Guest netgroup Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Нет Груп ООД търси да назначи техници за изграждане и поддръжка на LAN мрежата в гр. Пловдив Заплащане над средното за района. За контакти: 032/ 964 386 032/ 964 387 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Заплащане над средното за района. По-конкретно?!?!? Имам реален интерес и затова питам. Ако може да не ми отговаряте с "звъннете на посочените телефони" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest netgroup Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 За да не става само спам върху темата ми ще уточня процедурата е следната: 1. Интервю 2. При одобрение на кандидата, а съответно и на работодателя от кандидата. 1-3 месеца изпитателен срок по усмотрение, на заплата - 350 лв. 3. Ако сте добър работник заплатата след изпитателния срок става 500 лв.Ако не сте, вероятно не ставате за тази работа. Всички зависи от вас дали ще минете още след първия месец на тази заплата. П.С. Благодаря на модератора изтрил спама от темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slack Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Още важи ли офертата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.