VooDooMaN Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Чудесна игра за опъване на нервите.ov3rm4n: то и с Paint става тая работа не е нужно да се поназнайва JScript. Но каква е идеята да се изфукаме ли. Аз направих 28 секунди и зарязах губивремето, че се изнервих . Nqkaf JScript. Тц. Не ползвам измисления JScript. Само чист JavaScript - който не знае разликата м/у двата да е жив и здрав. Да си кажа право не бях обърнал внимание, че великите Microsoft имат стандарт Jscript. Имах пред вид JavaScript . Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Biva e igricata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Малко JavaScript разцъквалки и от мен: http://opendoc.hit.bg/hit_the_dot.html - на тази тавана ми е 33 за момента... http://opendoc.hit.bg/lights_out.html - на тази не успях да направя нито едно ниво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 purvata - 41 . vtorata ,i az nikolko ,tq malko impossible mi se vjida ,dokarvam go do edno prazno kvadrat4e ama .. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 purvata - 41 . vtorata ,i az nikolko ,tq malko impossible mi se vjida ,dokarvam go do edno prazno kvadrat4e ama .. .. Бе да не съм объркал правилата на втората, а? И според мен няма как да стане. ОК - промяна в правилника - на 2 игра - изчистете всички маркирани квадратчета, за да спечелите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Първата изкарвам колкото ov3rm4n... Втората за нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 mi ov3rm4n ,to se v guz pak nqma kak da stane,nemislish li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Тц. Не мисля, а го правя - ... Тоест - не мисля, че е невъзможно, а иначе бая мислене пада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Напровив възможно е одеве го направих един път с много зор.... Около 10 мин на левел 1.... хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 На втората и хванах цаката. Идеята е, че правя прекалено много ходове. Не съм усетил всички правила, идеята е да се докара до празно в ъгъла и съседни празни по хоризонтала и вертикала или празно в средата на краищата с празни наоколо. Играта е супер идейна. За да се чатне по-добре смисъла да си наложите обратната цел - да стане напълно празно полето. Първата си е до щракане на мишка, направих 41 и мисля, че супер бързак може да направи максимално 55, ама и това число е доста невъзможно. Но самото условие на втората игричка не определя еднозначно дали всичко трябва да е пълно или празно. "ОТМаркирай" - това "маркирай" или обратното ще рече . Като погледнах title-то на сайта - lights out - ме навежда на мисълта, че всичко трябва да се опразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 emi VooDooMaN , purvo beshe Markirai ,ma sled tui reshixme ,4e e nevuzmojno i ov3rm4n go smeni na OTMarkirai .4eti po-gore i she vidish . Az oshte ne sum go probval btw dali stava ,makar 4e pak mi se struva impossible,ma vikat ,4e stavalo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 48 на първата. Втората е непосилна за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Napravih 27 maina.Kefa su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.