connection93 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Здравейте....! Преди около 1 година си купих DVD RW записвачка -NEC която има и Label Flash. От сервиза ми казаха че ми трябва и принтер за да е използвам ама аз нямам.Наскоро обаче един приятел ми каза че мога и без принтер поне да пиша въру тях (знам и че дисковете трябва да са специални). Затова моля да ми разясните какво ми трява още за да използвам тая екстра и какво може да прави ако нямам принтер а само съм си набавил от тези дискове Много ще съм ви благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Трябва да имаш 2 неща 1. Дискове label flash 2. NERO по-нова версия После идваш тук: и може да правиш такива дискове: Поне при lightscribe е така, за Label FLash ако греша някой от съфорумците ще каже как е точно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connection93 Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Ами със писачката ми дадаха и диск с Nero 6 и съм си с нея. На диска пише че нерото е за тая записвачка и има там нещо за Лабела... там ли трябва да ида??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Неро 6 май не поддържаше лейбъл флаш. Пробвай с 8-цата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connection93 Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Неро 6 май не поддържаше лейбъл флаш. Пробвай с 8-цата. Ами тази 6 ца потдържа Label Flash! само не ми е ясно като си купя такива дискове можели да слагам снимки върху тях или само надписи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ами тази 6 ца потдържа Label Flash!само не ми е ясно като си купя такива дискове можели да слагам снимки върху тях или само надписи??? Ми пусни го тва неро и влез в Label Flash де там сичко ще си пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Между другото LabelFlash може да пише в/у data страната на всяко обикновено DVD. Единственото изискване е, повърхността в/у която искаш да рисуваш да е празна (в смисъл незаписана). Edit: Виж и това: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=41927 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.