Jump to content
BulForum.com

Честит първи сняг! /зима 2007/

Dreamer

Recommended Posts

Дам ми те си го даваха да вали и заваля (да не повярваш). Ама даваха, че щяло да е -15c което не ме радва особенно... тъпа зима да идва лятото горещо много е добре скара, бира, плаж море :D

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Баахти за една нощ е натрупало супер много се едно е валяло 3 дена без да спира има сняг до над глезена :O

Пичове,не искам да ставам защитник на СЛавчо,но такъв сняг наистина не се помни в Пловдив от бая време...по неговите думи от снощи работели всички машини(над 100),но както Ванката каза,снегът е толкова обилен,че изчистеното бързо бива затрупано отново...

Много кофти обстановка наистина-и за пешеходци,и за шофьори :(

Преди 1 час изчистих колата. Сега слизам и какво да видя? О! Натрупало е пак! :(

И аз мисля след малко да слизам да изчистя моята количка, но ти нещо ме разубеди :lol: :lol:

Пичове,не искам да ставам защитник на СЛавчо,но такъв сняг наистина не се помни в Пловдив от бая време...по неговите думи от снощи работели всички машини(над 100),но както Ванката каза,снегът е толкова обилен,че изчистеното бързо бива затрупано отново...

да бе сигурно , затова предният път като заваля машините бяха по улиците и чистеха чак след като колите бяха разтопили всичкият снях и греблата им просто стържеха по земята да се вижда че "работят"

иначе по темата ДА ЕБА И ТЪПИЯ СНЯГ гаража ми е затрупан а след малко трябва да пътувам до крумово....... :angry1

бе къде ги виде тия 100 машини като в 10 часа основни булеварди като цар борис, 6-ти септември, мария луиза и гладстон не бяха осолени нито разчистени (ся погледнах през джама - гладстон още не е барнат)

не знам за вас, но мен ми направиха впечатление неизчистените улици. славчо почва доста зле според мен :angry:

И на мен ми направи това впечатление. Разбих каручката по тея неравни улици. Немога да разбера град като Пловдив един по сериозен сняг и всичко отива в дивия с трафика и вопще. Не го знам тоя Славчо как я мисли тая работа ама тея улици тряааше да се почистят още през ноща докато вали и да продължава през целия ден щото все още вали бая сериозно.

е до сега съм ринал сняг като магаре!колата не можах да е изкарам!НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН ДА СИ РИНЕТЕ СНЕГА В 2 СЛЕДОБЕД!СИЧКО Е ЛЕД И НЯМА ФАЙДА НИКВА! :) и таксита няма да му #$@#$ маиката!

Аз смятам, че Славчо си върши работата !! Щом София немогат да изчистят, че е столица какво остава за Пловдив ??? :angry: Немога да разбера защо всички налитате на Славчо, да не би Чомаков да беше по-добър ?? :huh:

Виж сега приятел, аз съм избрал Славчо, за да НЕ ми е като при Чомаков, това е целта на изборите и теоретичната постановка на прогреса. Не се мисли колко сняг е паднал, а как да изчистим снега, колкото и да падне.

Аз пък имам добри впечатления от днес... В 7 сутринта имаше снегорини въпреки, че валежите не бяха спрели. Това не се е случвало от времето преди Гърневски.

В момента всичко е опесъчено и сол е нахвърляна по главните булеварди (по думите на колеги де...). Все пак при този валеж не може да се очаква кой-знае-какво. Важното в случая е да се работи и да се вижда.

бе къде ги виде тия 100 машини като в 10 часа основни булеварди като цар борис, 6-ти септември, мария луиза и гладстон не бяха осолени нито разчистени (ся погледнах през джама - гладстон още не е барнат)

Е как къде виде - казано е - "по неговите (на кмета) думи"... По неговите думи що да не е имало и 250 машини по улиците... Не гледаш както трябва. Джама ти е замъглен и не виждаш добре.

ами към 10:30 излезнахме и се прибрахме към 2 и от цялото обикаляне видях 2 мижави снегорина, които не правеха нещо кой знае какво. почти 100% съм сигурен, че не е имало преди това, защото от страни на пътя се образуват купчинки, когато минават. на предния снеговалеж беше същото, пак към 10 и нещо ми се наложи да излезна, като си взех такси и бакшиша каза, че от 6 часа обикаля и не е видял един снегорин. айде криво да стоим право да си говорим, славчо се издъни за 2-ри път все едно сега разбира, че зимата вали сняг :angry1

Проблема не е нито у Славчо,нито в обилния сняг...проблема е в мудната ни община,която чрез действия или бездействие,така или иначе нищо не прави!Не съм сляп,видях!

Как за толкова години фирмата/фирмите,която стопанисва пътната ни мрежа не създаде един план за действие точно при такива ситуации?!? Та такова нещо се случва пет пъти в годината и общината или който там е отговорен отново не са подготвени...

Най-вероятно Славчо изобщо не е човека, който пуска снегорини някакви по улици някакви... За тая работа общината си има сигурно договор с частни фирми. Едва ли той ги е сключвал. Най-веротяно е имало конкурс. Въпроса е - какво ще направи сега той, за да им покаже, че трябва са си спазват задълженията по договорите. Как ще ги накара да изкарат тия над 100 машини от гаражите по улиците. Сигурно в тия договори има заложени начини... Та вместо да разправя на хората вицове, че имало сто машини, а такъв сняг до сега не бил валял (не бил валял чушки и домати - валял е и то сокоро - в рамките на последните 5 години) - да вземе да нарита малко задници. Има юристи общината - да ги натиска там, да плащат. Иначе намирисва работата - ако се опитва да замита и да замазва положението, питам се каква му е далаверата да се прави на луд, че тия фирми чистят, когато не чистят.

днес имах планове да върша това и онова, но като видях всичко бяло и размислих. Никой нищо няма да направи бъдете сигурни. Още изтрезняват...всяка година се върти един и същ филм.

Аз смятам, че Славчо си върши работата !! Щом София немогат да изчистят, че е столица какво остава за Пловдив ??? :angry: Немога да разбера защо всички налитате на Славчо, да не би Чомаков да беше по-добър ?? :huh:

да сигурно аз съм виновен .....

Аз пък имам добри впечатления от днес... В 7 сутринта имаше снегорини въпреки, че валежите не бяха спрели. Това не се е случвало от времето преди Гърневски.

В момента всичко е опесъчено и сол е нахвърляна по главните булеварди (по думите на колеги де...). Все пак при този валеж не може да се очаква кой-знае-какво. Важното в случая е да се работи и да се вижда.

къде са тия главни булеварди ? къде е тая сол? къде са тия снегорини , обиколях града повече от 3 часа и не видях нито 1 снегорин и нито 1 опесъчен булевард а минах през едни от най-големите работи се к..а ми...... ебахти смотаняците.......вече почти навсякъде е замръзнало ако и тая нощ вали както вали в момента мамата ни е ебана...... :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...