stoian88 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Имам проблем с компютъра ми. Когато го пусна ми излиза съобщение: "USB device over status detected!" И след 15 секунди се излкючва. Дъното ми е Asus P5B. Ако можете помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Нещо усб да си слагал на скоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Виж колко резултати излизат само на съобщението (което впрочем си цитирал неправилно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Компютъра е нов. Днес го взех. Слогах само една флашка и mp3 player. След като го рестартирах се получи това съобщение. Тези ги преглеждах но нищо не мога да разбера какво да направя. Моля помогнете. EDIT: Намерих проблема. Едно от USB-тата беше окасило. Вече всичко е наред. Мерси на отзовалите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.