Aquila Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 Хмммм, те на тарантулите много приличат.... ТОЗИ, ТОЗИ, ТОЗИ, ТОЗИ. Ако има нещо подобно с размера на харесаната вече тарантула може да помислим. Дай напътствия. И е време да поговорим за терариума - ей го де е 20-ти!!!! Какво ще кажеш за довечера например - едно гостуване при мене Между другото този уикенд няма ли да се врежем в музея бе група??? Няма ли мераклии? Ами че те са си тарнатули бре За довечера няма как, утре в 7.00 АМ трябва да съм на яз. Пясъчник В неделя съм обещал на доста хора да съм в музея. Иначе е добре да се разберем за терариума на едно гости Както и през седмицата ако имаш час два свободни да отскочим до един зоо магазин да ти покаже едно две неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ама и аз съм един (заспел, ако не се вижда емотикона)! Сега зацепих какво се бяхме разбрали. Ще гледам да дойда в неделя, ако не ме замъкнат лудите извън пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 Я кажете утре кога да ви чакам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Нидельта къди 13.00 и нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Кучето ми има сериозни здравословни проблеми, така че не знам кога ще съм в музея. Като съм там ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Днес ще можеш ли?Че тъкмо се бях приготвил да идвам към 13часа.Дано кучето ти да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Кучето ми почина. След час съм в музея. Изгубих си телефона, така че не ме търсете на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Иво, много ти се е събрало днес... ...телефона за*би...ама кучето...спомням си когато ми почина котката как се чувствах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 мойте съболезнования Иво , гадно е да загубиш любимец, но ти си знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Днес бях в музея при Иво - прекарах си супер повече от 2 часа. Гадинките си ги биваше...всяка една от тях си имаше собствено очарование...и игуаните, и крокодилите, и кротала (който беше най-безжалостно събуден в моя чест и накаран да трепти с прословутата си опашка)...и Кондьо беше изкаран от аквариума и за малко щеше да удуши няколко човека, а после избяга и едвам го хванахме ...и тарантулуте, костенурките, жабите, пираните и всички останали рибоци си бяха на ниво....абе изобщо си стана шоу...Иво пусна игуаната да бяга по пода, а в това време самият той се бореше с питона и няколко случайно дошли посетители бяха облещили едни очи... ...и се чудеха какво всъщност става... Направих около 100-тина снимки с едно старо Канонче - заради стъклата на аквариумите държах всички снимки задължително да са без светкавица, но пък така апаратът много дълго държеше отворен затвора, ръцете ми трепереха, а гадините бягаха...плуваха...и част от снимките излезнаха леко размазани... ...и за съжаление много от змиите, паяците, рибите и т.н. просто не са излезнали добре. :ph34r: Слагам малка част от горе-долу излезналите снимки - ако проявите интерес да ги поразгледате: - албиноса - нещастно събуденият кротал - това си е направо истински дракон - 2 в 1 - бягащата по пода игуана - и след като я върнахме..............при другата игуана в аквариума 2 костенурки още една от друг вид "Крокодил от Нил" (бебе) малко.............змии я да сложа и един рибок за асортимент ...още много видове имаше, ама стига толкова засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Иво, много съжалявам за кученцето.Не че съм го виждала ама са ми много на сърцето такива животинчета. И да питам изложбата на 20 включително ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 Директорът се направи на амбреаж и иска да започваме освобождаването от утре? Защо питаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ех... ами една колежка много искаше да посети изложбата,но не успяхме да дойдем днес(много лекции много нещо) Утре, но кога по-точно ще започвате да оправяте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 При настъпилата ситуация и мухлясалата глава, която води парада, мисля Ивчо утре да прибера тарантулата при мен вече. Разбира се както съм обещал ще свършим и другата работа. Моля те напомни ми утре да си купя храна за риби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 При настъпилата ситуация и мухлясалата глава, която води парада, мисля Ивчо утре да прибера тарантулата при мен вече. Разбира се както съм обещал ще свършим и другата работа. Моля те напомни ми утре да си купя храна за риби В момента, в който дойде Ростислав, тарантулата си отива от музея и идва право при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Изложбата мили деца приключи, така че както се казва "кой ял - ял" и т.н. Знам че всички, които я посетиха останаха доволни, останалите пропуснаха... ---------------------- Кучето ми почина. За съжаление поради тази тъжна причина с Иво отидохме до Ситово, където той погреба любимото си куче..... Въпреки че причините за ходенето бяха много неприятни все пак успяхме да се насладим на зимната красота на балкана: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9. Невероятна ледена феерия. Снимките са правени с телефона от колата, така че не са кой знае колко добри. И все пак отдавна не бях се любувал на такива красиви зимни картини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.