкото и да не го харесваш. Аз лично съм очарован от начина по който Ливърпуул разиграваха. Така не са играли при Улие вярвай ми. За мое неудоволствие тази година отборът ще е наистина силен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 За мое неудоволствие тази година отборът ще е наистина силен. <{POST_SNAPBACK}> Nadqvam se da gre6i6. Dostaty4ni sa Chelsea i ManU, ne 6ta drugi protivnici na Arsenal Abe neka si igraqt krasivo Liverpool, ama da padat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitko1 Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Tazi godina CHELSEA shte razbiqt vsi4ki otbori v Angliq i sa siguren shampion spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Не визирам само този мач. Играха по същия начин срещу Порто в Световните Серии и още тогава хич не ми харесаха. Бъдете спокойни, Ливърпул няма да докопат дори ШЛ тая година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Не визирам само този мач. Играха по същия начин срещу Порто в Световните Серии и още тогава хич не ми харесаха. Бъдете спокойни, Ливърпул няма да докопат дори ШЛ тая година. <{POST_SNAPBACK}> Определено не звучиш като привърженик на най-великияТ отбор на Острова ! и доста си песимистично настроен а като ти чета постовете ми се струва че не ти е ясна тая пущина наречена футбол ! Ай със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Сега гледах пародията на футболен отбор Ливърпул. Е, любим английски отбор са ми, но в момента Ливърпул е сбирщина от бездарници и антифутболисти. Примери колкото щеш - Синама-понголе, Рийзе, Кюъл(нищо общо с играча от Лийдс, тоя е некав абсолютен идиот). Няма какво да говорим и за "страхотния" треньор, който в 60 минута вади двамата нападатели, които играха добре, а резултата беше само 1:0 за Ливърпул. Е, резултата беше, че т.нар. играчи, които влязоха, така и не стреляха към вратата(единствен удар, който помня беше на Карагър - защитник), а някои единици станаха и за смях(печката Синама). Евала им прайм, дано догодина правят компания на Нотингам в Кока-Кола чемпиъншип или поне да не влязат в евротурнир - само ще срамят англия с тоталния си антифутбол. Благодаря за вниманието. <{POST_SNAPBACK}> Абе тая печка е голмайстор на световното за юноши преди известно време и го викат във Френския под 21 освен това специалистите го обявяват за бъдеща голяма звезда. Млад е трай, да трупа опит, да задобрява има време. А за останалите-ми не играха чак толкова време ще видим поне след 1-2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Ако беше прочел по-внимателно щеше да разбереш че става въпрос за Charity Shield от миналата година . Едит : Бтв наистина не гледам Футол (бъзикам се <{POST_SNAPBACK}> ем к сори извинявам се моя грешка аз не съм разбрал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Определено не звучиш като привърженик на най-великияТ отбор на Острова ! и доста си песимистично настроен а като ти чета постовете ми се струва че не ти е ясна тая пущина наречена футбол ! Ай със здраве <{POST_SNAPBACK}> БТВ незнам защо си писал главно Т, в случая най-великия е допълнение, така че следва да е с кратък член. А колкото до по-важното - няма да го крия, фен съм много повече на Милан, но от Англия симпатизирам на Ливърпул. А между другото гледа ли мача с Порто, където Ливърпул само убиваха играта? Почти нищо интересно не правеха и там заслужено паднаха с 1:0(можеше и с повече с оглед на 2-те греди първото полувреме). Абе тая печка е голмайстор на световното за юноши преди известно време и го викат във Френския под 21 освен това специалистите го обявяват за бъдеща голяма звезда. Млад е трай, да трупа опит, да задобрява има време. А за останалите-ми не играха чак толкова време ще видим поне след 1-2 месеца. <{POST_SNAPBACK}> Да трупа опит .. абе тоя човек два мача подред ме убеждава, че понятието "водене на топка" му е чуждо. За 2 мача, в които, вярно че влезе като резерва, не видях нито едно добро негово разиграване. @двамата - не се заяждам с нито единия, искрено се надявам още следващия мач да ме опровергаят Ливърпул, просто изразявам мнение и наблюдение от днешния мач и мача с Порто, които гледах. Приятен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Club captain Patrick Vieira has ended the speculation surrounding his future by deciding to stay at Arsenal Football Club. Eto tova e dobra novina!!! Kamyk mi padna ot syrceto! Sega otboryt 6te e po-spluten ot vsqkoga! I 6te ma4kaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 БТВ незнам защо си писал главно Т, в случая най-великия е допълнение, така че следва да е с кратък член.А колкото до по-важното - няма да го крия, фен съм много повече на Милан, но от Англия симпатизирам на Ливърпул. А между другото гледа ли мача с Порто, където Ливърпул само убиваха играта? Почти нищо интересно не правеха и там заслужено паднаха с 1:0(можеше и с повече с оглед на 2-те греди първото полувреме). Да трупа опит .. абе тоя човек два мача подред ме убеждава, че понятието "водене на топка" му е чуждо. За 2 мача, в които, вярно че влезе като резерва, не видях нито едно добро негово разиграване. @двамата - не се заяждам с нито единия, искрено се надявам още следващия мач да ме опровергаят Ливърпул, просто изразявам мнение и наблюдение от днешния мач и мача с Порто, които гледах. Приятен ден <{POST_SNAPBACK}> Виж ся...смятам да си пиша както си искам а относно играта им в мача с Порто закво си правиш такива заключения...това все пак е само една контрола !!!Мисля че ще се представят доста по-добре(а дано ) от миналия сезон....тогава ще ги обсъдим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Everton-Arsenal 1 - 4 Mnogo sym dovolen ot Arsenal. Pritesnqvah se, 4e pokrai sluhovete za napuskane na Vieira i Ljungberg otboryt 6te e razkoncentriran. Bil sym v golqma gre6ka. Arsenal si igraha tqhnata igra i Everton s ni6to ne mojaha da im popre4at. Vse pak gola na Carsley be6e krasiv. Sega da vidim konkurenciqta kak 6te se spravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 skiite sq kak chelsea shte sipne na man u Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Ами много ясно, че ще сипе виж Манчестър с какъв състав са и да ти кажа доста прелично седят на терена за тоя куц състав който имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Аз лично съм доволен от Манчестър Юнайтед. Много куц състав и прилична игра. Челси честно казано ме разочароваха малко със защитната си игра и то точно срещу подобен състав на Юнайтед... Все пак те взеха очаквана победа и един вид няма какво да ги съдим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Mnogo postna produkcia........Arsenal smazaha Everton s 4 krasivi gola, hus i krasota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Everton-Arsenal 1 - 4 Mnogo sym dovolen ot Arsenal. Pritesnqvah se, 4e pokrai sluhovete za napuskane na Vieira i Ljungberg otboryt 6te e razkoncentriran. Bil sym v golqma gre6ka. Arsenal si igraha tqhnata igra i Everton s ni6to ne mojaha da im popre4at. Vse pak gola na Carsley be6e krasiv. Sega da vidim konkurenciqta kak 6te se spravi. <{POST_SNAPBACK}> Да добавя от мен си, че освен всичко Арсенал започна без Кембъл, Виера и Пирес, който са сред най-добрите играчи на осторова(ако не и в света) на свойте позиций. Да ви питам нещо как ще коментирате представянето на ВВТ аз лично май предпочитам лиценза да беше останал в Д+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 хаха тъпите ман утд. се прецакаха хахахаа супер яко ма и челси не ме кафят но все пак АРСЕНАЛ ШАМПИОН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.