Jump to content
BulForum.com

Кога ще се оправи България ?

ack

Кога ще се оправи България ?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

sMARTBomber,
ti kakvo pravi6 za opravqneto na bg

Добре че не писа нов пист за всяка нова дума а ги събра само в два. :)

Ами как да ти кажа в момента пиша проектозакон за преразпределяна на депутатските заплати и уравняването им с пенсиите на учителите. Но трябва да мине на второ четене и за сега нищо не обещавам. B)

А btw по-горе съм казал че дори и това да си почтен гражданин е достатъчно. Може би не толкова за просперитета на една държава, но поне за да спре потъването...

Не мисля че ако всеки посади по едно дръвче, полива го всеки ден и след 10-15 години го отсече, направи на дъски, продаде ги и парите дари във фонд 'Спасете България' ще постигнем някакъв напредък.

Не е целта да се питаме 'Ти какво направи за оправянето на България?' идеята е да не си превъртаме водо и електромерите, да не ходим да крадем крушки от съседните входове и да сменяме нашите изгорели такива, да не си завиваме топломерите с мокри кърпи за да отчитат по-малко, да не слагаме 'помпи' на такситата си, да не си гасим фасовете на предната седалка в киносалона. Изобщо - да не правим всички онези неща които ни връщат толкова назад в развитието, но ние не го осъзнаваме.

Но... това някъде към 2015-та, аз така гласувах. thumbsupup.gif

2ta posta ne sam naro4no gi pusnal,vij infoto mi,postvam ot 4januari,stavat ponqkoga gre6ki,ili sMARTBomber ti si perfekten?!

za da se opravi bg,naistina ne trqbva vinagi da obvinqvame nqkoi drug,to ne sa rusnaci,amerikanci,politici,mafioti...,trqbva da se zamislim nie kakvo pravim.zatova i ti go zadadoh vaprossa,no qvno i ti si na moeto mnenie B)

ave shte se opravim ne se priqtesnqvaite, sled 2010 kato namaleem na 2 miliona naselenie vseki shte ima po nqkolko imota, koito sa izostaveni ot bqgashti v chujbina bulgari :) nqma da ima bezrabotica shtoto shte ima poveche rabotni mesta otkolkoto hora i tova shte pokachi zaplatite :) estestveno vutreshnoto potreblenie shte namalee znachitelno i shte se orinetirame 90% ot proizvodstvoto da e iznos kum European Union, po golqmata chast ot starite komunisti shte izmrat, kakto i golqma chast ot segashnite pensioneri koito sa tvurdi komunisti :), a mafiotite shte se iztrepqt vzaimno :)) taka che ima svetlina v kraq na tunela hora |:)))))))))))))))))))))))))))

Koito sega si jivee dobre glada s optimizam.A ostanalite?Az 6te gledam da ida v 4ujbina za vas neznam...4akaite!

Don kakvo da ti kaja mnogo se lyjish. Az ne moga da se pohvala che jiveq dobre , ne jiveq dobre , ne jiveq i zle. Vsicho zavisi ot naglasata batko i ot tova kakvo iskash ot jivota.

Абе всеки трябва да гледа себе си и никой друг..

Точно защото всеки гледа какво прави другия и се бърка в неговите работи затова сме на тоя хал...

Всеки да прави това което смята за правилно..

Но не е правилно да смяташ че държавата ти е крива..

В крайна сметка живота си е такъв какъвто си го направи сам човек..

Тя, България сама няма как да се оправи. Пък и едва ли някой може да каже колко време ще сме construc.gif

Аман от прогнози и обещания!

Все пак се надявам на някакво раздвижване за добро поне към 2015г.

Ами то такава държава дефакто няма. Има само някакво еднолично ООД или нещо подобно, което изпълнява функциите на държава. Надеждата ми е само във вас младите да го премахнете това чудо и да направите държавата от нулата ако се налага. Е и ние батковците ще помагаме!

E triabva da otida na rabota v kanal 2001 vednaga usetih kakuv 6te e preobladava6tiq otogovor. Mi pi4ove BG niama da se opravi dokato nie ne si q opravim a takiva priznaci ne se nabliudavat. Be nie da ne sme nekvi putki 4e da 4akame niakoi da ni "opravi" :D :D . Kato tolerirame vsi4ko koeto ni drazni, nie vsu6tnost pre4im nai mnogo na sebe si. E 6te vi dam primer s "Putio Marinkin", 4e kvo mu cepite basmata na toia selianin (ni6to protiv tiah ;) ) ban dokato ne se nau4i da uvaja moderatorite a i vsi4ki useri.

Никога! Т'ва е истината, просто се замислете кога сме били наред - и най-важното: Защо :confused ?

Ами щото нрава на българина е такъв - да набутва другия и да гледа там дето не му е работата. А тва е генетика, тоест може да се оправи само с поколения ама за целта кръстоската трябва да е 'чиста'. Пък такъв матерял няма, както се каза: е пак такова животно нема! И в склада нема :D ! Така че споко... живейте с мисълта за бавна и гарантирана смърт а не за бърз и фантастичен напредък...

Правилно... Точно такива сме... заложено ни е в кръвта :woot

'Сички ако продължат да се държат така по между си и 300 години няма да ни стигнат...

Taka kato gledam poll-a i kato cheta mneniqta, stigam do izvoda, che ili bylgarina e zagubil nacqlo vqrata, ili che prosto nikoga nqma da se opravim.

P.S. Nadqvam da e pyrovoto, i da se opravim kolkoto se moje po skkoro.

P.S.S. Az sam optimist, nadqvam se i vie da stanete takiva :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...