Amigo Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 nqkoi moje li da mi obqsni kak moje da si vyrja modema kym lana. sega e vyrzan kym usb porta na pc i si4ko si vyrvi do kolkoto znam trqbva da se obadq v ofisa na evrokoma za da i syob6tq 4e sym si smenil hardwara.nqkoi ako znae kakvo to4no trqbva da napravq da kaje pls:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Трябва да им звъннеш и да им кажеш MAC адреса на ланкартата. За да ти пуснат нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 27, 2004 Author Share Posted January 27, 2004 kak moje da si vzema mac adresa na lana s ipconfig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Po-skoro ipconfig /all Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 това в ДОС-конзола нали знаеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 28, 2004 Share Posted January 28, 2004 Start > Run > Winipcfg > Enter В прозореца -> Adapter adress е МАС адреса на картата. Това е за WIN98, не знам на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 28, 2004 Share Posted January 28, 2004 Start > Run > Winipcfg > EnterВ прозореца -> Adapter adress е МАС адреса на картата. Това е за WIN98, не знам на другите. Pri XP ne e taka. Triabva da napise IPCONFIG /ALL vav command prompt-a. Tam MAC adresa e PHYSICAL ADDRESS-a ako ne se luza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_Frost Posted January 28, 2004 Share Posted January 28, 2004 Още по лесно - като дадеш properties върху Local Area Connection или както си го кръстил, и после придвижиш мишката върху Lan-ката, Windows-a веднага ти дава нужната информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.