Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

Kakvoto i da se kaje za arsenal ne moje da se otre4e 4e v momenta igraqt nai dobriq i krasiv footbol kakto v angliq taka i v evropa.te sa efektiven otbor koito ve4e se e srabotil otli4no i li4no az otrpavqm predoprejdenie kam drugite otbori da vnimavat s na6ite mom4etata za6toto the GUNNERS NE PRO6TAVAT

FC ARSENAL RULEZ

Хаххахаххах..хихихии.. :lol: :lol: :lol: от де го измисли тва уе

za arsenal ne moje da se otre4e 4e v momenta igraqt nai dobriq i krasiv footbol kakto v angliq taka i v evropa
:woot :woot :woot

В Англия може но в европа в никъв случай!!

Иначе по темата съм фен на Ливъпул! :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

az ne sam prevarjanik na angliiskiq futbol,az sam ot REAL MADRID,no vse pak iskam da izkaja mnenie po varposa. Sadeiki posledniq sezon na ostrova nai-dobriqt otbor be Arsenal i mislq 4e i v nastoq6tiq tova 6te bade nai-dobriq otbor na ostrova. Taka 4e ot angliisikte otbori tvardo sam za arsenal

Много не харесвам Английския фътбол според мен КАЛЧОТО рулз. Еи Vaseo още се чудя как не си се намесил в спора. FORZA MILAN

Oпределено ти си в грешка.Лациои Челси са най-добрите.

4elsi sa nai dobrite ,no na selo s tezi pari deto gi praskat za selekciq 6te vidim kakvo 6te napravqt tazi godina,no iskam da kaja 4e s nesraboten otbor trofei ne se pe4elqt :rolleyes:

taka 4e ima istina edna i arsenal se kazva tq :love

Махленска работа! На какво я обърнахте темата? Вярно, и аз нямам търпение да почне първенството и Arsenal да маже наред, ама то вашето на нищо не прилича. Успокойте се малко, моля ви!

Да бе яйде стига вече караници кой отбор е по-добър. Ясно е че и да има обективно мнение което ме съмнява то то не ме ебе ни то мен нито вас. Никой няма да си смени любимия отбор за това. Никого няма да убедите плюс това като напишете с големи букви че вашия отбор е най-велик. Всеки да си гледа своето и да коментираме малко по-културно реални неща. В тоя дух някой да знае кога аджеба ще подкарат отново www.bgfans.com и кой ще предава тази година английското. Знам че BBT са купили някакъв пакет но той е с един мач на седмица доколкото знам. Diema засега нищо не са направили и почват да ме притесняват...

Да бе яйде стига вече караници кой отбор е по-добър. Ясно е че и да има обективно мнение което ме съмнява то то не ме ебе ни то мен нито вас. Никой няма да си смени любимия отбор за това. Никого няма да убедите плюс това като напишете с големи букви че вашия отбор е най-велик. Всеки да си гледа своето и да коментираме малко по-културно реални неща. В тоя дух някой да знае кога аджеба ще подкарат отново www.bgfans.com и кой ще предава тази година английското. Знам че BBT са купили някакъв пакет но той е с един мач на седмица доколкото знам. Diema  засега нищо не са направили и почват да ме притесняват...

tva e dosta ubezpokoqva6to za diema dano vsi4ko da e nared i pak da vzemat pravata za predavane na ma4ovete ot ligata

Само дето Manchester имат 8 титли за последните 12 год. За тва че другото без коментар. А по статистика най доприя Европейски отбор е Real Madrid колкото и да не ми се иска да го призная.

• 3 weeks later...
София.  Срещите от Висшата лига на Англия ще бъдат излъчвани само по ВВТ, заяви на пресконференция в Пресклуб “България” Радослав Янкулов. Всяка седмица ще бъдат излъчвани по 5 мача, допълнени с актуални новини и атрактивни студия. Г-н Янкулов подчерта, че основната задача в момента пред спортната редакция на телевизията е сформирането на подготвен екип, който да се справи с трудната задача не само да има добри коментари по време на директните предавания, но и да се намират подходящи събеседници, които да анализират играта и процесите в английското първенство. Договорът на ВВТ за излъчване на срещите от Висшата лига е за 1 + 2 години, като цената е подобна на исканата сума от БФС за излъчване на срещите от българския шампионат.

Програмата за І кръг от първенството е следната:

14 август – събота

14. 45 ч. – Тотнъм – Ливърпул

17. 00 ч. – Манчестър С – Фулъм

19. 15 ч – Мидълсбло – Нюкасъл

15 август – неделя

16. 00 ч – Евертън – Арсенал

18. 05 ч. – Челси – Манчестър Юн

Източник - Агенция Фокус

Мисля че се разбрахме за "смислените" reply-и от сорта на "отбор Х е върха"... Дано ВВТ да успеят бързо да влезнат в такт. Сега гледам някакво предаване за първия кръг...звучи нормално.

Дано наистена да е нормално :) Иначе, тая година поне в началото Манчестър няма да са много добре. Много проблеми със състава :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...