Jump to content
BulForum.com

Честит първи сняг! /зима 2007/

Dreamer

Recommended Posts

"Дебелината на снежната покривка в равнинните части е 25–35 см в Северна България и 20-40 см в Южна България."

До сутринта не ми се мисли какво ще е положението :blink: както го дават да вали цяла нощ и утре цял ден обилен снеговалеж :wacko:

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Както винаги снега ни изненада ,сигурно ще ни изненадва още 10-20г

Сутринта в центъра 4 часа нямаше ток ,но пък имаше нет ;)

Иначе на главната днес чистиха 2 трактора

img0751dz3.th.jpg

img0761lp5.th.jpg

подлеза на тунела към 15 часа

мангалите от Чистота още не бяха разчистили стълбите :wacko:

img0763eg7.th.jpg

къде са тия главни булеварди ? къде е тая сол? къде са тия снегорини , обиколях града повече от 3 часа и не видях нито 1 снегорин и нито 1 опесъчен булевард а минах през едни от най-големите работи се к..а ми...... ебахти смотаняците.......вече почти навсякъде е замръзнало ако и тая нощ вали както вали в момента мамата ни е ебана...... :angry1 :angry1 :angry1

е ти пък...мини на колелото на гарата,там са снегорините....5 броя седят на спирката а шофьорите са бог знае къде.... :angry1

бе че сме смотана държава, такава сме. ма не мога да разбера за кво намесихте политиците (за неразбралите). или цялата работа е че требе има виновен и тва не требе си ТИ ... ебати социалистичското мислене

ся се прибирам и определено са опесъчили и поизринали трупащия се сняг от цар борис, гладстон и 6-ти септември.

!!! в тунелите нема ток !!!

По "Руски" карах с 25. Пред мен 2ма оптимисти караха с 30! Правеха СИНУСОИДА! Ту на ляво, ту на дясно. Намалиха.

По пътя имаше, я закъсало такси, я Х5 в стълбче, я голфче, което се опитва да тръгне на сфетофара с газ... Ииии така. Весело е. :) По "България", "Дунав", "Победа", "Руски" е минало всичко друго, но не и снегорин и има всичко друго, но не и сол или/и пясък!

Пичове, вие се движите.Тук хората са на вериги!Още от сутринта.За снегорини...Ми има, ама тууук-там...

бе че сме смотана държава, такава сме. ма не мога да разбера за кво намесихте политиците. или цялата работа е че требе има виновен и тва не требе си ТИ ... ебати социалистичското мислене

ся се прибирам и определено са опесъчили и поизринали трупащия се сняг от цар борис, гладстон и 6-ти септември.

!!! в тунелите нема ток !!!

не бе не трябва да има виновен , всъщност аз съм виновен ей сега ще пратя моите лични снегорини :angry1

Добре , че не сте видели в 7 сутринта какво беше . Нека ви кажа всеки който беше с кола беше снегорин и проправяше път . Как може от метро към митницата ни снегорин , ни сол . ни пясък . А колко весело беше на светофара на ВСИ по скоро до Макдоналдс след като нямало ток и не работеше приказка за добро утро :)

Днес минавам - големи 8 етажни блокове по няколко входа - снега не е почистен а отъпкан, минавам покрай магазини, заведения - една козе пътека от вратата на метър пред нея. Няма домоуправители, няма управители на заведения ресторанти магазини всеки минава псува и продължава.

Не били изчистени улиците - ми как да са изчистени като не е спряло да вали, днес ( а и не само ) 10 коли всяка с по един човек вътре - нито една с вериги а определено има нужда от такива. На моята улица снегорин и да иска не може да влезне заради паркирани коли.

Колкото до мангалите от чистота - не им ли виси някой на главата - подпират греблата. При предишния снеговалеж - снегорините вървят с вдигнати гребла.

/offtopic

Абе вие на това сняг ли му викате? Ето какво представляват улиците на Монреал през зимата:

:D

/offtopic

там е ужас -15 -20 градуса цяла зима :lol:

Бе че доста време от деня беше неразчистен снега и стояха преспите е така обаче пък не може да се отрече че и снега не спря да вали цял ден което усложнява работата пък и вече от обяд на татъка почти сички нбулеварди бяха реазчистени и не може да се каже че не е имало снегорини щот лично видях как по 6-ти септември в рамиките на 1 мин. минаха в едната посока 2 снегорина които си вършеха работат и от другата страна ги пресрешна още един около центара горе долу всичко беше оправено и на мн места се забелязваше нахвърления пясък така че нещата не са били чак толкова трагични.

П.П. По повод опасенията на много хора че и тая нощ ще продължи да вали мога да кажа че снегът вече е спрял и нещата са се поуспокоили

П.П. По повод опасенията на много хора че и тая нощ ще продължи да вали мога да кажа че снегът вече е спрял и нещата са се поуспокоили

Нищо чудно да почне отново, все пак го даваха, че и утре са възможни валежи :bgrin:

къде са тия главни булеварди ? къде е тая сол? къде са тия снегорини , обиколях града повече от 3 часа и не видях нито 1 снегорин и нито 1 опесъчен булевард а минах през едни от най-големите работи се к..а ми...... ебахти смотаняците.......вече почти навсякъде е замръзнало ако и тая нощ вали както вали в момента мамата ни е ебана...... :angry1 :angry1 :angry1

Това за солта беше по думите на колеги. Иначе за снегорините, сутринта в 7:20 докато отивах на работа и видях по Лев Толстой един снегорин. Следващия, който видях беше в 17:30 часа вечерта на бул. Източен.

снегорини имаше,мога да потвърдя.

в 5 сутринта вчера беснеех по улиците и се засякох с бая снегорини и бяха почистили всички главни булеварди.

просто снежеца си беше в повечко наистина.

в 7 паркирах колата пред нас,в 9 пак беше с две педи сняг покрита

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...