Jump to content
BulForum.com

Norton Internet Security

JIS

Recommended Posts

абе я кажете мога ли (ще е хубаво и да кажете как)

да спра да се показва това съобщение :(

norton.JPG

много е гадно дори като цъкам ми прекъсва играта ... а като гледам филми вечер и напрао се олива ...

norton internet security e programa koqto e super v gyza.Na tvoe mqsto bih si go uninstall vednaga.Az predpoagam che si go kachil ot nqkoi disc kam nqkoi zakupen komponent..pri men beshe kam dynoto..i nemojeshe da se uninstall samo toi..varveshe v komplekt s antivirusnata programa.Ako dam uninstall mahashe mi i nativirusnata programa..mahni q sloji si norton 2003,pravi si update chestichko i zabravi za tazi tapa programa,koqto ne varshi nikakva polezna rabota osven da ti prechi na tvoqta da si q varshish :woot

матрикс, говориш неща, за които не си много сигурен. Програмата не само че не в гъза, ами от горе на това върши работата, за която е направена. Тва че има юзъри, които не знаят, къде и какво да барнат, не значи, че програма им е виновна. Програта ми я препоръча приятел, който хобито му е да хаква PC-та. Каза че върши работа, от горе на това идва с NA 2004 Pro, който според мен също си върши работата добре, нищо че взима малко повече ресурси от някои други такива. Аз до сега не съм усетил да се е лагнало PC-то от тази "ресурсо поглъщаща" програма.

абе няма смисъл да ми казвате ква е...

пробвал съм Zone, 8sings и кво ли още не дето не го и помня и от тва съм най-доволен :) само да можеше да не ме притеснява тва ...

иначе е мноо яко че може да видиш къде се намира тоя дето те закача :)

и забелязвам че има мнооого Еврокомци :( дето им щъкат вирусчета ...

ако почна да записвам IP-та може и да спася някой ама ...

Takaa,sega po poleka s tona pls,kogato nqkoi se opita da vi kaje neshto polezno nedeite taka da se zabite i da mi izlizate s "ti kato ne razbirash" :woot .Znachi vlizam da igraq v mreja i vashata "prekrasna" progra,zapochva da pishti "HIGH RISK" i izpisva IPtata na horata s koito pravq mrejata.Tragvam da igraq LANCRAFT v nai qkiq moment zabelejete "HIGH RISK".Da ne govorim za hilqdite mizerii koito mi pravi po vreme na prashtane i poluchavane na failove...znachi opredeleno razbira che nqkoi se konektva po nqkakav nachin s moito PC ama vaprosa e che ne moje da razlichava nivoto na opasnost.Pochti 99 % ot sluchaite kogato izpisva "MEDIUM RISK" e nqkakva smeshna izmislina prichina,a za LOW RISK" no comment :woot .@JIS izvinqvai ama vaprosa koito si ni zadal e tolkova tap che ne e istina.Dori taq programa da e prekrasna kak moje da si pomislish da psresh tezi saobsheniq kato tezi saobshteniq sa OSNOVNATA VAJNA funkciq na taq programa.I ako prochetete malko helpove nqmashe da ima 1000 nenujni postove tuk.Programata e napravena za hora koito imat vajna komersialna informacia na PCto i ne iskat da badat po nqkakav nachin vijdani ot drug...@runner ti sigurno si direktor v banka ili neshto takova kato gledam kak darjish na internet security mnogo seriozni danni pazish v kompa sigurno...a vaprosnite evrokomci edva li sa ostanali do tva da vidqt kakvo sadarja tvoq hard,nqkakav problem??!!Ako ima PM pls,che mnogo mi e keff da obsajdam s vas tochno taq programa.Shtoto e super tapa i sam i chel celiq help..principa i na zashtita SUXXX :woot

абе я кажете мога ли (ще е хубаво и да кажете как)

да спра да се показва това съобщение :(

norton.JPG

много е гадно дори като цъкам ми прекъсва играта ... а като гледам филми вечер и напрао се олива ...

I vse pak reshih da ti pomogna JIS.Nakraq za da ne me obvinqt v izlishni postove eto ti edin izcherpatelen otgovor.NE NE MOJE DA SPRESH TEZI SAOBSHTENIQ ne 100,a 200 %!Za tova e prednaznachena tazi progroma.Samo moje da dadesh da ne ti pokazva tova saobshtenie sledvashtiq pat zaradi sashtata prichina koqto e predizvikala poqvata mu...ama te 2837387 prichini i malko zor shte e dokato dadesh na vsichkite accpet li allow li beshe tam :)

Виж сега , това че не можело да се спре е пълна дивотия. само допреди 10 дена и аз бях с нея,и ми беше конфигурирана да не ми вади досадни съобщения... ама за съжаление я изтрих, защото наистина е много лакома за ресурси.... :angry: То като преброиш, от 34 процеса които нормално са ми стартирани нортъна антивирус мисля имаше 4, интернет секщюрити и тои май толкова и нортон систем туулс още 2...ебати и хиената нортонска......За лагване ми лагваше само на игри, като реши да си точи и той нещо от нета едновременно, ама като го махнах ми падна температурата с 1 градус при idle ( ако не е станало по судено в стаята де :) ) Иначе бях доста доволен от нея, ама към троянците е сравнително либерален :angry: наистина....Порови се из настроиките, гаранция че има рещение....

абе целта е да не ги показва :) ... то може да си записва някъде кой-какво ...

ама да не показва тоя досаден диалог :(

оff: баси един кълвач ми кацна на решетката на прозореца и почна да я кълве :lol: :D изперкаха и птиците ... щом по желязото червии търсят ...

ПС: и да не коментираме качеството на въпроса! :punk

EDIT:

айдеее чел си хелпа друг път...

norton.ok.JPG

мисля че си реших проблема :)

slain :) имаш key-gen-a ? нали ? :)

значи тряа да дедеш да се активира чрез телефон-а и да си генерираш едно кодче и сичко стаа :)

само предполагам проблема ти е как да му каваш да активира по телефон нали :)

ми изключи си за малко модем-а и ще ти се появи тази опция ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...