Jump to content
BulForum.com

Честит първи сняг! /зима 2007/

Dreamer

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Хахи, чак сега забелязвам че е сняг, през прозореца си е чист дъжд :D

Не е много радостно, човек да не може да излезе :( , освен ако не е спешно.

Аз спешна работа нямам :D

аа, Честит първи сняг и от мен!

Честито начало на проблемите за всички шофьори, честити големи сметки, честит празен център, честити огромни задръствания, честито начало на големи сметки...

Не си правете греши изводи, Обичам снега... Просто не идва в правилното време..

Не си само ти - и аз сняг не съм видял, може да е било нещо моментно.

Честит да е на всички. Дано тази година падне малко сняг, че вече забравихме как изглежда...

Къде го видяхте този сняг бе?? Ама щом Дриймър казва...може да му се вярва. :D

Прехвръкваше между дъждовните капки :) Ама като го издадох във форума и реши да се скрие някъде :) Може да насочи усилията си към София хихи

добре предавам се , сега ставам , докато спах имаше някво трополене, но прозореца ми е замъглен и нищо не се вижда , май ще опитам през терасата :lol:

Честит да е на всички , и честит имен ден на всички с името Снежи във Форума , да са ни живи и здрави !!!

Айде , честит първи сняг и от мен ;)

Честит, обожавам снега ^^.

Дано тая година има повече сняг от миналата, че забравих как изглежда а пък мн ме радва.

Сняг, УжасТ. :crazy: И баш пък сега ли, когато ми наближава изпита за кормуването? Къде пък се взе толкоз рано тая година? Сега ще ни се върне тъпкано за сметка на предишната.

От утре искам ясно небе и положителни температури! Поне за още няколко дена. Някакви идеи? :rolleyes:

Сняг, УжасТ. :crazy: И баш пък сега ли, когато ми наближава изпита за кормуването? Къде пък се взе толкоз рано тая година? Сега ще ни се върне тъпкано за сметка на предишната.

От утре искам ясно небе и положителни температури! Поне за още няколко дена. Някакви идеи? :rolleyes:

http://weather.yahoo.com/forecast/BUXX0004_c.html

Тук проверявам времето. Чак вторник би трябвало да се пооправи. :ph34r:

Айде честито ни и от мен :)

То в Пловдив не се усети снегът, но да знаете нагоре по планината за какво става въпрос....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...