jozo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Значи продавам/заменям си телефона по простата причина че искам Сони Ериксон.Телефона е закупен от магазин Вега и върви както съм го купил.Кутия,зарядно,книжки 2 броя и изтекла гаранция имам която мога да дам на евентуалния клиент да види точния произход и датата на закупуване.По-късно ще кача снимки на телефона. Цена:145лв. Приемам бартери само за СОНИ ЕРИКСОН.Други марки не ме интересуват!!!Доплащам съответно модела който предлагате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 мога ти предложа Sony Ericsson K700i обаче искам да знам повече за тоя Panasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Да забравих да спомена че ме интересуват модели с горе долу едентични показатели.К700 не ме устройва и май бартерите ще отпаднат защото си намерих телефон. Снимките ми се явяват сега малко проблем понеже фотоапарата ми е с майка в чужбина и автофото немога да му направя За сметка на това качих снимки правени с него тук.Телефонът е купен на 14.08.2006 година и на касовата бележка пише 349 лв.За повече инфо П.М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMM Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 А как да се свържем с теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 А как да се свържем с теб? На мобилния ми примерно 0895462212.Или на Скайп: jozo86.Или тук на П.М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Качих снимки на самия телефон тук. Намаление на цената 135 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Нова цена само 125 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Намаление на цената 120лв.Ако на тази цена не се намери сериозен купувач телефона се сваля от продажба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Нова цена 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.