zlobil Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 търси се момче за обща работа за през деня в магазин за хранителни стоки момчето започва на 400+ лв. като ако се види че има желание за работа естественно и заплатата ще му бъде вдигната работата не е кой знае колко тежка работното време е от 10 сутринта до 7 вечерта като работа има до 1-2 часа следобяд после просто трябва да седи и да гледа да не се краде от клиентите телефон за справка на ПМ или на място в магазина на ул.Младежка 26 до ресторант Екстаз моля за сериозни хора понеже ми писна да търся през 2 седмици нов персонал защото не можели да стават рано в 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 спешно е , възможни са промени в условията на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 намерен е човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 пак се търси човек , моля нека пишат само хора които имат желание за работа писна ми да идват лайнари и на 2рата седмица да се отказват или пък да ми искат заеми щото еди кво си , нека не ми губят времето заплатата е 450лв , ако се види че има желание стига и над 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 интересува ме всеки ден ли се работи, или от понеделник до петък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 неделя е почивният ден , днеска би трябвало да дойде едно момче за работата дано да не е като повечето които идват и на 3я ден напускат уж всички реват че нямало работа , нямало пари а никой не му се работи това не мога да го възприема от 1 месец търсим продавачка за другия магазина в тракия и до сега са се обадили само 2 жени да попитат за парите , една дойде учи се половин ден на касовият апарат и се отказа , било и сложно а на касов апарат да се научиш да работиш отнема не повече от час-два Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 паричките са добри, ама и работата си е доста - 216 часа ги смятам месечно. както и да е, ако тоя пич неще се откаже или не му хареса работата ме имай предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Васко, защо не пуснеш една обява в JOBS.BG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 днес дойде 1 момче , дано да искара поне до края на празниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 mom4e na 16g. sam moje li na dve smeni da se raboti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 имаме си за момента човек а и непълнолетни не ми трябват понеже няма как да ти се оправят документите да работиш легално и дойде и проверка кофти работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Аз имам желание, имам и опит (Работил съм един месец в хранителен магазин) но ме спира училището. Тази година съм 12 клас, ако е възможно да съчетавам работата с училището ще е много добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 имаме си за момента човек .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Zlobe ako stane neshto prosto mi pishi na men .,... che malko sym precakan na 19 godini sym ama zaradi operaciq na ochite ne zavyrshih daskalo i si tyrsq rabota a sam znaesh kolko e trudno bez obrazovanie ... ako stane neshto samo drasni 1 ls i me imash za postoqnno Link to comment Share on other sites More sharing options...
rendio Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Zlobil имам желание,zainteresovan sam na 21 godini sam ine u4a ailqk sam po cql den pi6i na skype "stamatsotirov" aaa i zabraih da kaja imam si kola taka 4e nqma da sa zakasnqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 търся продавач за нощна смяна в магазина ни в тракия , за подробности 28-41-25 Атанаска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.