Jump to content
BulForum.com

GF FX5600XT 256MB

Recommended Posts

Предложиха ми MSI GeForce FX5600XT TD256,

имам и 1Gb Ram + P4 2.4GHz

Как мислите видео картата добра ли е за тези игри? - Sega Rally 2007 / Colin Dirt 2007

Как мислите видео картата добра ли е за тези игри? - Sega Rally 2007 / Colin Dirt 2007

Sega Rally 2007 не съм я играл, но за Dirt със 7900GS ми лагва като за световно, така че с тая просто забрави. може би на 640х480 ще можеш да играеш, но и за това не съм много убеден

Ако става въпрос за тази Sega Rally като гледам изискванията не би трябвало да има проблем, но и аз не съм я играл.

DiRT дори да я подкараш на 640x480 и low пак иска Pentium 4 3.0GHz минимално. Ако можеш да си оверклокнеш процесора имаш шанс, въпреки че до 3 сигурно няма да го докараш. Абе, най-добре се откажи от DiRT.

както казаха съфорумците общо взето няма да ти свърши доста работа ... Но зависи от цената , имам предвид че на старо може да намериш някоя поне с ПикселШейдър 2 а не 1.1. като тази (ако не се лъжа)

както казаха съфорумците общо взето няма да ти свърши доста работа ... Но зависи от цената , имам предвид че на старо може да намериш някоя поне с ПикселШейдър 2 а не 1.1. като тази (ако не се лъжа)

Ами, сега погледнах. И тази е с шейдъри 2.0.

Наистина можеш да споделиш цената за да ти каже някой дали не те цакат, освен ако вече не си се информирал.

ако ти искат повече от 25лв. ще се набуташ... картата е пълна скръб, пък и има голям шанс да е 64bit... по-добре си намери някоя Radeon 9550, която се намира за около 40-45лв...

а за игрите, които си посочил е нужна карта струваща 100+лв... :) затова казвай с какви пари разполагаш и да видим кое е оптималното, което може да вземеш...

ако ти искат повече от 25лв. ще се набуташ... картата е пълна скръб, пък и има голям шанс да е 64bit... по-добре си намери някоя Radeon 9550, която се намира за около 40-45лв...

а за игрите, които си посочил е нужна карта струваща 100+лв... :) затова казвай с какви пари разполагаш и да видим кое е оптималното, което може да вземеш...

Искат ми 40 лева ,щях да я купя ,но незнам след като казваш че било набутвация

мислех че цената е изгодна :)

128 бита е

за 40лв. вземи някоя 9550 и я клокни, колкото позволи... при всички положения ще е по-добре от FX-a :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...