Jump to content
BulForum.com

Английски футбол

Rexus

Recommended Posts

eee ,ti puk i ti ,tvurde lesno se otkazvash ot spora .Nqma po-xybavo neshto ot spora ,pa bil toi i bezmislen :woot . Ok ,4estita kupa :) sus zdrave da si q nosite .. do dogodina :P

Rexus ,sorry za Wolves ama mai nqma se spasite ... :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Be neshto ne mi se kara naposledak. Predi si umirah za sporche neshto taka razgovor da ima. Sega sam stanal mnogo miloviden. Neshto sam zapredpochital dobrite obnoski... Wolves umriaha to se vidia. Da vidim dali shte mogat da se varnat posle shtoto to goliama klizma beshe za taia godina i za kvo... Drugite dva novaka ako gi posledvat shte e basi maitapa. Tva otdavna mai ne e stavalo novacite da minat samo za 1god. Btw znaete li koi se boriat za vlizane shtoto az otdavna veche ne sledia dolnite divizii?

Az sam dovolen. Ne za drugo a shtoto Ranieri im go nachuka. Ujasno trudno e da rabotish pod takova naprejenie no toi izdarja. Macha ne beshe nishto inache. Vchera gledah Leeds United - Leicester City. Ei takav mach ne biah gledal ot niakolko godini. Parvia i vtoria prosto ne mojeha da se ravniavat na 18tia i 19tia. Krasotata vav football-a vse pak se pazi koeto me radva.

Moje i da e malko offtopic ama kvo mislite za Arsenal-Chelsea?Mnoo qk ma4 be6e taq ve4er i mnoo se izkefih kat chelsea vkaraha nakraq gola... :D Manchester biha arsenal za FA Cup, Chelsea zza Champion league...Malko im ostana...Taka e kato se stremaq kam vsi4ko taka stava-prosto nemogat...ne sa takav otbor(spomnete si 99...)

Sorry ako izleze mnoo offtopic ama nali vse pak sa dva ot nai-golemite angliiski otbora...

Moje i da e malko offtopic ama kvo mislite za Arsenal-Chelsea

zashto da e offtopic, bash na miasto si e

e tova deto az shte go kaja e dosta offtopic, ama ne moga da se sdurja

prosto mnogo se kefia 4e Real otpadnaha, tova e nai-hubavoto neshto koeto mojeshe da se slu4i v shampionskata liga

A za tozi ma4 mejdu chelsea i arsenal ot vtoroto poluvreme (samo nego gledah) siakash chelsea pove4e zaslujavaha da biat

ujas .Idioti ,prostaci .. glupaci .. tupi gadni maloumni ...... Marsianci ,koito otkradnaxa shampionskia duh na otbora :P

maitapa nastrana , Arsenal nezaslujavat i PL sled neska ,ma dano si q vzemat ,4e ina4e shte umra.Ar ,az otivam da si pla4a .. :(

Ti pak nedei chak taka. Pravite strahoten sezon. Verno che taia sedmica beshe mnogo ujasna za Arsenal ama...vreme e. Ne moje cial sezon da ne se gubi. Makar che po-dobre da biahte gubili shampionata a ne v turnirite ama... Da vidim dali tova shte dovede do goliam spad v igrata i shte zavarje shampionata. Monaco shapmion!!!

emi joro taka e we batka .. xybav sezon ,xybav sezon ,ama zagubixme dva ot nai-vajnite ma4a za sezona i to ne ot koi da e ,a ot nai-golemite ni supernici.Ve4e nikoi nqma da pomni xubavite momenti ot sezona ,a vsi4ki shte kritikuvat ... i s pravo. to pone da igraexa ,da ne me e qd,ama nie 2 ma4a ve4e se razxojdame ,na4elo s Henry ..

ARSENAL - THE ONLY TRUTH FOR US !

Arsenal naistina pokazaha klasa v ma4a sre6tu Liverpool! Mnogo sym dovolna ot rezultata. Pri gola na Owen malko mi prizlq, no sled kato za 2 minuti im nabutahme dva gola se izkefih na max!!!

Qd me e, 4e Arsenal otpadnaha ot CL, no kakvo da se pravi, ne moje vinagi da stava taka, kakto iska6. No za smetka na tova sym uverena, 4e 6te spe4elqt Premiership!

Pozdravi za vsi4ki fenove na Arsenal!!!

Днес Челси направиха Х така че Арсенал ако утре не загубят мача си с Нюкасъл са вече шампиони! Просто вече нямат трудни мачове. Дано да не загубят до края на сезона. Арсен Венгер се беше заканил миналия сезон да не направи загуба ама май ще е тоя :)

Днес Челси направиха Х така че  Арсенал ако утре не загубят мача си с Нюкасъл са вече шампиони!

Spored men sled razvoq v CL Chelsi nqma da si davat zor za Premiership (to i bez tfa 6ansovete ne sa golemi) i 6te se hvarlqt na max v CL ;)

Eto obeshtania komentar na ma4a. Iznerveno purvo poluvreme ,ne igraxme mnogo zle ,no napravixme 3 greshki v zashtita ot koito Pool vkaraxa dve.Are pri purviq gol greshkata beshe kolektivna ,kakto na vratarq ,taka i na cqlata zashtita,no gola na Owen ,pri nego vinata si e izcqlo na centralnite zashtitnici ,pasut na Gerrard si beshe klasa ,ama nemoje burz napadatel kato Owen da bude ostaven taka sam .. xm. Henry imashe edno ot onezi ne osobeno efektivni purvi poluvremena ,makar 4e vkara gol. bix my dal ocenka 6/10 za nego.Oba4e sled po4ivkata si beshe na nivo 4oveka,na normalnoto ,nenormalno visoko nivo :P . Nemoga da razbera samo kak s/y Pool izglejdaxme tolkova sveji ,a s/y ChJ|$ki bqxme tolkova izmoreni ,no kakto i da e.Za otpadaneto ot CL ,4e me e qd ,qd me e.. osobeno sled kato osnovnite favoriti otpadnaxme i ako bqxme bili ChJ|$ki ,nie shtqxme da sme favoriti ama tva e jivota.Oba4e me e qd mn za FA. Tazi kupa si beshe zaplanuvana kakto i Premiership i nebivashe da se jertva v imeto na CL ama ... :( ArSeNaL ChAmPiOn !

@Stenli ,dori i da padnem ot Newcastle ,ChJ|$ki pak trudno shte dogonqt 6 to4ki prednina .. vuprosa e da ne padnem zaradi rekordite .. Shte bude FREAKING COOL ako zavurshim sezona bez zaguba ;)

За мое съжаление наистена Арсенал заслужават титлата най-много:) Според мене интригата е кой ще е четвъртия отбор за шампионската лига. Въпреки, че има много мачове още.

Гледайте ся майтап как Астън Вила ще изпревари и Ливърпул и Нюкасъл за 4-то място.Фен съм на Ливърпул ма с тоя треньор и тия играчи даже и за шампионска лига не сме!Пък и Нюкасъл навън е трагичен... последните 11 мача - 3 загуби и 8 равни.

Man United - LiverpoolFC 0:1

We hate Nottingham Forest

We hate Everton too

We hate Man United

But ....

Liverpool we love you.

..... колкото до играта, ще кажа само едно -> ЗАСТРЕЛЯЙТЕ УЛИЕ!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...