tedy Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 имам проблем с инсталацията ауж правя всичко както е написано но накрая на инсталацията ми изписва следната грешка:Error1935.An error occurred during the instllation of assembly. Microsoft.MSXML2,public keyToken=6bd6b9abf345378f, version=4.1.0.0,type=win32,processorArhitecture=x86. ккато я затвора и ме изхвърля от сетъпа. помощ Да не би да пробваш инсталацията върху Windows 98 ? Намери си читава версия на 12-ката, аз например я имам и няколко пъти съм я инсталирал и не съм имал проблеми. Някой има ли впечатления от X3 ? По-малка е с около 200 МБ от 12-ката (разкомпресирана), и гледам че няма доста инструменти от 12-ката, а и на пръв поглед е като 12-ката, някакви мизерии с нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikon Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 инсталирам я на хп и с друга версия ми дава същото. ако някой може да ме насочи Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Със всяка изминала версия CorelDRAW става все по-лош и по-лош. :ph34r: Работил съм с почти всички версии от близките 10-тина години. 8-ма версия е най-добра. Тази ми влачи при 30 MB-тови файлове на конфигурацията от подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUNZ Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Със всяка изминала версия CorelDRAW става все по-лош и по-лош. :ph34r: Работил съм с почти всички версии от близките 10-тина години. 8-ма версия е най-добра. Тази ми влачи при 30 MB-тови файлове на конфигурацията от подписа. Без да отварям флейм, ама 9-ката е с много по-добра функционалност от 8-цата. Просто е по- продуктивна. Обаче съм съгласен за новите му версии - имаме купен 12 а бачкам с 9. Иначе едва ли големината на файла е определяща за бързината. И 2 мб фаил може да вземе тока на корела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Абе много ме е яд, че трябва да ъпглейдвам с цяла версия само за да се възползвам от 1-2 нови функции. Сега Х3-ката ме примами, но мисля да си държа една десятка под ръка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Абе много ме е яд, че трябва да ъпглейдвам с цяла версия само за да се възползвам от 1-2 нови функции. Сега Х3-ката ме примами, но мисля да си държа една десятка под ръка... Признай си, че те е примамило по-скоро името - X3 Иначе си прав, не си струва чак толкова да се бърза с Х3, аз си карам с 12-ката (10-ката има някой артефакти с темите на Windows), не че я ползвам кой знае колко, а и на външен вид си е същата, тия лилави бутони как ги измислиха не знам, нещо не са на добре и е малко по-гадно да се ориентираш в тях с периферното зрение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Честно казано ме примами една илюстраторска функция, а именно запълването на незатворени пресичащи се сегменти - нещо като кофата в Paint. А че името е с римски цифри - с римски е Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Тъй като 12-ката ми крашна 1-2 пъти реших все пак да сложа на основната ОС X3 версията, а пък и 12-ката е от края на 2003-та.. На пръв поглед след час-два ми харесаха 2-3 неща от общ характер във функционалността, които ми липсваха, например при зуум с колелото на мишката, курсора автоматично минава в центъра и при последащи зуумове се зуумва in / out точно там където първоначално съм започнал зуума. Освен това при скролиране със скролбара, съдържанието на прозореца се премества синхронно, за разлика от 12-ката, при която екрана се ъпдейтва едва при отпускане на мишката. Две неща ме дразнят обаче: 1. При зуум с колелото на мишката, зуума скача през 2х предния зуум. Ако изгледът е бил 100%, минава през 200, 400, 800, и т.н. В 12-ката беше през 50%, като колкото по-бързо въртя, динамично се наглася тази стойност. Много по- ми допадаше по-плавно да се зуумва отколкото х2. 2. При Normal View текстовете изглеждат супер зле. Мержелеят се едвам се виждат контурите, грозно. При Enhanced view всичко е точно. Интереното е че и при Draft View текстът е ОК. Някой да има идея дали тия неща могат да се настроят някакси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Всичко е въпрос на настройки. Корел 9 - т'ва е истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 имам един проблем с coreldraw-a. прецаках си старата мишка, взех си една нова ... и сега като влеза в програмата, при ползване на скрола вместо да zoom-ва, мести страницата нагоре/надолу ... а преди, със старата мишка, си зумваше най-нормално. гледах настройките на мишката - не може да е от нея, щото пробвах абсолютно всичко. остава да е от програмата ... а мишката е a4tech x6-57d ... ако е от значение. преди бях с една обикновена logitech и може да е от софтуера на новата, която има едни office бутони ... ама доколкото гледах насройките, все същата хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 И в други форуми съм чел за подобен проблем, макар и не след смени на мишка. Не си казал преди с каква мишка си бил, дали си ползвал драйвер, и сега с каква и дали си инсталирал драйвер. Пробвай да махнеш драйверите й, с Win-ския драйвер би трябвало да няма проблем. Ако не си барал Corel-a, значи нещо извън него е причината, примерно leko променени WMessages при смяната на мишката. Аз лично съм сменял мишки ори различни корели и никога не ми се е случвало това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 бях с драйвери на logitech, които махнах и сложих тези на a4tech ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 наистина се оказа, че проблема е в драйверите за мишката. след като ги махнах мога да си зуумвам спокойно в корелска среда .... само дето сега нямам толкова голяма възможност за промяна функционалността на допълнителните бутони (с драйверите си заминаха и опциите за тях) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 не ми се отваря нова тема за 13-ата, затова ще пиша в тази .... значи преди ползвах 12-а версия на програмата, но реших да сложа 13-а и сега не знам дали е от някакви настройки, но при zoom in и zoom out се се получава едно приближаване/отдалечаване на пластове, което в 12-ата го нямаше, а страшно много ме дразни ... някой знае ли дали е до настройки някакви или просто нещо компа ми се е прецакал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.