Jump to content
BulForum.com

Faiansovi Plochki

Red_Ibis

Recommended Posts

Резец за балатум?! Е ти му разказа играта - майтап, майтап, ама... нали знаеш.

По-скоро с видиа. Или елмаз за стъкло, но с подовите ще имаш проблем. Иначе има специални станоци за рязане на фаянс и теракота, но са скъпички и освен ако не мислиш с това да си вадиш хляба не ти трябват. А честно казано не съм виждал и истински майстор да ги използва. Без да се срамувам, ще си призная, че в един момент от живота си и с това съм си вадил хляба, макар и за кратко... Банята и коридора в къщи са си мое дело - поне сега мога и с това да се справя ако се наложи... Така че - вервай ми, от опит ти говоря...

kat stana duma za faqns,imam slednoto pitane, kak moga da mahna faqnsovi plo4ki , bez da gi razbia.Trabvat mi da gi premestq na druga stena, otkudeto padnaha plo4ki i se s4upiha, a takiva ne prodavat ot 10 godini.

Niakoi znae li??

Няма начин, братле... Някои може и да успееш да свалиш читави, но 85% ще са на парчета. Освен ако тоя дето ги е лепил не си е оставил ръцете, или му е бил кът материала за лепене... :D

Забелязъл съм че с кофти лепило ако са пепени след време само с леко почукване падат и остава лепилото отдолу а по плочката нищо се едно е нова.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...