Jump to content
BulForum.com

W32.Dumaru.Y@mm

nikilai

Recommended Posts

Edinstvenoto, koeto moga da te posavetvam v tozi sluchai e da si updeitvash antivirusa REDOVNO (pone 1-2 pati sedmichno). Ako si updeitval redovno, to znachi ili antivirusa ti ne e usvet ili e bil izkliuchen po niakakva prichina i tochno togava se e nabutala bubata. ;)

Edinstvenoto, koeto moga da te posavetvam v tozi sluchai e da si updeitvash antivirusa REDOVNO (pone 1-2 pati sedmichno). Ako si updeitval redovno, to znachi ili antivirusa ti ne e usvet ili e bil izkliuchen po niakakva prichina i tochno togava se e nabutala bubata. ;)

fon_tomov, сутринта преди да съм си ъпдейтнал ф-прота получих 2 емайла с споменатия вирус и ф-прота не го хвана. И аз естествено не отварям такива приложени атачмънти и с новите дефиниции от днес ги хвана :) Т.е. и всекидневно да си ъпдейтваш антивируса, пак не е гаранция/.

И просто ги изтрих.

Просто явно хората не са свикнали да се пазят както трябва, особено от майл вируси и червеи :wacko:

Т.е. и всекидневно да си ъпдейтваш антивируса, пак не е гаранция/.

tedy, наскоро във форума цитирах чичо Бил Генри Гейтс III (последния да затвори вратата), който в едно интервю твърди точно обратното :woot :D

(приеми го като приятелска закачка ;))

Ф-прот не се шегуват. Пуска ли са и по два и по три ъпдейта на ден, когато се е налагало. Теди, ако искаш да си в крак, направи като мен - абонирай се за майл листа им - това е един от малкото в които си струва да си включен. Така следващия път като си отвориш пощата и видиш, че има писмо от тях, ще знаеш, че трябва да ъпдейтваш преди да направиш каквото и да било друго с новите си писма ;) ...

@GodFather: сещам се за темичката и интервюто :D

@Dreamer: и аз вчера го ъпдейтвах (всеки ден го правя) но не засече нищо :confused . И понеже сутринта тези 30кБ-ови емайли от непознати хорица ми се сториха подозрителни, веднага ъпдейт и delete :)

@ov3rm4n: ми то аз дето ще се чудя дали наистина е от ф-прот или както многото тазкива се прикриват я от симантек, я от ф-прот.... пък и аз по принцип заедно с чекването на меийла пускам ъпдате на ф-опрот за проверка :) но ще помисля по въпроса :)

Аз не съм казал да го отваряш писмото от тях, преди да ъпдейтнеш... Просто присъствието му е знак, че е време за ъпдейт.. А и честно, не съм получил до сега фалшивка с подател от техния адрес...

Ok :P

Между другото сега пробвам Mozilla Thunderbird 0.4 и ми се струваше супер хуабва програмка, докато не разбрах едно много гадно нещо за нея :(

Имам около 5-6 акаунта, саответно всеки със собствен SMTP сървър.

Но се оказа че само с един може да работи програмата. Има за Адд и на други смтп-та, но в даден момент само един е активен, но дори да дам друг на default и пак си търси първия, много дразнещо. А искам да мога да ползвам всеки акаунт поотделно. Някой сблъсквал ли се е с такова нещо?

Аз си ползвам Outlook Express понеже НИТО една програма която съм пробвал не поддържа всичките й опции и възможности. просто не намирам свястна алтернатива :(

Не че съм страдал от вируси с нея (през всичките 4-5 години откакто я ползвам) но все пак пробвам си и други :)

Eudora?

за съжаление тя пък ми се видя мноого по-скована и от Mozilla :(

Mozilla само това е дразнещо, че поддържа само един SMTP сървър за всички акаунти

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...