Jump to content
BulForum.com

Зарибена игричка ...

root666

Recommended Posts

Чудесна игра за опъване на нервите.

ov3rm4n: то и с Paint става тая работа не е нужно да се поназнайва JScript.

Но каква е идеята да се изфукаме ли.

Аз направих 28 секунди и зарязах губивремето, че се изнервих  :) .

Nqkaf JScript.

Тц. Не ползвам измисления JScript. Само чист JavaScript - който не знае разликата м/у двата да е жив и здрав.

Да си кажа право не бях обърнал внимание, че великите Microsoft имат стандарт Jscript. Имах пред вид JavaScript ;) .

purvata - 41 . vtorata ,i az nikolko ,tq malko impossible mi se vjida ,dokarvam go do edno prazno kvadrat4e ama .. .. :)

Бе да не съм объркал правилата на втората, а? И според мен няма как да стане.

ОК - промяна в правилника - на 2 игра - изчистете всички маркирани квадратчета, за да спечелите...

На втората и хванах цаката. Идеята е, че правя прекалено много ходове. Не съм усетил всички правила, идеята е да се докара до празно в ъгъла и съседни празни по хоризонтала и вертикала или празно в средата на краищата с празни наоколо. Играта е супер идейна. За да се чатне по-добре смисъла да си наложите обратната цел - да стане напълно празно полето.

Първата си е до щракане на мишка, направих 41 и мисля, че супер бързак може да направи максимално 55, ама и това число е доста невъзможно. Но самото условие на втората игричка не определя еднозначно дали всичко трябва да е пълно или празно. "ОТМаркирай" - това "маркирай" или обратното ще рече :confused .

Като погледнах title-то на сайта - lights out - ме навежда на мисълта, че всичко трябва да се опразни.

emi VooDooMaN , purvo beshe Markirai ,ma sled tui reshixme ,4e e nevuzmojno i ov3rm4n go smeni na OTMarkirai .4eti po-gore i she vidish . Az oshte ne sum go probval btw dali stava ,makar 4e pak mi se struva impossible,ma vikat ,4e stavalo .. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...