Jump to content
BulForum.com

Low Cost Авиокомпании

Deyan

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
няма да имаш проблеми с електронния билет - той няма никаква стойност - важно е дали твоето име го има в компютъра на кака-та дето е на чек-ин-а... Демек и без тези два хвърчащи листа дето са ти ги пратили на пощата, а само с паспорта може да си вземеш бордната карта

А не може ли да си проверя дали съм вкаран в компютъра по някакъв начин?! с моя си номер а?!

BA предлагат и online check-in. Даже си избираш мястото и си принтираш борд картата.

Не само БА. Ма то кяра от ползата къв е? Самолете излита по едно и също време за всички... :P

А не може ли да си проверя дали съм вкаран в компютъра по някакъв начин?! с моя си номер а?!

Може, най-лесно звънни по телефона и провери. Това съмнение ще ти изяде главата ама айде :ph34r:

• 2 weeks later...

Този въпрос дето сега ще Ви питам много ще Ви разсмее, даже може да отиде в секцията за нестандартни въпроси ама.... :blink:

значи ще ходя в англия на великден и мойте хора ми поръчаха да им нося козунак :lol: ще имам ли проблеми да си натоваря козунаци в багажа!

и още нещо има ли вариант да пр?Прекарам повече от 2 стека цигари?!

Този въпрос дето сега ще Ви питам много ще Ви разсмее, даже може да отиде в секцията за нестандартни въпроси ама.... :blink:

значи ще ходя в англия на великден и мойте хора ми поръчаха да им нося козунак :lol: ще имам ли проблеми да си натоваря козунаци в багажа!

Няма да имаш проблеми с козунака. За цигарите мисля че също няма да е проблем. Нали вече сме в EU и би трябвало да няма проблеми за такива неща. Все пак някой друг да каже който е пътувал скоро.

Цигари над един два стека не пускат. Ако те търсят де. И месо не дават да се прекарва. Никакъв вид. Иначе аз минах с кори за баница. Обясних на типа че тва е извества българска манджа! :D

И аз съм за Великден в Англия и даже смятам и боядисани яйца да помъкна :lol:

А за цигарите мисля, че всяка авиокомпания си има различни ограничения. Провери в сайта на твоята дали не е изяснен въпроса.

И аз съм за Великден в Англия и даже смятам и боядисани яйца да помъкна :lol:

А за цигарите мисля, че всяка авиокомпания си има различни ограничения. Провери в сайта на твоята дали не е изяснен въпроса.

е ти пък и яйца ли тццттц луда работа! ;) с коя авиокомпания си?! Аз още на 24ти потеглям

е ти пък и яйца ли тццттц луда работа! ;) с коя авиокомпания си?! Аз още на 24ти потеглям

WizzAir - 25 april :punk

Как може да се нарпави проверка дали даден полет е пристигнал? Става дума за полета на EasyJet от снощи за Лондон. Ровя из сайта им, но не мога да намеря информация.

Цигари над един два стека не пускат. Ако те търсят де. И месо не дават да се прекарва. Никакъв вид. Иначе аз минах с кори за баница. Обясних на типа че тва е извества българска манджа! :D

:lol: Манджата е важна :laughing: Мен досега не са ме пребърквали,пфиу! :wacko:

Как може да се нарпави проверка дали даден полет е пристигнал? Става дума за полета на EasyJet от снощи за Лондон. Ровя из сайта им, но не мога да намеря информация.

Иди в сайт-а на летището,както каза DaToNik. Там трябва да пише,макар че щом е било вчера,може би няма да има инфо вече.

Информацията на сайта на летището я държат малко време щото има много полети. Ма да ти кажа рядко се случва да не пристигне. Иначе можеш и също да провериш на сайта на изи джет ако си правил от там боокинга.

лятото съм решил да ходя на гости на 1 приятелка в гърция и още обмислям дали да е с кола или със самолет , колко горе долу ще ми легне билета за отиване и връщане примерно да хвана самолета тука от крумово и дали има някъв шанс да се психясам щото до сега не съм се качвал на такова животно и ме е страх и по-добре да си пътувам с колата..........

от Крумово ,нищо не лети ,освен чартърите от Англия за зимата.Трябва даотидеш до София.Ако искаш ,май има автобуси до Гърция,но верваи ми изживяването със самолет е един път( не говоря за чекинга,чакането и разправиите по митници и летища,а за самия полет),но на мен нен ми обръщай внимание ( имам около 400 ч. полетно време и съм увреден :) ) От друга жстрана с кола ще видиш доста повече неща и пътуването ще е доста по-увлекателно.(това го знам отколеги ходили с кола до Атина,пак бордни техници ;) )

абе най-вероятно ще пътувам с колата даже и навигация си имам , ма ми беше интересно колко ли пари ще ми дойде със самолет

технически погленато е по-евтино с кола, но е и по-уморително. Ако държиш да знаеш цената мога да питам...

• 1 month later...

В Понеделник се върнах от Рим,летях с WizzAir,за 130 лв в двете посоки.

Като изключим ранния час на полетите( и извесните затруднения с предвижване до летището) ,всичко си беше идеално.

Летях с Airbus А 320, кадърни пилоти ,изключително меко кацане, любезни стюардеси( опа, кабинен състав), всичко беше на нивото на нормална компания ,без стандартните сандвичета или кроасанчета. :wacko:

Да не говорим ,че пристигах за 1,30 ч., и то за цена по-евтина от тази на автобус

Лично мнение : ползвайте ,услугата е качествена, цената супер

Ам аз днес летях до Амстердам. Направи ми впечатление че качеството на обслужването и разните му там забрани са специфични за бг екипажите.тцтц..

Е да ,малко се поизложиха със забраната да се ползват МР3 и GPS по време на излитане и кацане,но за сметка на това беше красива( стюардесата която ме помоли да си изключа МР3 ,че пречел на навигационните системи, :) ,ама беше много красива,и гол в банята влизам заради нея :) )

• 2 months later...

Споделете отзиви за услугите на WizzAir?! :unsure: Налага ми се да пътувам с тях и искам да поразбера стават ли или не. Всичко като информация ще ми е от полза. Виждам че има 1 положително мнение, но и други мнения няма да навредят.

Предварително Ви благодаря! :bgrin:

Ако пътуваш за Германия има други компании,летящи до много други градове.Иначе и брат ми и снаха ми летяха до Рим и обратно,и са много доволни за цената.На връщане само ,имало много народ и самолета бил пълен до дупка

Споделете отзиви за услугите на WizzAir?! :unsure: Налага ми се да пътувам с тях и искам да поразбера стават ли или не. Всичко като информация ще ми е от полза. Виждам че има 1 положително мнение, но и други мнения няма да навредят.

Предварително Ви благодаря! :bgrin:

Аз до Лондон летях с тях и нямам никакви забележки. Имаше леки забавяния на полетите, но нищо неприемливо. Бих ги ползвал отново с удоволствие.

П.П. Стюардесите бяха доста........чаровни..... :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...