zinaida Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Искам да си купя устройство с което да имам нет навсякъде у дома без да се спъвам в кабели стърчащи от лаптопа и за целта съм си харесала този рутър http://www.aicomputers.bg/?t=product/show&target=4697, Но имам следните притеснения : лаптопа ми е Toshiba Satelitte l20-181 и мисля , че няма wireless, по точно ако има не зная как да го включа освен ако wireless - а не се включва едва когато наоколо има рутър , понеже има символ за wireless , но там където трябва да се натисне за да се включи -нищо не се случва.Как да разбера има ли го или не? ако трябва да си купя и wirelessa той какво точно представлява като bluetooth- a ли се поставя или...? понеже гледах че има и някакви си карти.... ако не : аз сама ще успея ли....извинявам се за глупавите въпроси предварително , но просто нищо не ми е ясно както всъщност си пролича от изписаното до тук. Благодаря на всички предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Мисля, че вече доста теми има тук и за рутери, и за мрежи, и за безжични такива... Защо просто не използваш търсачката на форума - ще откриеш, че на доста от въпросите ти вече е отговорено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.