pompi Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Търся последният концерт на Слави "Ние продължаваме".Бях пуснал да го запиша от БТВ,но спря тока за около 20 мин. и жсичко се провали.Ще бъда благодарен на всеки,който ме насочи към решение на този /за мен/ проблем.Предполагам някои го е записал и ще предостави някъде из "мрежата",ще се ровя,но ако някой го мерне,просто да ми драсне.Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 http://zamunda.net/details.php?id=106478 качеството е перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompi Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Благодаря сърдечно за помощта.Пуснах го да се сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompi Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Наистина качеството на концерта е перфектно.Хвала на човека,направил си труда да го запише и предостави на всички,които се интересуват.Дано не е нахално,но ако ме "светнете" откъде мога да си сваля и по-стари концерти и видео клипове от песни на Слави ще бъда безкрайно благодарен.Попаднах на "Фен сайта на Слави Трифонов" и там има доста подобен материал,но качеството на доста от клиповете е доста слабо.Не бих искал да обидя създателката на сайта,каквото е намерила това е сложила.Разбира се,че отнякъде трябва да се започне,а началото винаги е трудно. Моля ако някой се сеща за качествени клипове и концерти на Слави,да сподели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.