cheese Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Колеги, имам проблем с гореспоменатото изделие. Значи - когато инсталирам драйвера, поддържащ дистанционното, ми изчезва звукът, и обратно. За съжаление, от тънкости в този вид техника не разбирам (дето се вика, за друго съм учил). Може ли някой сведущ да ми помогне в патилата ми??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Винаги съм препоръчвал програмката Fly2000TV вместо софтуера, с който се доставя тунера. Сега също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Харно, ама аз не разбирам никак от такива работи, и за това чинно си ползвам фабричния софтуер, че нали уж спецове са го правили, точно за тоя тунер и прочее. Тая програмка (Fly 2000) ми я бяха препоръчвали едно време, за един Chronos Vedeo Shuttle, ама нещо не можах да се оправя с нея, не помня точно защо. Ако си я дръпна, мога ли да разчитам на напътствия ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 ...Ако си я дръпна, мога ли да разчитам на напътствия ??? Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.