Jump to content
BulForum.com

Low Cost Авиокомпании

Deyan

Recommended Posts

Да ви попитам от някое българско летище до Марсилия , има ли въобще такъв полет?(low cost става дума)

Ако ли не,до Ница видях че има,но никъде не видях даже ориентировачна цена...

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
В Понеделник се върнах от Рим,летях с WizzAir,за 130 лв в двете посоки.

Като изключим ранния час на полетите( и извесните затруднения с предвижване до летището) ,всичко си беше идеално.

Летях с Airbus А 320, кадърни пилоти ,изключително меко кацане, любезни стюардеси( опа, кабинен състав), всичко беше на нивото на нормална компания ,без стандартните сандвичета или кроасанчета. :wacko:

Да не говорим ,че пристигах за 1,30 ч., и то за цена по-евтина от тази на автобус

Лично мнение : ползвайте ,услугата е качествена, цената супер

да и аз съм на същото мнение за WizzAir и съм доволна и мисля и за вбъдеще да използвам отново WizzAir :D

• 5 weeks later...

Април месец ще пътувам до Лондон с майка ми(живот и здраве...дано не пропадне нещо).Та WizzAir ли е най-добрия избор?Отиване и връщане струва 350 лева,което е доста приемлива оферта според мен.Някоя друга компания можете ли да препоръчате или направо да си резервирам 2 билета :)

Тези 350 лв крайна цена за 1 билет ли е ? Т.е. с включени ВСИЧКИ такси ? А и зависи от датите ,на които искаш да летиш. След бърза справка с EasyJet , има билети по 135 евро отиване-връщане за 1 човек с всички такси. Както и да го погледнеш са си 20 % надолу от 350 лв...

Тези 350 лв крайна цена за 1 билет ли е ? Т.е. с включени ВСИЧКИ такси ? А и зависи от датите ,на които искаш да летиш. След бърза справка с EasyJet , има билети по 135 евро отиване-връщане за 1 човек с всички такси. Както и да го погледнеш са си 20 % надолу от 350 лв...

Искам да летя Април.На първи април да тръгнем и на осми да хванем самолета за обратно.Тази цена е за 1 билет с включени такси(поне до колкото пишеше...мен са ми малко тъмна индия тея полети)

• 1 month later...

При всяка фирма която предлага самолетни билети ли мога да си запазя места за Low Cost полет? Че нещо не мога да се оправя със сайта на уиза.

При всяка фирма която предлага самолетни билети ли мога да си запазя места за Low Cost полет? Че нещо не мога да се оправя със сайта на уиза.

www.posoka.com

• 4 weeks later...

Нека съживим малко тая тема :bgrin: .Интересува ме нискотарифна авиокомпания, която да предлага полети до Канада и по-специално Торонто или Монреал.Нещо не мога да намеря такова животно, напръв поглед нискотарифните авиокомпании предлагат полети само в европа?

И още един въпрос, ако няма такава компания може ли някой да ме упъти с коя компания да пътувам, къде ще ми излезне най-евтино и колко горе-долу е нормално да струва такъв билет(за отиване и връщане говорим), ако го заявя сега за юли месец и връщане декември?

WizzAir на никой не я препоръчвам.Кофти самолети,кофти пилоти...като цяло не съм очарован от тази компания.Не бих я ползвал втори път

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...