Grosmaster Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Обявата е реална, имам едно дворно място което искам да го направя с павета. Интересуват ме от тези където са по павираните улици, защото плочки и от бетонните павета знам от къде да си купя. Нека ако някой знае да пише тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 <offtopic> за купуване не знам ама ако тръгнеш от разкопаните улици да събираш от паветата които вече са ги извадили и ако не ти е много голям двора като нищо ще успееш да събереш достатъчно между другото защо точно павета а не някакви хубави плочки? идея - може да се обърнеш към общината или фирмата която отговаря за поддръжката на пътищата в града като почнат да асфалтират някъде паветата все нещо ги правят - евентуално да си ги купиш от тях </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Кариери АД имаха. Преди време сме купували от тях. Доста скъпо обаче ще ти легне гранита е скъп материал. Плочките ще са много по евтини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Върти ми се в главата че наскоро чух по телевизията че ги продавали на шведите май по 1лв парчето... може и да се бъркам но чух нещо по въпроса при това наскоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 ориентираи колко квадратни метра ти трябват. и какви пари даваш/или си готов да дадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Скоро четох, че не знам си кой изнасял от България павета за Европа, където ги търсели за разни паркове градини и т.н., споменатата цена беше 1евро, но тук може и по-евтино да се намерят, че иначе става прилично скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Имам личен приятел, който има фирма за щампован бетон. Това в последно време е най-модерното в тая среда. Работи много качествено, настилките, които ги гледаш пред почти всеки център (магазин), вили на богати хора и т.н. са негова работа. Доста е търсен, работи качествено. Ако искаш, мога да ти дам демо-диск и да разгледаш работата му и за какво по-точно става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Oколо левче парчето са в Топливо. На един познат майка му работи там. Ако не можеш да им намериш телефон, пиши да искам някав служебен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanty Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 paveta - pi4a e seriozen Kiro 0899126304 ima na koli4estvo ogovorete se mersi cyaaa deal ~ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.