RiMy_SuN Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Тоя форум бавно, но сигурно го обръщаме на teenproblem... Момчето да вземе да се стегне първо по БЕЛ, че с тоя правопис не знам къде ще го вземат. Като му погледне CV-то само работодателя и ще мине в категория "отхвърлени"... Страшното е, че дори и с такъв правопис ще го вземат...те около 80% не са с по-добър Щом в ГХП е влязъл...не изглеждат хубаво нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Момче ... Като идеш да станеш инженер ще ти спукат дупенцето от чартане . Трябва да решиш и ининер по какво ще си Аз съм в Пу Математика и Физика . Влезнах по нежелание , но нямах избор . Исках да съм в ПУ . Приеха ме в Ту (Машиностроителните спец.) , но се отказах . Учил съм в Механото ЦПУ и знам за какво ще продължа да уча в Ту и се отказах . Не е за всеки това ! Сега се надявам да изкарам добър успех и да се приместя от Математика и Фика в Приложна математика или само Математика , но още не съм го решил изцяло . Трябва да видиш какво те влече , а не какво търси пазара . Ти ще излезнеш инжинер по един или друг начин , но като не знаеш грам каква файда от това ? Трябва да учиш това с което искаш да се занимаваш . Мене ме кефят изчисляванията и си боравя с цифрите по добре от колкото с буквите ( за жалост и правописа ми е скраб ... ) . Затова трябва да прицениш , да видиш какво те влече . Аз ако искаш мога да ти дам спрачочника на ТУ да го прочетеш за какво става на въпрос щом си се насочил за сега към ТУ . Може и във ВХВП да идеш . Там също има добри спец . Избора си е само и единствено твой . Може да допуснеш грешка в избора си , но това не е военно училище и може да кандидатстваш до 40-50 годишна възраст ( мисля , че и до повече може ) . Прочети , информирай се и така . Хубаво е , че поне си решил да учиш нещо след това . Малко хора биха желали да учат . УСПЕХ ще ти е нужен Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 А във тази връзка искам да попитам относно тези конспекти на различните вузове за кандидастване.Примерно ако съм решил да кандидаствам с география+чужд език или история+чужд език и искам това да е задължително в Пловдив мога ли да разбера темите, с които точно се влиза в пу, какво представлява изпита точно и за коя специалност се отнася. Ще ме извинявате за частичния оф, ама не ми се отваря нова тема. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Да.... Всеки даскал, който дава уроци ще ти ги каже.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Да.... Всеки даскал, който дава уроци ще ти ги каже.. Аз много добре знам, че всеки даскал, който дава уроци ще ми каже, но съм сигурен, че имаше някакви конспекти,за даден университет, в които пишеше за дадена специалност на изпита, с който се кандидаства за тази специалност какви точно теми могат да се паднат и къв материал обхваща. Айде не да ги казва, някой ако знае просто къде ги пише да каже, ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 @Строителен Инженер УАСГ, София Кандидаства се с математика. Хубавото на професията, е че след завършване нямаш особенни проблеми с професионалната реализация. Особенно ако те зарибява професията. Лошото - трябва да и отделяш значително време. Следването си е $*@#&* майката. За да завериш семестъра се налагат поне 1-2 безсънни нощи. След някои изпити се чустваш като парцал...абе с 2 думи трудно е. Последващата реализация изисква работно време, не влизащо в рамките от 8 до 5:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.