Jump to content
BulForum.com

търси се момче за обща работа в магазина

Recommended Posts

търси се момче за обща работа за през деня в магазин за хранителни стоки

момчето започва на 400+ лв. като ако се види че има желание за работа естественно и заплатата ще му бъде вдигната работата не е кой знае колко тежка

работното време е от 10 сутринта до 7 вечерта като работа има до 1-2 часа следобяд после просто трябва да седи и да гледа да не се краде от клиентите

телефон за справка на ПМ

или на място в магазина на ул.Младежка 26 до ресторант Екстаз

моля за сериозни хора понеже ми писна да търся през 2 седмици нов персонал защото не можели да стават рано в 10 :wacko:

• 1 month later...

пак се търси човек , моля нека пишат само хора които имат желание за работа писна ми да идват лайнари и на 2рата седмица да се отказват или пък да ми искат заеми щото еди кво си , нека не ми губят времето :angry1 :angry1

заплатата е 450лв , ако се види че има желание стига и над 500 ;)

неделя е почивният ден , днеска би трябвало да дойде едно момче за работата дано да не е като повечето които идват и на 3я ден напускат уж всички реват че нямало работа , нямало пари а никой не му се работи това не мога да го възприема :angry1

от 1 месец търсим продавачка за другия магазина в тракия и до сега са се обадили само 2 жени да попитат за парите , една дойде учи се половин ден на касовият апарат и се отказа , било и сложно а на касов апарат да се научиш да работиш отнема не повече от час-два :wacko:

паричките са добри, ама и работата си е доста - 216 часа ги смятам месечно. както и да е, ако тоя пич неще се откаже или не му хареса работата ме имай предвид.

• 5 weeks later...

имаме си за момента човек а и непълнолетни не ми трябват понеже няма как да ти се оправят документите да работиш легално и дойде и проверка кофти работа

• 2 weeks later...

Аз имам желание, имам и опит (Работил съм един месец в хранителен магазин) но ме спира училището. Тази година съм 12 клас, ако е възможно да съчетавам работата с училището ще е много добре!

Zlobe ako stane neshto prosto mi pishi na men .,...

che malko sym precakan na 19 godini sym ama zaradi operaciq na ochite

ne zavyrshih daskalo i si tyrsq rabota a sam znaesh kolko e trudno bez obrazovanie ...

ako stane neshto samo drasni 1 ls i me imash za postoqnno :wub:

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...