Jump to content
BulForum.com

wireless....рутър....?

Recommended Posts

Искам да си купя устройство с което да имам нет навсякъде у дома без да се спъвам в кабели стърчащи от лаптопа и за целта съм си харесала този рутър http://www.aicomputers.bg/?t=product/show&target=4697, Но имам следните притеснения : лаптопа ми е Toshiba Satelitte l20-181 и мисля , че няма wireless, по точно ако има не зная как да го включа освен ако wireless - а не се включва едва когато наоколо има рутър , понеже има символ за wireless , но там където трябва да се натисне за да се включи -нищо не се случва.Как да разбера има ли го или не? ако трябва да си купя и wirelessa той какво точно представлява като bluetooth- a ли се поставя или...? понеже гледах че има и някакви си карти.... ако не : аз сама ще успея ли....извинявам се за глупавите въпроси предварително , но просто нищо не ми е ясно както всъщност си пролича от изписаното до тук. Благодаря на всички предварително :cry

Мисля, че вече доста теми има тук и за рутери, и за мрежи, и за безжични такива... Защо просто не използваш търсачката на форума - ще откриеш, че на доста от въпросите ти вече е отговорено...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...