stoian88 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Искам да свържа два компютъра в мрежа. Свързал съм вградена лан карта на единия и външна на другия. Но след като инсталирах драйверите на вградената - не става връзката. В Device manager ми показва една ! на вградената лан карта. Имам и отделна лан карта на първия компютър чрез която става връзката, но искам да си пусна интернет на двата. Ако имате идея от каде е проблема, моля помогнете. Сложих и най-новия драйвер и пак не иска. И с разкачен кабел пробвах. Картата е: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 кабела кроснат ли е !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Не е проблема в кабела. В лан картата е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 не съм много компетентен в тази област но доколкото знам ти трябват 2 ланки и кроснат кабел ... после си пускаш Нетуорк уизърд и си отмяташ там ... Все пак няма да е зле да пробваш и с др. ланкарта ... ако не си сиг. че е от нея де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.